Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Playa de Palma på Mallorca

  Playa de Palma på Mallorca er et attraktivt strandområde af flere årsager. Dels fordi det ligger tæt på lufthavnen og den gamle by i Palma, men også fordi det rummer elegante hoteller og lækre restauranter. Med andre ord; Playa de Palma på Mallorca er en lang og levende strandpromenade om dagen, og om aftenen forvandler området sig til et centrum for slentreture, restaurantbesøg og nightclubbing.

  Hvor skal du indlogere dig? Hvor skal du spise? Og hvad skal du lave i Playa de Palma på Mallorca? Læs med og find ud af, hvad der sker på den populære feriedestination.

  Strandpromenaden i Playa de Palma på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Livet på strandpromenaden i Playa de Palma er et samlingssted for mangt og meget. Her er de morgenfriske joggere, folk som snupper en lur i skyggen om eftermiddagen, restauranter og cocktailbarer. Foto: © Krzysztof Gach | Dreamstime.com

  Skal du vælge Arenal eller Can Pastilla i Playa de Palma?

  Langs den 5 km lange strandpromenade, som Playa de Palma udgør, finder du ferieområderne Can Pastilla og Arenal. Før turismens indtog var det her i pinjeskovene bag stranden, at de velhavende mallorcinere byggede deres sommerhuse, og der er faktisk stadig lidt grønne områder og parker tilbage.

  Can Pastilla har formået at bevare sin autentiske charme, og området er det mest “spanske” af de to med spændende restauranter og et lokalt folkeliv, og det har vi skrevet en hel særskilt artikel om.

  Læs mere om ferieområdet Can Pastilla i Palma.

  - Partner-

  Arenal må betegnes som en mere international ferieby med et særligt tysk islæt. Det er fx her du finder Bierkönig og Mega Park, der er for de tørstige og nysgerrige turister, men det er også her, du finder familieforlystelser så som Aqualand og Palma aquarium. Læs mere nedenfor.

  Hotel i Playa de Palma på Mallorca

  Når du indlogerer dig i Playa de Palma på Mallorca har du både mulighed for at få en bade- og storbyferie, da Palmas centrum blot er ca. 10 km væk. Flere og flere vælger at cykle ind til den historiske by, men der går også lokale busser. Læs mere om den offentlige transport på Mallorca.

  Langs strandpromenaden findes et utal af hoteller, og her bliver nogle enkelte fremhævet:

  Med sin beliggenhed i Can Pastilla området er voksenhotellet Sunprime Waterfront et sted for forkælelse med god mad og vin.

  Grupotel Playa de Palma Suites & Spa er et fint hotel til at feriere og lade batterierne op. Hotellet er kendt for dets charmerende omgivelser og lidt tilbagetrukket beliggenhed i forhold til strandpromenaden. Grupotel er en stor hotelkæde med flere hoteller på Mallorca, herunder også Grupotel Acapulco Playa, der ligger helt ned til vandet, så du vitterligt kan slentre ned på stranden i badesandaler og med et håndklæde om skulderen.

  - Partner -

  Llaut Palace Hotel & Spa er et andet kendt og stort hotel langs Playa de Palma på Mallorca. Hotellet er det perfekte valg for rejsende, der søger efter en familievenlig stemning. Hotellet har en unik udsigt til Middelhavet igennem en skov af fyrretræer.

  Hipotels Playa De Palma Palace & Spa er et stort, luksuriøst hotel, der giver dig det bedste af Playa de Palma lige ved din dør.

  Hotel i Arenal - hotel i Playa de Palma - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  En hotelmedarbejder gør poolen klar til gæsterne. Playa de Palma på Mallorca byder på mange muligheder for indlogering på store som små hoteller, der alle ligger i gåafstand til stranden. Foto: © blurf | Dreamstime.com

  Hvordan er stranden Playa de Palma på Mallorca?

  Et 5 km langt strandområde på Mallorca byder selvfølgelig på et hav af muligheder. Den stemningsfulde strandpromenade er en populær løberute for de morgenfriske motionister, men promenaden er også velegnet til en stille spadseretur.

  Selve stranden er med fint, lyst sand, og den bliver brugt til at sole, bade eller dyrke diverse vandaktiviteter, og der er mulighed for at leje liggestole og parasoller. Vandet er som regel roligt og børnevenligt.

  At stranden netop er så indbydende skyldes, at den er opdelt i mindre områder – de såkaldte balnearios. Hver balneario har sine egne barer, omklædningsrum og brusere. De servicemindede bademestre gør meget for at holde lige deres stykke af stranden, så det er dét mest attraktive badested for turisterne.

  Restauranter i Playa de Palma på Mallorca

  Det er netop langs strandpromenaden, at du finder et utal af gode og lækre spisesteder, og når solen går ned over Playa de Palma, er områdets barer og restauranter et godt sted at nyde en drink med kig til solnedgangen.

  - Partner-

  Er du til tapas eller steaks så prøv at booke bord hos Sunshine Fine Dining. Kanistesa har seafood, paella og tapas, og Mikel & Pintxo byder på god udsigt til deres tapas og vin.

  Søger du efter grillrestauranter, tag da et kig på fx Can Torrat, Steakhouse Tango og Mama Muu. Søger du efter en italiensk restaurant tag da et kig på fx El Patio, der dog også har en del steaks.

  Du kan selvfølgelig også høre, hvad andre danskere anbefaler af spisesteder i vores store facebookgruppe Restauranter og Barer på Mallorca.

  Drinks, spas og nightclubbing i Playa de Palma på Mallorca

  Nattelivet i området foregår flere steder, fx på den store Hello the Club eller den mindre Latino. Hos Mega Park Playa de Palma kan du spise, drikke og opleve liveshows. Hold på hat og briller, mens du får et kig ind i den tyske øl- og festkultur.

  Og er du mere nysgerrig på tysk spise-, drikke- og festkultur? Så er Bierkönig i Playa de Palma stedet at opleve den ægte, tyske stemning under varme himmelstrøg.

  Bierkonig i Arenal - Playa de Palma på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Den legendariske Bierköning i Arenal. Indenfor er den store hal. Er du til tysk festivitas, da er Bierkönig i Arenal stedet. Her får du et underfundigt kig ind i den tyske øl-kultur. Foto: © Bwendeln | Dreamstime.com

  Oplevelser i Playa de Palma på Mallorca

  Søger du sjov og hæsblæsende vandunderholdning så besøg Aqualand El Arenal. Her er tale om øens største vandland, og det byder på masser af underholdning for alle aldre.

  Hvordan er livet i havet? Besøg Palma aquarium og oplev fisk, blæksprutter og hajer.

  TIROLINAS GO! Er en park, hvor du kan klatre og svæve fra træ til træ. Var det noget med at føle sig som Tarzan i lianerne? Dette er bestemt en anderledes måde at dyrke sport på.

  Er du nysgerrig efter hvad middelalderbyen Palma har at byde på? Så lej en cykel eller spring ombord på en af de lokale bybusser og tag på opdagelse i de gotiske katedraler, charmerende tapasbarer, samt overdådige udbud af butikker. Måske er du op udkig efter alle de gratis kulturoplevelser i Palma. I de små, snoede gader kan du både fordybe dig i byens kultur eller gå på shopping i Palma.

  Søger du fart og et køreeventyr på Mallorca i en buggy bil? Besøg Mallorca Buggy Tour.

  Kultur i Playa de Palma på Mallorca? Ja, tak! Franciscans Tor La Porciúncula er en rolig og interessant kirke med et fint museum om Mallorcas fortid. Glaskirken er intet mindre end spektakulær med al dens lys, farve og religiøse motiver.

  Topbillede til artiklen Playa de Palma på Mallorca: Foto © Amoklv | Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere