Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  GOLF PÅ MALLORCA

  Læs om golf på Mallorca. Øen har et utal af imponerende golfbaner og uanset, om du er letøvet eller elitespiller, giver Mallorca dig store golfoplevelser.

  Spil golf på Mallorca

  Her er de bedste golfbaner på Mallorca

  Det kan godt være, at øen Mallorca ikke er så stor, alligevel kan du finde 22 golfbaner. Det er dog kun de 19 baner, der er tilgængelige for offentligheden, men de fleste baner er egnet til stort set alle niveauer (med undtagelse af et par championship-baner).

  Det er netop denne tæthed af golfbaner på Mallorca, der gør, at nærmest uanset hvor på øen du slår dig ned, så kan du finde en golfbane i nærheden. Golf på Mallorca giver dig både udfordrende og uforglemmelige oplevelser.

  Golfbaner på Mallorca - golf for alle - golf på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Her ses en et luftfoto af de attraktive golfbaner på Mallorca. Idyllisk, drømmende og virkelig. Golf på Mallorca giver dig unikke minder med hjem i flyveren. Foto: © Dm Stock Production Dreamstime.com

  Mallorcas golfbaner er kendt for at have en ret høj kvalitet, og over halvdelen af golfklubberne på Mallorca er scoret til 7,5 eller derover på Leadingscourses (10 skala). Ønsker du at spille golf på Mallorca, får du noget nær en totaloplevelse, hvor motion og konkurrence går hånd i hånd med smukke naturoplevelser og det nærmest meditative ved golfspillet.

  Når det kommer til vurderingen af de bedste golfbaner på Mallorca, bør følgende fremhæves (Tjek selv ved hver golfklub, om du bør fremvise dit gyldige DGU-kort (medlemskab af en golfklub):

  • Golfklubben Golf Son Gual der ligger mellem Palma og Algaida. Golf Son Gual er en lækker designet golfbane med plads til mange niveauer. Omkring golfbanen står oliventræer, vilde blomster samt den gamle finca som golfklubben er opkaldt efter. 18 huller. Handicap; mænd 28, kvinder 36.
  • Club de Golf Alcanada bliver betragtet blandt Europas smukkeste golfbaner. Især pga. udsigten til Alcúdia-bugten og det ikoniske fyrtårn. I de tidlige morgentimer kan du være heldig at se sjældne fuglearter svæve rundt over anlægget. Bliver af flere vurderet som en udfordrende bane. 18 huller. Handicap; mænd 33, kvinder 35.
  • Golfklubben Son Muntaner Golf er beliggende i udkanten af Palma. Den ligger stort set klods op ad de spektakulære Tramuntana-bjerge, hvilket giver en perfekt kulisse til dit golfspil. 18 huller. Handicap; mænd 36, kvinder 36.
  • Golfklubben Son Quint Golf ligger også på mellem Palmas forstæder og Tramuntana-bjergene nær det overdådige Son Vida kvarter. Her vil banerne udfordre selv erfarne spillere, og det moderne klubhus byder på en skøn restaurant samt pool. 18 huller. Handicap; mænd 54, kvinder 54.
  • Vall d’Or Golf ligger i naturskønne omgivelser i nærheden af Cala d’Or og bliver af mange vurderet som en af de mest populære golfbaner på Mallorca. Især tredje hul bliver betragtet som et af 10 smukkeste golfhuller på hele Mallorca. 18 huller. Handicap; mænd 36, kvinder 36.
  • Golfklubben Club de Golf Son Servera er en udfordrende golfbane i nærheden af Cala Millor. Den er fra 1967 og dermed den næstældste golfbane på Mallorca. Her bliver der god brug for din nøjagtighed som golfspiller. Huller 18. Handicap; mænd 36, kvinder 36.

  I separate artikler vil vi beskrive flere af Mallorcas golfbaner, så du selv kan beslutte dig for, hvor du vil spille golf på Mallorca. Vi beskriver alle golfbaner på Mallorca, så du kun behøver at finde din viden om golf på Mallorca et sted:

  Meld dig ind i vores Facebookgruppe for golf på Mallorca. Her kan du måske finde din næste golfmakker på Mallorca eller stille relevante spørgsmål til andre golfspillere på Mallorca.

  SPIL GOLF PÅ MALLORCA OG OPLEV PALMA

  Det bør dog nævnes her, at de fleste golfbaner på Mallorca findes omkring den pulserende storby Palma. Palma er lig med et hav af skønne seværdigheder, fx Katedralen La Seu, byens madmarkeder, lækre restauranter og så byder Palma på Mallorcas bedste shopping.

  Palma er en perfekt base for din golfferie på Mallorca. Du får groft regnet 10 golfklubber i nærheden af hovedstaden. Synes du, at Palma kan være for levende, og søger du en mere stille by, kan du lade blikket falde på havnebyen Port de Pollensa, den lille smukke landsby Artá eller Port de Andratx. Slår du dig ned i en af disse tre byer, vil du have to – tre golfbaner indenfor en halvtimes bilkørsel.

  Spil golf på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  De morgenfriske kan få helt unikke øjeblikke, når de spiller golf på Mallorca. Foto: © Blurf Dreamstime.com

  Golfvejret på Mallorca

  Tager vi et kig på vejret på Mallorca, kan vi overall sige, at palmeøen har en gennemsnitstemperatur på over 15 °C hele året, hvilket gør, at det altid er muligt at spille golf på Mallorca.

  Når det er sagt, kan somrene blive ret varme især midt på dagen, hvilket kan gøre det lidt hedt at spille golf på Mallorca om eftermiddagen i fx juli – august. Dette medfører, at golfferier på Mallorca især er meget populære om foråret og i løbet efteråret.

  Golfhotel på Mallorca

  De rejsende, som kommer til øen for at spille golf, indlogerer sig på et af Mallorcas lækre hoteller, de lejer en bil med rabat på Mallorca og så kører de lidt rundt til golfbanerne. Ferien skal som regel også krydres med lidt andet godt på øen, fx Mallorcas vin og mad, kulturoplevelser i Palma eller et besøg på nogle af Mallorcas bedste strande.

  Der findes flere lækre golfhoteller på Mallorca, og via vores partner Hotels.com kan du søge efter hoteller på Mallorca. Tag dog et særligt kig på Pula Golf Resort, hvis du vil bo med kig til en golfbane med 18 huller. På Pula Golf Resort kan du efter dagens golfspil nyde den afslappende spa, dampbadet eller swimmingpoolen.

  Flere og flere, som rejser på golfferie, holder dog også af privatlivet og friheden i en feriebolig på Mallorca. Via vores partner Vrbo, kan du søge efter din drømme feriebolig – måske lige nærheden af en eller to af de golfbaner, du agter at spille på under dit ophold. Er der nogle i selskabet som holder af at kokkerere selv – bør I tage et kig på nogle af Mallorcas lokale markeder.

  Oplev det lokale leben, når du spiller golf på Mallorca

  Selvom du er rejst ud for at spille golf på Mallorca, vil vi også anbefale en køretur til nogle af øens charmerende, små byer. I bjergene finder du kunstnerbyen Deiá samt den berømte Valldemossa. Ude på den flade det af øen finder du den adskillige små landsbyer, fx lille Petra eller vinbyen Binissalem.

  Topbillede til Golf på Mallorca: © Juan Jose Tugores – Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med grundig viden om Mallorca og rejser til Mallorca. På vores side kan du læse om offentlig transport på Mallorca, Biludlejning på Mallorca med rabat og lufthavnstransfer.

  Vi har et helt tema om de mange imponerende Golfbaner på Mallorca, ligesom vi har beskrevet shopping i Palma og vandring på Mallorca.

  Læs også om hoteller på Mallorca eller ferieboliger på Mallorca, inden du booker din rejse. Vi har beskrevet mange af de lækre strande på MallorcaMallorcas kulturinteressante udflugter på MallorcaMallorcas byliv og alt andet, du har brug for at vide om Mallorca.

  Vi beskriver Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER, CALVIÀ og ALCÚDIA. Af andre større ferie- og badebyer vil vi gerne fremhæve Palmanova, Magaluf og Playa de Palma. Vi har også besøgt og beskrevet mange af de mindre byer såsom Valldemossa, Petra, Artá og Deiá, og på vores side for Mallorcas byer kan du læse om endnu flere.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca. Her er tale om et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om de dygtige kræfter bag projektet i om Rejs Til Mallorca.

  Mallorca Bolig af Rejs Til Mallorca 

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis, hvis du leder efter bolig på Mallorca, uanset om du købe, sælge eller leje bolig på Mallorca. Vi kan også hjælpe dig med at få de rette forsikringer på Mallorca til dig, din familie og jeres ejendele. Ydermere kan vi hjælpe med juridiske forhold på Mallorca.

  Læs Alt om bolighandel på Mallorcadet juridiske ved boligkøb og hvordan boligsalg på Mallorca foregår. Tag også et kig på vores andre artikler i serien om Mallorca Bolig, hvor du fx kan læse køb en lejlighed i Palma, køb en finca på Mallorca eller køb en bolig i Sóller.

  Følg os på de sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser af vores brugere.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.


   

  Partnere

  ARTIKLER OM GOLF PÅ MALLORCA