Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Turen går til Biniaraix

  Tag med på en lille vandretur, når turen går til Biniaraix. Ikke langt fra Sóller ligger denne gamle landsby lidt gemt væk ved foden af ​​Tramuntana-bjergene. Her er ingen turistbusserne, og du får et indtryk af, hvordan det gamle Mallorca var og stadig er.

  Vandring på Mallorca

  Turen går til Biniaraix - rejstilmallorca.dk
  Turen går til Biniaraix – rejstilmallorca.dk

  Omkring 2 km fra Sóller centrum ligger den lille landsby Biniaraix med sine omkring 500 indbyggere. Vandrere har længe kendt til dette vidunderlige sted i Sóller-dalen, der ligger omgivet af Tramuntana-bjergene på alle sider.

  Ruten fra Soller går ad landevej, så her kan picnic-folket, der søger efter et godt spot for en dag med fred og ro i bjergene snildt være med. Men vær lidt opmærksom på evt trafik, da vejen hist og her snævrer noget ind.

  De mere garvede vandrere vil nok søge videre mod Fornalutx eller mod de to bjergsøer Cúber og Gorg Blau, og de ambitiøse vandrere vil endda prøve kræfter med turen mod klostret ved Lluc. Ja, for mange er landsbyen Biniaraix måske bare mest kendt for sin beliggenhed og som udgangspunkt for vandreture, fx til Puig de Massanella langs Barranc de Biniaraix.

  Hvis du har mod på at begive dig ud i vandring på Mallorca, anbefales det, at du anskaffer dig mere viden om emnet end ovenstående. Måske er det endda nødvendigt at få fat på en guide eller vandrer med andre, der er kendt i området.

  - Partner-

  Læs derfor vores tema om Vandring på Mallorca, hvor du får ideer til flere ruter samt gode råd, inden du tager af sted på turen.

  Hvad kan du opleve, når turen går til Biniaraix?

  Biniaraix er en lille landsby, der er nem at overskue. Den har en cafe/bar, en kirke, fine brostensbelagte gader, et gammelt vaskehus og en plads, hvor muldyr blev læsset, losset eller fik sig et lille hvil.

  Baren har en udendørs terrasse, der er et fantastisk sted at nyde en friskpresset appelsinjuice i slutningen af ​​din gåtur. Kirken har været der siden det 12. århundrede, og dets hvide teglbelagte kirketag, er blevet brugt på mange malerier og reklameplakater for området.

  Turen går til Biniaraix - rejstilmallorca.dk - vandring på Mallorca
  Det gamle vaskehus. Turen går til Biniaraix – rejstilmallorca.dk.

  Men når du så har været i Biniaraix i lidt tid, så sætter opholdet gang i fantasien: Prøv lige at forstille dig al den snak og leben og sladder, der må have været ved vaskepladserne. Ja, kigger du godt efter i stenene, så kan du nærmest se, hvor meget knofedt, der er lagt lige her.

  En anden pudsig oplevelse, er at forestille dig alle de citrusfrugter og andet gods, der skulle passere igennem her. Et sted er der hugget en hvileplads ind i stenene til muldyrene, og et andet sted synes der at være en form for rasteplads til dem.

  - Partner -

  Giv dig god tid til at slentre lidt rundt i de brostensbelagte gader og nyd de smukke og autentiske stenhuse, måske er der en åben dør et sted, hvor du kan få et kig ind.

  Husk dit kamera – for Biniaraix er som et Mallorca-postkort.

  Du kan med fordel leje en bil, når du bevæger dig rundt blandt Tramuntanas flotte bjergbyer og charmerende egne. Læs mere om Billeje på Mallorca her.

  Her kan du også finde rabatkode til biludlejning, lige som du også her på Rejs Til Mallorca kan finde forslag til ferieboliger fra vores officielle partner.

  Billeder til Turen går til Biniaraix: Alle billeder er taget af Rejs Til Mallorca selv, ved vores besøg i den charmerende Tramuntanaby.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  - Partner-

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere