Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  BylivBedste kaffebarer i Palma

  Bedste kaffebarer i Palma

  Leder du efter nogle af de bedste kaffebarer i Palma? Læs med og bliv inspireret til at tage ud og besøge Palmas scene for specialkaffe. Valget har ikke været nemt, da byen huser utallige små barer, cafeer og kaffebarer, men her kommer et bud på nogle af de bedste kaffebarer i Palma, og går du på opdagelse i byen, vil du med sikkerhed finde endnu flere.

  Kaffe i Palma

  Kaffe i Palma - Cappuccino byder altid på en god kaffeoplevelse i Palma - rejstilmallorca.dk - din guide til storbyen Palma
  Kaffe i Palma – Cappuccino har flere caféer i Palma og også et femstjernet hotel på Plaza de Cort. Cappuccino er altid lig med en god kaffeoplevelse. Foto: rejstilmallorca.dk – din guide til storbyen Palma.

  Kaffescenen i Palma har været i en rivende udvikling inden for de sidste 5-10 år, og nye kaffebarer bliver ved med at skyde op. Priserne er stadig tålelige i forhold til fx København. Indretningen er gerne stilet og retlinjet og af og til også rå og rustik.

  Ligeledes gør mange kaffebarer sig umage med deres sandwich og søde sager, og mange steder kan du købe formalet kaffe eller kaffebønner med hjem, så du kan brygge videre. Læs med når vi tager et kig på nogle af de bedste kaffebarer i Palma.

  Arabay – kaffebar centralt i Palma

  På hjørnet af Plaza Mayor og Sindicato finder du kaffebaren Arabay. Arabay har været kafferistere siden 1952, om end de dog er ret nye i Palma. Deres borde udenfor er ret populære, da det her fra er muligt at sidde og betragte storbyens puls. Foruden kaffe byder Arabay også på eget risteri, butik og et akademi, der fx træner baristaer.

  Nyd ugens espresso, vælg en filterkaffe eller prøv en af deres superfood lattes. Er du sulten, er der flere lækre snacks at vælge imellem, såsom tostadas, llonguets (små sandwichs), salater samt et fint udvalg af sødt.

  - Partner -

  Arabay er meget populær, og er her fyldt, prøv da naboen Brunch It.

  Mistral – en af de bedste kaffebarer i Palma med eget kaffemærke

  Hvis du er tæt på ​​Plaça Mayor i Palma, kan du stort set bare følge duften ned til den smalle sidegade, hvor kaffebønnerne bliver ristet på Mistrals lille kaffebar.

  Kaffebaren Mistral tæt på Plaza Mayor har eget risteri og har et stort udvalg af deres eget kaffemærke - rejstilmallorca.dk - din guide til Palma
  Kaffebaren Mistral tæt på Plaza Mayor har eget risteri og et stort udvalg af bønner fra deres eget kaffemærke lige til at købe med hjem. Foto: rejstilmallorca.dk – din guide til Palma.

  På kort tid har Greg og Agata gjort Mistral til et af de mest eftertragtede specialkaffemærker på Mallorca. Ligeledes har de for nyligt åbnet Mistral Coffee House på Plaça Weyler overfor det pragtfulde Gran Hotel, der dog ikke længere er hotel, men nu huser Caixa Forum (læs mere om Palmas museer) alt i alt en cool kaffebar i Palma, der også serverer solide snacks.

  Er du i det gamle fiskerkvarter Santa Catalina serveres Mistrals kaffemærke på kaffebaren Elefante, der ligger klods op ad Santa Catalinas madmarked, og ligeledes samarbejder Mistral med cykel-caféen Plumo. Læs mere om de to kaffebarer nedenfor.

  Læs mere om Mistral Coffees spændende kaffemærke.

  - Partner -

  Plumo – kaffebar i Palma for cykelfolket

  Plumo er det nye go-to-sted for cykelentusiaster i hjertet af Palma. Uanset om du bare vil møde ligesindede, leje en landevejscykel eller få din egen cykel shinet op på værkstedet.

  Theo og Nilton har en passion for cykelløb, og deres filosofi er, at cykling er for alle. Plumo ligger på smukke Plaça Quadrado, og her serveres specialkaffe og lækre søde sager, prøv fx deres herlige mandelcroissant fra Thomas Bakery.

  Rapha – anden kaffebar i Palma for cykelfolket

  Rapha er en anden cykel og kaffebar i Palma, hvor cykelfolket kommer til – både for at drikke en herlig og interessant kop kaffe, men også for at være en del af Rapha netværket og få tips og ideer til cykelruter på Mallorca. Men sin beliggenhed ud til en aflukket plads, er her altid ro. Sæt dig evt. i de speciel indrettede vindueskarme og nyd byens stille summen, mens kaffen kicker ind.

  Cappuccino i Sant Miguel – stilet og elegant kaffebar i Palma

  Ikke langt fra Plaza Mayor har Cappuccino en af deres filialer. Her er tale om en unik oplevelse i arkitektur, indretning og café. Er det lunt i vejret bør du sætte dig i deres gårdhave med springvand og pergolaer. Er det køligt eller regnfyldt så sid indenfor og nyd caféens søjler, rundbuer og trælofter.

  Cappuccino i Palma er altid hyggelig - de bedste kaffebarer i Palma - rejstilmallorca.dk - din Palmaguide
  Cappuccino i Palma er altid hyggelig – om du sidder inde eller ude. Palma vrimler med gode steder at drikke kaffe. Foto: rejstilmallorca.dk

  Cappuccino er måske ikke et billigt sted at drikke kaffe, men som totalt oplevelse er den en af de bedste kaffebarer i Palma. Cappuccino serverer både morgenmad, frokost og aftensmad, og det er altid hyggeligt at studere caféens smukke tjenere i hvide skjorter, og ja, selv deres toilet er en oplevelse værd. Stilet og elegant.

  Traditionel kaffeoplevelse C’an Joan de S’Aigo

  Søger du den traditionelle kaffeoplevelse, da er det værd at tage en tur til C’an Joan de S’Aigo, der har flere kaffebarer i Palmas gamle bydel. Kæden daterer sig tilbage til 1700-tallet, og lokalerne er pyntet med originale fliser og masser af stemningsfuldt, mørkt træ.

  - Partner -

  Deres kaffe er god, men folk kommer nok ligeså meget her for at dyppe ensaïmadas i den varme chokolade.

  Rosevelvet Bakery – kaffe og kage i Palma

  En lille gåtur fra La Rambla, ligger denne lille, hyggelige kaffebar. Den er skabt med enkel og moderne indretningsstil, og Rosevelvet Bakery har et bredt udvalg af kager udstillet ved disken.

  Ejerne – Rosita (konditor) og Franer blev inspireret af deres rejser til New York, da de åbnede deres egen café i Palma. Kaffen er rigtig god, køkkenet byder også på et par solide retter fx pastrami-sandwich og så er de søde lækkerier sublime. En ekstra bonus er deres lille, hyggelige gårdhave.

  Her ligger Rosevelvet Bakery i Palma.

  La Molienda – en af de første og bedste kaffebarer i Palma

  La Molienda - en af de bedste kaffebarer i Palma - rejstilmallorca.dk - din guide til Palma
  En americano serveret på La Molienda – en af de bedste kaffebarer i Palma. Foto: rejstilmallorca.dk – din guide til Palma

  Ejerne af La Molienda – Toni og Miquel startede med nok den mindste kaffebar i Palma. I mellemtiden fik La Molienda to caféer og åbnede for nylig en tredje, og har nu deres eget kaffemærke La Base.

  Læs mere om La Moliendas kaffebarer – et godt sted at starte er at besøge terrassen på deres kaffebar på Bisbe Campins 11. Her ligger en god kaffebar i Palma – prøv fx deres Americano, der i skrivende stund kan erhverves for en 2 euro-mønt.

  Foruden kaffe tilbyder La Molienda også sunde vegetariske snacks og friskpresset juice. Et must er deres avocado sandwich med pocheret æg.

  Café Can Martí – en traditionel kaffebar i La Lonja

  I La Lonja kvarterer ligger en lille familiedrevet café, der har eksisteret siden 1930’erne.

  Café Can Martí i La Lonja er et tilholdssted for de lokale, og her bliver der serveret god og billig kaffe, kager og den traditionelle, mallorcinske morgenmad: Pan con tomate med friskpresset appelsinjuice og en café con leche.

