Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  RejserPalma Nova på Mallorca

  Palma Nova på Mallorca

  Palma Nova på Mallorca var en af de første, specialbyggede turistdestinationer på øen. Palma Nova blev udviklet i 1960’erne, og deraf fik byen også navnet ”Ny Palma”. Palma Nova på Mallorca byder på strandpromenade, tre sammenhængende børnevenlige strande, skønne hoteller og et utal af restauranter.

  Familieferie på Mallorca i Palma Nova

  Omkring en halv times kørsel fra lufthavnen i Palma finder du Palma Nova. Byen er især en dejlig og rolig badeby for børnefamilier og par, da byen rummer tre lange og brede strande.

  Hvis strandene ikke er nok, kræver det ikke meget detektivarbejde at finde legepladser til børnene, ligesom der også er en lille, fin marina på Son Caliu-siden af ​​bugten.

  Playa des Carregador, som er den nordligste af de tre strande, er den mest rolige, mens den sydligste strand Son Maties, der grænser mod Magaluf, ofte tiltrækker en del flere unge mennesker.

  Længere nede i artiklen i afsnittet Underholdning i Palma Nova på Mallorca kan du læse om mange forskellige ideer til familieaktiviteter – fx vandland, minigolf og gokart.

  - Partner -

  Er der festglade personer i rejseselskabet, så er det nemt at suse ind til nabobyen Magaluf, der bl.a. er kendt for sit dynamisk og pulserende natteliv.

  Strande på Mallorca - strande i Palma Nova på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  En af de store attraktioner i Palma Nova på Mallorca er områdets strande, der både er lange, brede og børnevenlige. Foto: © Martin Helgemeir | Dreamstime.com

  Strande i Palma Nova på Mallorca

  Palmanova er et herligt feriested for både unge og ældre, og området byder som sagt på tre sammenhængende strande. Henholdsvis Son Maties, Playa Palmanova og Playa des Carregador. Til sammen giver det over 1 km lang, hvid og blød sandstrand.

  Strandene er omkring 60 m bredde, hvilket giver god plads til både at sole sig og slappe af, men også til aktiviteter såsom at spille beachvolley eller bygge sandslotte. På strandene i Palma Nova er der hermed mulighed for at masser af leg og sjov for vandhundene, og som en autentisk badeby er her jetski, vandcykler og surfing – især på den midterste strand, Playa de Palma Nova.

  Alt i alt er strandene meget børnevenlige, og de har et flot og klart vand. Du skal noget ud, før vandet når navlen.

  Hoteller i Palma Nova på Mallorca

  Langs de forskellige strandpromenader ligger der adskillige store og moderne hoteller. Indlogering her kan skabe den perfekte ramme for en badeferie, hvor det er nemt og oplagt at smutte ned på stranden.

  - Partner -

  I og omkring Palma Nova finder du både hoteller, der henvender sig til det yngre og feststemte segment, til par, til de modne seniorer og til børnefamilier. Placeringen og størrelsen på hotellerne varierer, men det burde være let at finde et hotel, der lever op til dine ønsker og behov.

  På nogle af de mest børnevenlige hoteller finder du fx børnepool med vandrutsjebane, børneklub og legeplads.

  Restauranter i Palma Nova på Mallorca

  Når sulten dukker op, og hvis I ikke har all inclusive på hotellet, da er der langt over 100 spisesteder. Mange af disse er også beliggende langs strandpromenaderne eller i de små sidegader hertil. Det handler bare om at gå lidt på opdagelse og udforske gastronomien i Palma Nova på Mallorca. Her finder du alt fra populære burgerkæder og pizzarier til restauranter med asiatiske, britiske eller skandinaviske menukort.

  Palma Nova rummer også nogle mere lokale og autentiske cafeer og restauranter, hvor du kan udforske lidt af det traditionelle mallorcinske køkken. Udvalget af tapasrestauranter er dog større i storbyen Palma, ellers kan I også søge mod den fine lystbådehavn Puerto Portals, hvor der findes et godt udvalg af tapasrestauranter samt flere eksklusive spisesteder.

  Husk også at bruge vores facebookgruppe for Restauranter og barer på Mallorca.

  Underholdning på Mallorca - familieferie i Palma Nova på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  I Palma Nova på Mallorca er der meget underholdning for familier med børn. Her er forlystelsesparken Katmandu, men du kan også finde vandland, minigolf og gokart. Foto: © Slava296 | Dreamstime.com

  Underholdning i Palma Nova på Mallorca

  Det er her, du finder den spøjse forlystelsespark på Mallorca – Katmandu Park. Den er bygget som et hus vendt på hovedet, og den rummer 3D og 5D biograf, interaktive forlystelser og underholdning til alle aldersgrupper.

  - Partner -

  Desuden ligger Mallorcas største minigolfbane også i Palma Nova på Mallorca. Hos Golf Fantasia bevæger du dig rundt mellem vandfald og papegøjer i en stor tropisk skov, mens du spiller minigolf.

  Tæt på Palma Nova ligger det populære vandland på Mallorca – Western Water Park. Her er tale om kombination af et udendørs vandland og en western-by.

  Det går nok lidt mere roligt for sig i den mindre vandpark på Mallorca – Marineland, der især er kendt for sit delfinshow.

  Kan børnene klare at være længe oppe, så er Mallorcas største show Pirates Adventure med dans og akrobatik en god mulighed for en spændende familie-aften.

  Skal der være fart over feltet og benzin i luften, så finder du lidt udenfor Magaluf en go-kart bane på Mallorca – Karting Magaluf

  Handler det mere om at feste og at gå i byen, så er nabobyen Magaluf om sommeren et forlystelsescentrum med både natklubber, cocktailbarer og musikbarer.

  Magaluf på Mallorca - Natteliv på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Når mørket lægger sig over Magaluf, så søger unge og festglade mennesker ind på områdets barer og natklubber. Det går sjældent stille for sig her om natten. Foto: © Manfred Muenzl | Dreamstime.com

  Shopping i Palma Nova på Mallorca

  Der er et godt udvalg af shopping set i forhold til byens størrelse. I Palma Nova finder du både de sædvanlige souvenir- og strandbutikker, boghandel, gaveshops, parfumerier og lædervarebutikker. Især langs Palma Novas Paseo del Mar og Avenida de la Playa.

  Shop efter high street modebrands på Momentum Plaza i Magaluf, high-end designere hos Puerto Portals og Puerto Adriano.

  Der er også flere gode og store supermarkeder i nærheden, fx Mercadona og Lidl i Son Caliu, og inden for en kort afstand med bus eller taxi finder du det livlige indkøbscenter i Porto Pi.

  Hvis du virkelig er interesseret i seriøs shopping, så tag ind til Palma, hvor du finder alt, hvad du kunne ønske dig inden for shopping på Mallorca.

  Marked tæt på Palma Nova på Mallorca

  Vil du have et lille indblik i, hvordan livet på landet på Mallorca er? Da bør du tage forbi Calviás traditionelle marked, der bliver afholdt hver mandag mellem 8.30 og 13.00. Den charmerende by ligger ti minutters kørsel fra Palmanova. Markedet i Calviá findes centralt i byen på Carrer Major og Plaza d’Iglesia.

  Der er normalt over 50 boder, der sælger frisk frugt og grøntsager, lokale delikatesser, tøj og håndværksvarer. Mallorcas landsbyer kommer altid til live på deres ugentlige markedsdag.

  Læs mere om Mallorcas markeder og Palmas markeder.

  Topbillede til artiklen Palma Nova på Mallorca: © Juan Jose Tugores | Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca