Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  TRAMUNTANA

  CALAS KYSTEN

  Cala Millor
  Porto Cristo
  Calas De Mallorca
  Cala Dor
  Arta

  PINEWALK KYSTEN

  Alcudia
  Puerto Pollensa
  Pollensa
  Can Picafort
  Cala Sant Vicenc
  Formentor

   

  SYD KYSTEN

  Ses Covetes
  Colònia de Sant Jordi
  Es Trenc

  CALVIA OMRÅDET

  MALLORCA INDLAND

  PALMA OMRÅDET

  Områder og byer på Mallorca

  Mallorca består af mange slags byer og områder. Alle har sine favoritter, og det er nemt at besøge flere forskellige områder og byer på Mallorca på kort tid. Hos Rejs Til Mallorca, har vi valgt at opdele Mallorca lidt på vores egen måde. Vi præsenterer en række områder og byer.

  På Mallorca har vi storbyen Palma, som har omkring en halv million indbyggere. Mange ser Palma som et mere end godt alternativ til en weekendrejse til Barcelona. Samme klima og mange af de samme ting. Barcelona har Familia Sagrada – mens Palma har sin Katedral. Naturligvis er Barcelona mange gange større, men det kan i sig selv virke lidt overvældende. Palma har både strande, charmerene gågader, gotisk kvarter og der er Shopping i Palma af god og spændende kvalitet.

  Gæster som ikke ønsker at bo i centrum af Palma, slår sig ned i Playa de Palma  eller i Can Pastilla, herfra gøres turen ind mod Palmas gamle by let på en lejet cykel eller med den offentlige transport på Mallorca. Andre gæster søger mod feriebyerne i Calviá, der bl.a. består af Palmanova og Magaluf.

  Men ikke alle kommer for storbyen – endda lang fra. Med over 10 millioner turister om året, så kommer de fleste for at sive ud i ferieområder. Mange danskere tager nordpå til Alcúdia eller Puerto Pollensa. Begge byer har charmerende landsbyer og man finder samlet næsten 20 kilometer med fine sandstrande i disse to områder.

  Næsten 40 % af alle danskere holder deres Mallorcaferie i disse to områder. Så det nordlige Mallorca, med strande og charmerende kulturelle højborge som den gamle by i Alcúdia og selve byen Pollensa, er meget populære.

  Områder og byer – der er mange at vælge mellem

  Der findes naturligvis mange andre områder og byer på Mallorca. Vest for Palma findes nogle af de mest populære feriedestinationer for danskere. De ligger som perler på en snor. Cala Mayor, og så kommer vi ind i Calviá kommune med Illetas og de føromtalte Palmanova, Magaluf og Santa Ponsa.

  Ikke mere end 10 minutter videre finder man Andratx og Port Andratx, hvor adskillige danskere ejer bolig. Fortsætter man ud mod Tramuntana bjergene, så kan man køre i flere timer nordpå mod kendte områder som Valldemossa, Soller, Port Soller, Deia, og videre rundt mod Lluc for til sidst at ramme Puerto Pollensa.

  Østkysten og sydkysten på Mallorca

  Man kan fortsætte ned af østkysten, forbi Alcúdia og Can Picafort mod den lille badeflække Cala Mesquida. Så møder man det populære Cala Millor og så kommer cala’erne på stribe. De små hyggelige cala strande, og byer som Porto Cristo , Portocolom og naturligvis den populære perle Cala d’Or. Imellem ligger dusinvis af fantastiske strande, som er meget populære til opslag på Instagram. Man kan naturligvis fortsætte langs kysten, og man vil nærme sig Palma.

  Områder og byer på Mallorca – indland

  Nu har vi bevæget os rundt om Mallorca, hvilket nok vil være en sjælden tur at tage. Her skal vi også fortælle, at der er et stort indland med et utal af charmerende landsbyer.

  Vi kan nævne Inca med det kæmpe store marked, vinbyen Binissalem, Llucmajor, Felanitx, Manacor og Campos. Der er områder og byer på Mallorca til mange år med udflugter. Og det gode er, at kommer man først til Mallorca, så kommer man igen og igen.

  Så find dit område på Mallorca – men måske bliver det til flere.


  Er du mere interesseret i at vide, hvad der sker på Mallorca eller ønsker tips til øen, kan du melde dig ind i den store gruppe på Facebook – Danskere på Mallorca.

  Billede tilknyttet denne side : 128380725 © Pixelliebe | Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Partnere