Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Om Rettigheder

  Alt indhold på Rejstilmallorca.dk er beskyttet af enhver gældende lov omkring ophavsret. Det er for virksomheder og juridiske enheder med salg og markedsføring for øje, ikke tilladt at gengive, kopiere eller videreformidle vores indhold uden specifik tilladelse.

  Det er tilladt at dele vores indhold for privatpersoner og foreninger via sociale medier. Tilladelse til at dele vores indhold via grupper og sider på sociale medier, som har salg og markedsføring for øje, skal indhentes specifikt.

  Rejstilmallorca.dk ejer via Mallorca La Isla Bonita ApS samtlige immaterielle rettigheder til design og indhold. Herunder menes webdesign, brands, patenter, indhold og eventuelle varemærker og varemærker levet som en del af en pakke.

  Alle billeder og videoer på Rejstilmallorca.dk er ejet af Mallorca La Isla Bonita ApS – enten via egne optagelser, eller overdraget til os med rettigheder fra fotografer, som vi samarbejder med.

  Vores online medier inkluderer vores Mallorca fællesskab på Facebook – Danskere på Mallorca , her har danskere siden 2015 deltaget i debat om øen. Dertil kommer en række andre Facebook grupper, Facebook Page, Instagram m.fl. medier.

  Kontakt os om rettigheder

  Endvidere har vi pro licenser til brug af yderligere billeder via f. eks. Dreamstime. Såfremt der er spørgsmål til ovenstående, så kontakt os gerne om rettigheder.

  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Partnere