  De laver også en anstændig menu del día ved frokosttid. Som regel summer her af liv fra det øjeblik, de åbner, og der er et par små borde udenfor, men det er gerne inde ved baren, at grupper af lokale sørger for caféens atmosfære.

  Café Riutort – rustik og hyggelig kaffebar i Palma

  Søger du et specialkaffested til frokost er Café Riutort et godt bud. Joanaina og Albert har skabt en af ​​de bedste kaffebarer i Palma med deres urbane stil, der henleder tankerne til Berlin eller Barcelona.

  Her er atmosfæren altid afslappet, og den vegetariske menu er delikat. Husk at efterlade lidt plads til desserten. De lækre småkager på Riutort er et godt match til en café-solo.

  La Finca – den skjulte kaffebar i Palma

  Kaffebaren La Finca ligger måske lidt gemt for den gængse turist i Palma lige overfor Escola Graduada. Tag et kig ind og prøv deres cappuccino og et wienerbrød eller prøv en let frokost.

  La Fincas farverige salater og friskpressede juicer er også værd at komme efter, ligesom her også er et godt udvalg af tostadas og llonguets (små sandwichs) på menuen.

  Mama Carmens – kaffebar i Santa Catalina

  Santa Catalina er bl.a. kendt for at have en meget forskelligartet madscene, og her passer Mama Carmens godt ind som et af de hotte veggiesteder. Her får du måske noget af den bedste mysli i Palma, hjemmelavet vegansk granola og masser af frisk frugt. Med sin anden Mama Carmen’s Coffee & Bakery kun en blok væk, forvandlede Alejandro et gammelt bageri til en hyggelig kaffebar i Palma.

  Læs mere om kaffebarerne i Santa Catalina.

  Surry Hills Coffee – argentinsk og australsk specialkaffe i Palma

  Surry Hills en kaffebar i Palma der mixer argentinsk og australsk kaffetur - rejstilmallorca.dk - din guide til Palma
  Surry Hills en kaffebar i Palma der mixer argentinsk og australsk kaffekultur. Foto: rejstilmallorca.dk

  Det ser ud til, at Missió-kvarteret i Palma er ved at blive det nye hotspot for specialkaffe, og den seneste tilføjelse til byens kaffescene er den fine Surry Hills.

  Tatiana og Felipe er fra Argentina, men mens de boede i Sydney i nogle år, blev de fascinerede af den australske caféscene. Efter at have etableret en butik i Buenos Aires, bringer de nu en kombination af argentinsk og australsk kaffekultur til Palma. Dette ses fx i deres brunchmenu og de velsmagende alfajors, der er en typisk argentinsk småkage.

  Café Elefante – en af de bedste kaffebarer i Palma – Santa Catalina

  Er desværre lukket igen. Dog har de en filial i Sant Agusti, se nedenfor i afsnittet.

  (Den seneste tilføjelse til kaffescenen i Santa Catalina er Café Elefante, der ligger lige ud til kvarterets populære madmarked

  Café Elefante er et godt sted til brunch. Uanset om du går efter en toast, wrap, bowl eller smoothie. Elefantes køkken disker også op med et par kager og bananbrød, der fint passer til en god kop kaffe, hvor de har et godt udvalg af Mistral kaffe. Læs mere om Mistral ovenfor.)

  Elefante har ligeledes en filial i Sant Agusti. Læs mere om den fine kaffebar Café Elefante.

  Nanø kaffebar – endnu et stjerneskud på Palmas kaffescene

  Leder du efter en lille og simpel kaffebar i Palma med veganske kager og lækre sandwich, så er det Nanø, du skal opsøge. Kaffebaren har en stilet og retlinjet akitektonisk indretning, og foruden kaffe serverer Nanø også the og varm kakao med havremælk.

  Kaffebaren ligger tæt på den lille El Corte Ingels ved Jaime III, og ønsker du en kort pause fra din byvandring, så tag plads ved det smalle væghængte bord og se baristaen ordne din kaffe.

  Topbillede til: Bedste kaffebarer i Palma: rejstilmallorca.dk


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCUDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca