Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  TransportBiludlejningRabat på Biludlejning på Mallorca

  Rabat på Biludlejning på Mallorca

  Opdateret aftale til Danskere på Mallorca – Vi gentager den kæmpe store succes også i 2024, med vores erfarne og troværdige biludlejningspartner IBACAR. Vi kan hjælpe med rabat på biludlejning på Mallorca. Altid blandt de billigste – altid med en direkte linje til direktøren.

  Billeje på Mallorca

  Biludlejning er ofte en lidt kilden sag for mange turister som besøger Mallorca. Hvem kan man stole på, og hvad kan gå galt ? Mange kan selv finde ud af det, men de fleste vil gerne have lidt hjælp. Så derfor fortsætter vi også i 2024 med det selskab, som vi mener samlet giver de billigste priser kombineret med tryghed og troværdighed. Mange hundrede familier tog i 2022 imod vores hjælp, endnu flere i 2023, og det skaber en god og tryg ferie, at vi kun er 30 sekunder fra den administrerende direktørs direkte mobiltelefon. Vi kender ejere og direktion ualmindeligt godt gennem mange år.

  Husk at bruge RABATKODE: Billeje2024 hos Ibacar i deres “promotion Code” felt. Ellers misser du rabatten.

  JA TAK TAG MIG TIL IBACAR

  Rabat på Biludlejning på Mallorca med Rejs Til Mallorca

  For at skabe trygge forhold og lidt billigere priser for danske turister, har Rejs Til Mallorca lavet en samarbejdsaftale med Ibacar – og vi kan tilbyde udlejningsbiler i lufthavnen i Palma uden kø eller ventetid, og i omkring 70 byer på Mallorca. Dertil kan man også leje bil med denne aftale på Ibiza, Formentera og Menorca. Hos Ibacar kan man også leje Scootere og Motorcykler.

  På billedet ser vi Administrerende diretør for Ibacar Group Carlos A.Mijares, som glæder sig til at få flere danske kunder.

  - Partner -

  Hvorfor vælger vi at arbejde med Ibacar ?

  • En kæde som består af en række familie/lokalejet biludlejningsselskaber, som er gået sammen for at kunne konkurrere bedre mod de store. En af de bedst kendte familie selskaber af disse, er hæderskronede Formentor Car Rental, som siden 1952 har drevet en solid og anerkendt biludlejningsvirksomhed, som er kendt af mange danskere.
  • Biludlejerne ejer selv bilerne, og er ikke mellem-lejere, hvilket vi mener er en ekstra tryghed og sikkerhed. Den af kædens selskaber som er tættest på det ferieområde, hvor du skal opholde dig, er også den part, som leverer i lufthavnen. Det giver en række fordele. Man kan forestille sig kortere lejemål begge veje f. eks.
  • Fleksibel biludlejer som kan levere i Palma Lufthavn samt 70 forskellige områder på Mallorca. I lufthavnen er det uden hverken ventetid eller kørsel til fjernkontor. Så man går bare fra ankomsten over i Parkeringshuset på 4. etage, og får sin bil, og så er man på vej. Man kan også leje bil i lufthavnen og aflevere den lokalt – eller modsat. På den måde kan man spare taxi, selv om man ikke behøver bil i hele ferien.
  • Levering på hoteller, private boliger og feriesteder på hele øen. Lejer man mindst fire dage, er der ingen ekstra pris ved dette (mindre end fire dage koster det et mindre gebyr).
  • Man får hvad man betaler for, og betaler aldrig mere end aftalt. FleksibilitetKvalitet og ingen overraskelser.
  • Du lejer direkte og ikke via 3. parter, hvor der som regel er stor fare for, at noget kan gå galt. Over 90 % af alle klager på billeje starter med at leje via 3. part, hvor man ofte får misforstået aftaler om forsikring.
  • Vi kender både bestyrelsesformanden og direktøren personligt, hvilket giver os tryghed i at anbefale denne aftale.
  • ÅBENHED: Ja Rejs Til Mallorca og teamet bagved, sikrer sig med dette partnerskab samtidigt midler til at drive vores medier og sociale kanaler, så vi GRATIS kan levere information, artikler og temaer til alle vores danskere følgere. Der bliver brugt samlet omkring 100 timer hver uge på at videreudvikle vores platforme og levere indhold. Samlet får altså både du, og vi som arbejder hårdt med at lave artikler om Mallorca en fordel. Det er et argument, som vi håber, at alle vil bakke op om.

  Sådan får du rabat på biludlejning på Mallorca

  For at få rabat på biludlejning på Mallorca, skal du selv bestille din bil via Ibacars hjemmeside. Du vælger først destinationen Mallorca (eller en anden ø), derefter dato og tid, samt beslutter, om det er fra lufthavnen eller fra en af de 70 andre lokalområder på Mallorca.

  Tryk på enten Car (Bil) eller Bike (Scooter og motorcykler).

  Du kan når som helst sætte din rabatkode ind i feltet “Promotional Code”. Koden til 2024 er aftalt til : Billeje2024 – den vil yde dig 10 % rabat på de i forvejen ret fair priser hos Ibacar.

  Så åbner en prisside, hvor du kan købe tillæg, som f. eks. selvrisikoforsikring, dette anbefaler vi at gøre, med mindre du har styr på egen forsikring, i så fald skal du forvente der reserveres et depositum på betalingskortet. Det er helt frivilligt om du tager denne forsikring. Men for at få en tryg ferie, så tag den ekstra selvrisikoforsikring.

  Videre i bestillingen kan du beskrive hvor du vil have bilen leveret og hvor du vil aflevere den.

  - Partner -

  JA TAK TAG MIG TIL IBACAR

  Omkring Rabat på Biludlejning på Mallorca aftalen

  Det skal siges, at det er en direkte aftale mellem Ibacar og dig som kunde. Rejs Til Mallorca deltager ikke i reservation eller administration, samt vi påtager os intet ansvar for det enkelte kundeforhold. Vi føler os dog sikre på, at du vil blive behandlet godt, da vi kender personerne bag, ejere, bestyrelse og direktør.

  Der vil altid være en risiko for skader og uheld i biludlejning, især på Mallorca, hvor der hurtigt kan opstå parkeringsskader-  så vi anbefaler kraftigt at tage selvrisikoforsikring. Dermed sparer du også depositum på selve billejen.

   

  JA TAK TAG MIG TIL IBACAR

   

  - Partner -

  Har artiklen Rabat på biludlejning på Mallorca givet dig mod på at køre rundt på øen, så husk at besøge f. eks. skønne Arta, fantastiske Valldemossa eller smukke Cala Mesquida.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Topbilledet til artiklen Rabat på biludlejning på Mallorca : Rejs Til Mallorca.

  - Partner -
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca