Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  Cala DórCala d'Or Mallorca

  Cala d’Or Mallorca

  Velkommen til Cala d’Or Mallorca. Vi tager et kig på byen, de lækre badestrande, hotellerne samt hvor du kan spise. Besøger du Cala d’Or får du også adgang til et veludstyret maritimt liv, der indbyder til mange stemningsfulde spadsereture.

  Rejs til Cala d’Or Mallorca

  På Mallorcas syd østkyst omkring 60 km fra lufthavnen i Palma finder du Cala d’Or, der betyder ”den gyldne bugt”. Navnet giver god mening, for Cala d’Or er netop kendt for de opsigtsvækkende sandstrande, der er placeret i hver sin klippebugt, og kombinationen af det lyse sand, det azurblå hav og de mørke klipper tiltrækker hvert år folk fra nær og fjern.

  I baglandet til Cala d’Or ligger det flade landskab med rolige landsbyer, cyklister og vindmøller, der er gået i stå. Mallorcas sydspids er det tyndest befolkede området af øen – skabt til en ferie præget af ro og store naturoplevelser.

  Når du har læst om byen Cala d’Or Mallorca, bør du tage et kig på vores artikel om de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca.

  Marina i Cala d'Or Mallorca - havne på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Marinaen i Cala d’Or har flere gode spisesteder. Havnepromenaden indbyder til en hyggelig gåtur, hvor der er rig mulighed for at iagttage speedbåde – måske med en is i hånden. Foto © Mistervlad Dreamstime.com

  Hvordan er byen Cala d’Or?

  Her er tale om en lækker ferieby, og når du slentrer igennem gaderne, vil du bemærke en forskel sammenlignet med andre feriesteder på Mallorca. De fleste bygninger er nemlig kun på to etager, de fremstår med kubisk arkitektur og hvidkalkede facader, og så vrimler det med fyrretræer. Byggestilen er inspireret af Ibiza, og selve hotelkonstruktionerne har været reguleret for at sikre byens charmerende karakter.

  - Partner -

  Byen og havnen er fuld af udendørsrestauranter, isbarer og fine butikker. Der er et stort shopping og gågadeområde i Cala d’Or omkring gaden Tagomago. Her finder du en bred vifte af indkøbsmuligheder i sommermånederne – især tøj og diverse gaveartikler.

  Leder du efter de klassiske markeder på Mallorca tag da forbi markedet i Santanyi onsdag eller lørdag. Det er ca. 13 km væk.

  Når aftenen lægger sig over Cala d’Or, er der godt liv på restauranterne og sidenhen cocktailbarerne. De unge og danselystne besøger områdets diskoteker fx det store Farah’s club, men når det er sagt, så er er Cala d’Or ganske rolig – også om aftenen, hvor mange vælger at promenere i marinaen med en is i hånden.

  Det er netop i hjertet af Cala d’Or, at du finder den veludstyrede marina, der er en af ​​de større og mere luksuriøse lystbådehavne på Mallorca. Her er meget åbent for offentligheden, og langs kajen finder du restauranter, cocktailbarer og butikker. Området er ideelt til gåture, og det er let at falde i svime over speedbåde, palmer og de hvidkalkede villaer.

  Cala Esmeralda Mallorca - Cala d'Or Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Forståeligt nok bliver mange tiltrukket af de skønne badestrande i Cala d’Or Mallorca. Her ses den lille og rolige Cala Esmeralda med et par sejlskibe vuggende i bugten. Foto: rejstilmallorca.dk

  Strande i Cala d´Or Mallorca

  At være i Cala d’Or handler også om at tage på stranden. Her er hele 5 unikke badestrande, der ligger i hver sin idylliske klippebugt og indbyder til at solbade, svømme eller snorkle. Som regel virker områdets bugter afskærmende for stærke vinde og giver et roligt og sikkert bademiljø.

  - Partner -

  Når du klikker på de forskellige links til nedenstående strande, åbner kortet op i Maps, og du kan inspicere området og se billeder af strandene, som diverse brugere har lagt op. Ligeledes vil du erfare, at strandene ikke ligger så langt fra hinanden, og det er muligt at gå fra strand til strand. Selvfølgelig er området populært i sommermånederne, og det kan være en god idé at ankomme tidligt og måske tage på udflugt om eftermiddagen eller bare snuppe en siesta.

