Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Calviá på Mallorca

  Calviá på Mallorca er et af de helt store og velbesøgte ferieområder. For mange turister står valget mellem Alcúdia og Port de Pollensa og så Calviá på Mallorca. En af fordelene ved Calviá er, at forbindelsen mellem lufthavnen i Palma og områdets feriebyer er let overskuelig, der går offentlige busser og distancerne er korte, ligeledes rummer Calviá på Mallorca nogle lækre strande, gode hoteller og masser af aktiviteter for både de unge, familier og par.

  Husk at bruge Rejs Til Mallorca til at lære mere om din rejse til Mallorca.

  Artikler om Calviá på Mallorca

  Partner

  Rejs til Calviá på Mallorca

  Hvad er Calviá på Mallorca kendt for?

  Det er i Calviá på Mallorca, at du finder feriebyerne Santa Ponsa, Magaluf og Palma Nova. Alle disse feriebyer er berømte for deres lækre strande, moderne hoteller samt ferieboliger i alle størrelser. Vi har skrevet separate artikler om henholdsvis skønne Santa Ponsa, fine Palmanova og den mere festlige Magaluf.

  Skulle du få lyst til at drage på tur op i bjergene eller tage en udflugt ind til storbyen Palma, er dette også let fra de forskellige feriebyer. Med andre ord; Calviá på Mallorca er et godt udgangspunkt, hvis du vil tage på halv- eller heldagsudflugter til andre områder på Mallorca. Andratx og Port d’Andratx ligger tæt på.

  I hyggelige Andratx finder du det store danske kulturcenter CCA Andratx, og at spise frokost i den fancy havneby Port d’Andratx er også en anbefaling værd. Det er også herfra, at den historiske pilgrimsrute starter på Mallorca.

  Læs mere om vandring på Mallorca.

  Mindesmærket og udsigtspunktet Cruz del Descubrimiento i Santa Ponsa - Alt om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Santa Creu er et mindre besøgt men fantastisk udflugtsmål i Santa Ponsa. Blot 800 meter fra hoved stranden. Billede: Rejs til Mallorca.

  Andre ferieområder i Calviá på Mallorca

  Det er ikke kun de store feriebyer, du finder her. Du kan også indlogere dig i nogle af de mindre byer, så som Peguera, der huser en fin shopping gade, populære vandreruter samt giver mulighed for katamaran- eller bådture.

  Et af de andre mindre ferieområder i Caliva er El Toro. Her er tale om et lille kystby ved siden af ​​en klipperne. Mange af husene er simpelthen bygget helt ud til kanten af ​​klipperne.

  Det er også her du finder havnen Port Adriano. Hovedstranden hedder Playa el Toro.

  Portal Nous er også en af de mindre havnebyer i Calviá på Mallorca. Haven og byen er et populært mødested for forretningsmænd og berømtheder. Der er butikker og gode spisesteder ved selve havnen.

  Restauranter og hoteller i Calviá på Mallorca

  Feriebyernes spise- og indlogeringsmuligheder er så mangfoldige, at de er samlet i de forskellige artikler om de tre store feriebyer – se ovenfor. Søger du inspiration til dit næste lokale måltid, læs da om Mallorcas køkken eller Mallorcas specialiteter. Skal du ud og spise, bør du også snuppe et glas lokalt vin til – læs mere om Mallorcas herlige vine, der er i rivende udvikling.

  Inden du går ud og spiser, er det måske værd at læse om Tapas på Mallorca eller få generelle fif til at finde den gode restaurant på Mallorca.

  Calvia på Mallorca - Magaluf strand - strande på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  I Calviá på Mallorca finder du adskillige gode strande, der alt efter årstiden er mere eller mindre besøgte. Her ses Magaluf strand med kig til øen Sa Porrassa. Foto: © Blurf Dreamstime.com

  Hvilken type turister bør bo i Calviá på Mallorca?

  Calviá tiltrækker både de rige turister i områdets maritime liv, men også familier med teenagere som gerne vil bade og have underholdning tæt på. De unge i tyverne og trediverne – måske inden de får børn – vælger tit at indlogere sig i Magaluf for at få det sjove og vilde natteliv. Familier og ældre ægtepar kan især finde sig godt til rette i  Ponsa Ponsa og Palmanova

  Udflugter fra Calviá

  Uanset hvilen af de omtalte feriebyer, du slår dig ned i, så er her gode muligheder for at tage på udflugt. Nogle vælger at besøge storbyen Palma, andre tager på vandring oppe i bjergene.

  Det er selvfølgelig også muligt at leje bil på Mallorca, og da er det måske oplagt at køre op i bjergene til Sóller eller Valldemossa, ud til vinsmagning på Mallorca omkring Binissalem eller besøge en anden badestrand. Læs mere om Udflugter på Mallorca.

  Calvia Mallorca af Rejs Til Mallorca. Billede af Julie Broadway.
  Calvia Kommune har nogen af e bedste strande på Mallorca og der er mange havne og både generelt omkring. Billede af Julie Broadway

  Mallorcas markeder

  Mange tager til Mallorca for at besøge øens mange markeder, og her kan du læse mere om nogle af Mallorcas store markeder. I “læderbyen” Inca findes et af øens store markeder.

  Læs mere om Turen går til Inca.

  Top 10 seværdigheder i Calviá på Mallorca

  Strandene i Calviá
  Strandene må være en af de bedste aktiviteter, du kan lave i Calviá. De større strande med fint, hvidt sand finder du fx i Palmanova, Magaluf eller Santa Ponsa. Her vil du nemt finde restauranter og butikker tæt på, ligesom der vil være mulighed for at leje liggestole og parasoller. Calviá området byder også på mindre udsøgte og let gemte bademuligheder såsom Illetas, Portals Vells eller Cala Comtesa.

  Det skøre hus
  Katmandu er en forlystelsespark for hele familien, hvor du let kan få nogle sjove timer til at gå. Katmandu ligger i Magaluf og er altid populært og får gerne gode anmeldelser af de familier, som køber billet til det skøre hus.

  Vandland
  Western Water Park er et stort vandland, der ligger i Magaluf og har lange og hæsblæsende rutsjebaner og andre vandaktiviteter.

  Delfinshow
  Marineland er beliggende lidt uden for Palmanova, og det er især kendt for sit delfinshow. Læs mere om feriebyen Palmanova på Mallorca

  Benzin i blodet
  Go kart! Skal der fart på, så er der gokartbane lidt uden for Magaluf. Læs mere om aktiviteterne i Magaluf.

  Minigolf
  Spil minigolf på Mallorca i Golf Fantasia. Her kan du bevæge du dig rundt mellem vandfald og papegøjer i en form for stor tropisk skov, alt i mens du dyster med venner eller familie i minigolf.

  Piratshow
  Er børnene store nok til at være længe oppe, da bør du tage et kig på Mallorcas store show, der hedder Pirates Adventure. Her kan I opleve dans og akrobatik og med garanti få en spændende familieaften.

  Nattelivet
  Nattelivet i Magaluf er ikke altid for sarte sjæle. Og dog. Du kan finde natklubber, der er lidt uartige, men du kan også besøge nogle af de tjekkede strandbarer og nyde cocktails til solnedgangen. Vi har skrevet en længere introduktion til nattelivet i Magaluf.

  Naturpark
  Lidt uden for Santa Ponsa kan du besøge den spændende, arkæologiske park Puig de sa Morisca Archaeological Park. Stemningen er meget imponerede, stierne er gerne grusede og stenede – robuste og lukkede sko kan anbefales på vandreturen dertil.

  Shopping
  Ingen ferie uden at gå lidt på shopping, i de forskellige feriebyer i Calviá på Mallora kan du nemt finde de lokale handelsgader, eller kan du køre til shopping centret Porto Pi, der ligger i udkanten af Palma, og lige netop Palma byder også på Mallorcas bedste shopping.

  Selve byen Calvia er et besøg værd. Rejs Til Mallorca - Billedet af Julie Broadway
  Selve landsbyen Calviá er et besøg værd. Her ses bagsiden af den lille, charmerende kirke Parroquia San Juan Bautista, der ligger centralt i byen. Rejs Til Mallorca – Billedet af Julie Broadway

  FAKTA OM CALVIÁ PÅ MALLORCA

  Hvilken type byer
  Som nævnt rummer Calviá feriebyerne Santa Ponsa, Palmanova og Magaluf. Der er en tendens til, at det yngre publikum søger mod Magaluf, og familier finder sig særlig godt tilrette i Santa Ponsa og Palmanova.

  Afstande
  Fra lufthavnen til Santa Ponsa ca. 33 km.
  Fra lufthavnen til Magaluf ca. 28 km.
  Fra lufthavnen til Palmanova ca.25 km.

  Transport
  TIB’s busser kører fra lufthavnen i turistsæsonen til feriebyerne i Calviá. Se Offentlig transport Mallorca

  Indbyggere
  Omkring 50.000

  Byliv
  Calviá på Mallorca rummer gode muligheder for shopping, de forskellige byer har både store og små handelsgader og enkelte shopping centre. Hoteller findes i mange prisklasser, både langs kysterne og lidt inde i landet. Generelt er der et meget stort udbud af restauranter. Det vilde natteliv foregår gerne i Magaluf.

  Vejret
  Calviá har middelhavsklima, hvilket betyder varme og tørre somre og milde vintre. Middelhavet kan virke svalende om sommeren, og det kan holde lidt på varmen om vinteren, hvor det bliver sjældent ligeså koldt i Palma som i højderne eller inde midt på øen. Tjek det lokale vejr på Mallorca

  Sygehus - Lægehus Politi Apoteker

  SKADESTUE-LÆGEHUS POLITI – GUARDIA CIVIL APOTEKER

  Alle rute links åbner i Google Maps, så du nemt kan bede din mobil om rutevejledning. For at ringe til telefonnumre, kan du blot trykke på dem.

  Interessante steder og områder i Calviá på Mallorca
  Mange besøger en af de store feriebyer i Calviá for at få en lækker badeferie med underholdning og oplevelser for både de unge, familier og par i sæsonen som groft sagt starter i april. Når turistsæsonen lukker ned i slutningen af oktober har feriebyer en helt andet lokalt liv.

  Markeder
  Der er marked i Calvia og i Son Ferrer. Læs mere om markederne i artiklen om Magaluf. På disse markeder, kan du købe frugt og grønt, kunsthåndværk og lokale produkter. Mallorcas små landsbyer kommer altid til live, når der er markedsdag.

  Læs også om Palmas Markeder og Mallorcas markeder.

  Shopping
  De fleste kommer til at Calviá området for at bade, holde ferie og slappe af. De forskellige byer har gode shopping muligheder, ellers tager mange en dagstur ind til Palma.

  Læs mere om Shopping i Palma.

  Kyststrækning
  I feriebyerne er der lange og lækre strande, men der findes også mindre klippebugter hvorfra der er bademuligheder.

  Calviás strande
  De store strande med lækkert og fint sand findes i Magaluf, Palmanova og Santa Ponsa. Her kan du nemt for en hel ferie til at gå. Der mulighed for at leje liggestole og parasoller på strandene. Ligesom at du tæt på strandene vil kunne finde godt med spisesteder, shopping og toiletfaciliteter.

  Af de mindre strande er fx den lille hyggelige Illetas men det er også værd at kigge på den lille, fine Portals Vells.

  Af Stinus Olesen – god fornøjelse med dit ophold.

  Partnere

  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.