Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  RejserCan Pastilla i Palma

  Can Pastilla i Palma

  Can Pastilla i Palma er et eftertragtet strandområde beliggende på en del af den i alt 5 kilometer lange Playa de Palma. Her er ikke langt til lufthavnen, men flytrafikken er ikke for generede, tvært imod kan det være helt charmerende at følge flyene fra strandpromenaden.

  Can Pastilla i Palma er oplagt, hvis du søger en kombination af sol-, bade- og storbyferie. Evt. som en forlænget weekend med eller uden børn. Da området ligger meget tæt på lufthavnen, behøver du ikke bruge unødig tid på transport til og fra dit hotel.

  For børnefamilier findes vandlandet Aquapark El Arenal og Palma Aquarium tæt på, og så er storbyen Palma med dens kultur, seværdigheder og alsidige restauranter også lige i nærheden. Tag fx et kig på nogle af de gratis kulturoplevelser i Palma.

  Det er også fra Palma, at den offentlige transport kan bringe dig ud i alle afkroge af Mallorca – så som op i de små bjergbyer, ud til vinlandet eller måske vil du besøge en af de små, nærmest private badebugter.

  Vi tager et kig på stranden, spisesteder, hoteller og oplevelser i Can Pastilla i Palma.

  - Partner -
  Stranden i Can Pastilla i Palma indbyder til vandaktiviteter - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Stranden i Can Pastilla er både børnevenlig, og så indbyder den til diverse vandaktiviteter, gåture eller god traditionel solbadning. Foto © Marinablanca1964 | Dreamstime.com

  Stranden i Can Pastilla i Palma

  Stranden i Can Pastilla er bred og dækket af fint og lyst sand. Det turkisblå vand bliver kun langsomt dybt, her er god plads til at lege eller sole sig, og som helhed beskytter Palma-bugten effektivt imod store bølger. Alt i alt må stranden i Can Pastilla i Palma betragtes som en børnevenlig strand.

  Stranden har da også alle de vanlige faciliteter så som solsenge, parasoller, brusere, toiletter og livreddere. Ligeledes tilbydes der adskillige vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, vandski, parasailing og jetski.

  Har I brug for at leje bil på Mallorca, kan parkering ske i gaderne bag ved stranden.

  Langs stranden løber den brede og hyggelige strandpromenade, hvor du finder et stort antal af butikker, restauranter og hoteller m.m.

  Hotel i Can Pastilla i Palma

  Da det er et relativt stort område med adskillige hoteller, kan det være lidt af en jungle at navigere i, men et godt hotel tæt på stranden er JS Palma Stay, der har fine lyse værelser, en god restaurant og en tjekket poolbar.

  - Partner -

  BQ Aguamarina Boutique Hotel er et boutique hotel direkte ud til stranden, og det kan danne rammerne for et romantisk ophold på Mallorca. Her har størstedelen af værelserne havudsigt fra balkonen, og ellers kan du også falde i svime over havet fra hotellets panoramabar på tagterrassen.

  Hotel Negresco Beach Hotel er et børnefrit hotel lige ud til stranden. Hotellet er skabt til afslapning, og det har en skøn udsigt fra både værelser og pool-område. Hotellet tilbyder også en række skønhedsbehandlinger i deres hyggelige wellnessområde.

  Hotel Helios Mallorca er et godt valg, hvis du søger et familievenlig hotel i Can Pastilla i Palma. Hotellet har en høj standard, og det tilbyder pool, solterrasser og lounge. Her har gæster i bil adgang til gratis parkering.

  Et andet godt hotel er det 4-stjernede Hotel Alua Leo. Hotellet ligger blot 150 meter fra stranden og byder bl.a. på et lækkert poolområde.

  På diverse bookingsider kan du finde mange flere hoteller i Can Pastilla i Palma, og sikkert også et der passer dine behov.

  Restaurant i Can Pastilla - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Can Pastilla i Palma byder på et væld fra restauranter samt et hyggeligt og trygt aftenliv. Her samles folk efter en lang dag ved stranden for at nyde de lune aftener på Mallorca. Foto © Artesiawells | Dreamstime.com

  Restauranter i Can Pastilla i Palma

  Der mangler på ingen måde spisesteder og barer i området, der især er kendt for sine 15 hyggelige strandbarer, de såkaldte Balnearios. Strandbarerne ligger som strøget ud på hele strandpromenaden fra Can Pastilla til S’Arenal.

  - Partner -

  Søger du populære italienske spisesteder er restauranter såsom Il Gamberetto, L’artista pizzeria napoletana og Restaurante Brisas del Mediterraneo et besøg værd, men tag også et kig på La Payesita, der er en af de bedre restauranter i Can Pastilla.

  Det er generelt et område fuld af spisesteder, ligesom storbyen Palma også byder på både prisvenlige tapasbarer og de mere eksklusive Michelin-restauranter. Ønsker du noget særligt tæt på, er et besøg på restauranten i Hotel Portixol også en udflugt værd en aften. Læs mere om det lille unikke Hotel Portixol i Palma.

  Seværdigheder i Can Pastilla i Palma

  Puro beach er en skøn beach club ikke langt fra Can Pastilla. Her betales der for en dagsbillet (ikke billigt), men området har en masse lækkerier til den kræsne gæst – såsom delikat mad og drikke, pool og wellness.

  Solnedgang over Palma - Can Pastilla i Palma - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Solnedgange over Mallorca er noget ganske særligt. Her samles folk ude ved naturområdet beliggende helt tæt op ad lufthavnen for at opleve det unikke lys og komme helt tæt på flytrafikken. Es Carnatge ligger blot en rask gåtur fra Can Pastilla i Palma. Foto © Artesiawells | Dreamstime.com

  Naturområdet Es Carnatge har en fremragende panoramaudsigt over Palma-bugten. Det er en blanding af klipper, ødemark, ruiner og aflejring af fossil fauna. Der er en del stisystemer i området, hvor du kan vandre, jogge eller cykle, ligesom det er her, du kan komme helt tæt på lufthavnen og nærmest røre ved flyene, når de lander.

  I Playa de Palma ligger den store vandpark Aqualand El Arenal , der rummer mange spændende og hæsblæsende fornøjelser for hele familien.

  Er det tid til en indendørsaktivitet, ligger en af Mallorcas bedste også i området – nemlig Palma Aquarium, hvor du kan blive ét med livet under havets overflade.

  I kort afstand fra Can Pastilla finder du Coll d’Rebassa, der både er et lokalt boligområde og et afslappet ferieområde med caféer ved havet, restauranter, livlige barer og specialbutikker. Det er her du finder stranden Playa Cuidad Jardin, der ligger langs en promenade med træer. Læs mere om Palmas forskellige strande.

  Fortet Torre d’en Pau finder du vandrestier og panoramaudsigt over Middelhavet, hvilket på flere måde er en af højdepunkterne i parkområdet.

  Topbillede til artiklen Can Pastilla i Palma © Ivan Hlobej | Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg også vores videokanal Mallorca Visuals, hvor du kan se inspirerende videoer fra Mallorca.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca