Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  PalmaHotel Portixol i Palma

  Hotel Portixol i Palma

  Det charmerende Hotel Portixol i Palma har en majestætisk beliggenhed lige ud til Middelhavet i det lille fiskerleje Portixol. Hotellet er svenskejet og drives af den danske direktør Christina Østrem. Det ligger blot 3 km fra katedralen, og i gåafstand fra hotellet finder du små barer, lækre fiskerestauranter og Palmas strandpromenade.

  Området Portixol emmer af eksklusivitet, her er de gamle fiskerhuse for længst blevet istandsat og er formentlig nu ganske ubetalelige. Den lille strand er et herligt samlingspunkt om sommeren, og hele året jogger, går og snakker de lokale langs strandpromenaden. Det er som om, at herude kan alle få deres frirum, hvis storbyen Palma bliver for travl.

  Christina Østrem fra guide til hoteldirektør

  Christina Østrem - hoteldirketør på Hotel Portixol i Palma - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Christina er bosat i Bunyola, og hun holder af kontrasten mellem det fredfyldte liv i bjergene og hotellets summende leben på havnepromenaden. I sin fritid spiller hun golf og vandrer. Foto: Hotel Portixol.

  Det lå måske ikke i kortene, at Christina skulle havne på Mallorca som direktør for et Boutique Hotel i Palma, da hun er opvokset i Jægersborg (Gentofte) og har taget sin korrespondent-uddannelse i Kolding, men i starten af halvfemserne kom hun netop til Mallorca som guide for Ving Rejser.

  I den mallorcinske turistbranche mødte hun det svenske par Johanna og Mikael Landström, som i 1996 købte bygningerne i Portixol, der siden 1956 havde huset den berømte fiskerestaurant Portixol, der var kendt for sine hummerbassiner.

  Efter et nogle år med renovering åbnede hotellet dørene for gæsterne i juni 1999. Christina startede i receptionen, siden blev hun hoteldirektør, en stilling hun stadig besidder i dag.

  - Partner -

  Hotel Portixol i Palma var pionerer indenfor ”hotel-personalepolitik” på Mallorca, idet der både var fokus på at styrke sammenholdet mellem de ansatte samt interesse for den enkeltes ve og vel.

  I dag afholdes der stadig personalefester på bl.a. yachten Falcao Uno og personalerejse til Hotel Valluga i de østrigske alper (se mere nedenfor), og som gæst på Hotel Portixol i Palma fornemmer du tydeligt, hvordan denne positive energi stråler ud af personalet.

  Hotel Portixol i Palma - en arkitektonisk perle - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Hotel Portixol i Palma er en arkitektonisk perle, der lyser af overskud, lethed og harmoni. Poolen er et af de centrale samlingssteder for hotellets gæster. Foto: Hotel Portixol.

  Boutique hotel i Palma

  Hotel Portixol i Palma er et boutique hotel, og det var det første af sin art i Palma. Det er hverken et by- eller et strandhotel, men det adskiller sig ved sin helt unikke beliggenhed helt ude på spidsen af det lille fiskerleje Portixol, hvor den hvide hotelbygning står som en ledestjerne.

  Konceptet omkring et Boutique Hotel kan beskrives som et mindre og unikt designhotel, der fokuserer på ægthed og personlig stil. Idéen med et Boutique Hotel er at give gæsterne meningsfulde oplevelser ved at kæle for hotellets inventar, stedets køkken samt tilbyde wellness.

  Hotel Portixol i Palma skiller sig ud ved at have sans for detaljen i sin indretning. Fx ses en forkærlighed for autentiske materialer så som mørkt træ, marmor og hvide facader. Nogle gæster vil falde for hotellets maritime look, mens andre måske vil forelske sig i dets blanding af skandinavisk enkelhed og de middelhavsblå vinduesskodder.

  - Partner -

  Faciliteter på Hotel Portixol i Palma

  De kun 25 værelser emmer af lys og lethed, og som gæst mærker du straks den funktionelle og skandinaviske indretning. Alle værelser har kaffemaskine, fri minibar, Chromecast og kikkert for at kunne betragte havudsigten. Gæster kan også nyde de bløde badekåber, pool/beachbag eller sæber af høj kvalitet.

  Hotel Portixol i Palma - hotel på Mallorca med terrasse - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Et af Hotel Portixols værelser med udgang til en privat terrasse. Møbler, materialer og inventar på værelserne er af lækker kvalitet. Foto: Hotel Portixol.

  Poolmiljøet indbyder til et køligt glas cava ved solsengen måske ledsaget af en roman, der foregår på Mallorca.

  Fra hotellets terrasser opleves Middelhavsudsigten, mens du indtager en komplet morgenmad, holder forretningsfrokost eller spiser en gourmetmiddag.

  Ydermere tilbyder Hotel Portixol i Palma skønhedsbehandlinger og massage, og det råder over et lille motionscenter og en sauna. Hotellet kan også afholde konferencer eller møder.

  Hotel Portixol i Palma er en del af Portixol Group

  I den anden ende af byen i kvarteret Santa Catalina ejer de Palma Sport & Tennis Club, der har afholdt Legends Cup Palma på ATP niveau og er en sports- og tennisklub med dertilhørende svømmebaner og over 200 fitnessklasser pr. uge.

  Portixol Group råder også over den klassiske yacht Falcao Uno, der oprindeligt blev bygget til den belgiske konge i 1965. Falcao Uno ligger i Palmas havn, den har en længde på 26 meter og kan rumme op til 65 personer. Yachten kan bookes til bryllupper, fester og alle andre former for arrangementer.

  - Partner -

  I den skønne havneby Puerto de Sóller findes det elegante Hotel Espléndido, og i St. Anton har Portixol Group Hotel Valluga, der har en idyllisk beliggenhed i de østrigske alper på et af Europas største skisportssteder.

  Topbillede til Hotel Portixol i Palma: Hotel Portixol.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca