Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Rejser til Mallorca

  Mallorca er et af danskernes alle tiders mest populære feriemål, og det er der rigtigt mange årsager til. Rejser til Mallorca går stadigt som varmt brød. Naturligvis har både øen Mallorca og danskerne ændret sig siden de første chartergæster for mere end et halvt århundrede siden tog øen til sine hjerter. Dengang da Spies Rejser og Tjæreborg Rejser sendte i hundredtusindvis af gæster til øen. Rejser til Mallorca har ændret sig en del siden dengang.

  Det er ikke mere grisefester og fest døgnet rundt, mens man kæmper hårdt for at komme ud af sengen om morgnenen for at besøge Europas måske bedste strande.

  Rejser til Mallorca i 2022

  I dag anno 2022 er det hverken grisefester eller fester i døgndrift, som driver øen – men kvalitetsturismen, som til stadighed via investeringer, ændrer øen og dens turistsegmenter.

  Mallorca er stadigt et paradis for familier, par og også singlerejsende. Men Mallorca har også udviklet sig til et paradis for oplevelser, aktiviteter og sport. Der er noget for enhver smag, og heldigvis kan man jo kombinere de forskellige ferieformer. Herunder også den rurale og bæredygtige turisme.

  Rejser til Mallorca er stadigt solbadning og vandsjov på de mere end 200 lækre strande, kombineret med et flot og indbydende poolområde på de efterhånden hundredvis af typisk 4 stjernede hoteller. Dertil et kæmpe udbud af restauranter og barer i lokalområderne, så man kan bruge hele uger bare på at slappe af med familien eller sin partner. Skulle du ende på et hotel med All Inklusiv Mad- og drikkevarer, så snyd ikke dig selv for fortsat at komme ud i lokalområdet og nyde et godt måltid og en drink eller to.

  - Partner-

  Oplevelser og aktiviteter lige uden for døren

  Men man behøver ikke “nøjes” med kun at slappe af og hygge. Lige ude foran døren, er det nemt at finde aktiviter. Cykling, vandring, løb, tennis, padeltennis, golf og alle typer vandsport.  Hele øen er en naturperle, og vi finder også her den underskønne bjergkæde Tramuntana, som løber fra den sydvestlige del af Mallorca helt op til toppen af Formentor halvøen. Tramuntana er et område som har fået status af “verdensarv” af UNESCO.

  Fra syd til nord kan man udforske Tramuntana, og man finder fantastiske ruter og smukke områder med fabelagtige udsigter og skønne landsbyer hele vejen. Der kan bruges både halve og hele dage på ture med familien eller venner – tag eventuelt en madkurv med, der vil være masser af muligheder for at nyde den et smukt sted. Eller tag en god frokost i en af restauranterne undervejs.

  Besøg også nogle af de smukke byer, som findes i hele Tramuntana området. Faktisk findes der på Mallorca hele tre landsbyer med klassifikationen; “Spaniens smukkeste landsbyer“. Det er Alcudia den gamle by, Pollensa og så Fornalutx, som ligger lidt nordøst fra Sóller.

  Men det er værd at nævne Valldemossa, Deia og Sóller på din vej gennem bjergkæden og ikke mindst naturligvis både Alcudia og Pollensa. Faktisk kommer du nok til at skulle bruge flere dage. Men fortvivl ikke, ind imellem finder du nok tid til at solbade også. Tag gerne badetøj med på dine udflugter.

  Palma – alternativet til Barcelona

  Når man rejser til Mallorca, så er det bestemt også værd at tage en dag i Palma, selv hvis man ikke vælger at bo i Palmaområdet. Det er en charmerende by med en lille halv million indbyggere, og mange oplevelser står på lur.

  - Partner -

  Læs mere om Palma og er du til shopping, så læs også vores Shopping i Palma. Her har vi samlet en masse inspiration til at handle i Palma.

  Der er hundredvis af andre byer og interessante oplevelser, som ikke lige kommer med i denne artikel, men fortvivl ikke, vi kommer rundt om det hele med tiden.

  Sådan kommer du rundt på Mallorca

  Der er forholdsvis gode veje på Mallorca, men de kan svinge lidt i kvalitet, jo længere man kommer ud i bjergene eller på de mere øde steder. Der kan benyttes busser til at køre gennem Tramuntana – Læs mere om Offentlig Transport Mallorca.

  Men det giver dog klart flere muligheder at leje en bil – enten i Palma lufthavn, eller lokalt hvor du bor på øen. Læs mere om Biludlejning på Mallorca. Vi anbefaler, at du inden billeje, læser med i vores sektion om billeje, og de artikler som findes samme sted. Billeje er en fantastisk mulighed, men godt at blive klogere på, inden man bestiller og betaler.

  Rejser til Mallorca er for alle – men lær lidt om den smukke ferieø, inden du tager afsted. Undersøg de forskellige områder, hvilket vi vil hjælpe dig med her på hjemmesiden. Vi vil løbende udgive og beskrive flere lokalområder.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  - Partner-

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere