Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Kontakt Rejs Til Mallorca

  Du er velkommen til at kontakte os – vi beder dig om at primært benytte vores Kontakt Formular her på siden.  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Kort info om Rejs til Mallorca

  Rejs Til Mallorca er en Hjemmeside portal for danskere -Alt om Mallorca – Skabt af Mallorca Danskere.

  Læs mere om Om Rejs Til Mallorca

  Kontakt Rejs til Mallorca om Reklame og Partnerskab

  Hvis du leder efter en mulighed for at komme i kontakt med os vedrørende kommercielle aftaler, så besøg Reklame og Partnere. Vi arbejder gerne med alle relevante og positive mennesker og firmaer, som vil være med til at gøre alle danskeres oplevelse på Mallorca bedre.

  Vores strategi for den kommercielle del af vores portal er, at den ikke skal oversvømmes med reklamer eller Google generiske reklamer. Vi ønsker at være unikke – vores salgskanaler er ikke kun hjemmesiden, men også vores Facebook Gruppe Danskere på Mallorca , Vores Facebook Page, samt både videokanaler og et større Nyhedsbrev setup.