  Centralt i byen finder du den største strand i Cala d’Or Cala Gran. Her er liggestole og parasoller til leje og også gerne lidt plads til boldspil eller leg. På caféerne kan du nemt proviantere dig, og ved stranden er der adgang til toilet og bruser.

  Cala Esmeralda og Cala Ferrera er de to næststørste strande, hvor Cala Esmeralda nok er den mest rolige og endda med nogle få parkeringspladser tæt på. I højsæsonen er der mulighed for at leje parasol og liggestol på Cala Ferrara samt SUP (Stand Up Paddleboard).

  Cala Petita og Cala Serena er de to sidste strande i Cala d’Or. De er begge små og meget charmerende – særligt, når andre besøgende endnu ikke er dukket op til en dag under solen.

  Er du på udkig efter bådture fra området, da bør du læse vores artikel om de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca.

  Hotel i Cala d'Or Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Der er flere hoteller med et unikt view til bugterne i Cala d’Or Mallorca. Her ses dykkere på vej ud på eventyr i det krystalklare vand. Foto: © Irishka777 Dreamstime.com

  Hotel i Cala d’Or Mallorca

  Der er flere hoteller af ret god kvalitet. Du kan nemt finde en indlogering lige efter din smag, om end du søger voksenhotel, boutiquehotel, børnevenligt hotel, lejlighedshotel eller egentlig bare vil have det mest budgetvenlige hotel. Der er selvsagt efterspørgsel på hoteller med udsigt til strand, klipper eller hav.

  - Partner -

  Via vores partneraftale med Hotels kan du lede efter hoteller på Mallorca, fx det familievenlige Apartamentos Cala d’Or Playa med pools og underholdning, voksenhotellet AluaSoul Mallorca Resort tæt på den lille badevig Cala Egos, eller det lækre, femstjernede Melia Cala d’Or Boutique Hotel. Tæt på Cala Petita ligger det 4 stjernede Cala d’Or hotel.

  Feriebolig i Cala d’Or Mallorca

  At booke en feriebolig i Cala d’Or er også en mulighed, og for en uge eller to kan du rigtig deltage i  livets gang i den gyldne bugt. I en feribolig du kan nemmere lave måltider og spise, når du selv vil, og via vores samarbejdspartner Vrbo får du adgang til et væld af ferieboliger på hele Mallorca.

  En feriebolig er ideel for dig, som ønsker at være mere fri og vil planlægge ferien på egen hånd. Måske i kombination med en lejet bil på Mallorca. Så er du og din familie klar til at udforske andre områder af øen.

  Læs hvordan du enkelt, nemt og sikkert kan leje bil med rabat på Mallorca.

  Restauranter i Cala d’Or Mallorca

  Der er en bred vifte af restauranter i byen. Mange spisesteder ligger omkring den hyggelige bymidte og langs marinaen. Som i så mange andre byer på Mallorca er det også her muligt at få al slags mad i Cala d’Or om end du ønsker at nyde spanske tapas, salater, italiensk eller kinesisk.

  Søger du efter en restaurant ud til marinaen i Cala d’Or tag et kig på 17restaurant and bar, der har et alsidigt menukort til både morgenmad, brunch og aften.

  Nærmest midt i by finder du et godt bud på et orientalsk restaurant i Cala d’Or.

  Den mondæne Port Petit Restaurant byder på fisk og skaldyr, vegetariske retter samt diverse indenfor kød. Restauranten har en skøn beliggenhed i marinaen.

  Du kan også spørge og få anbefalinger til restauranter i vores store og unikke facebookgruppe restauranter og barer på Mallorca. Velbekomme!

  Topbillede til artiklen Cala d’Or Mallorca: Rejstilmallorca.dk


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med grundig viden om Mallorca og rejser til Mallorca. På vores side kan du læse om offentlig transport på Mallorca, Biludlejning på Mallorca med rabat og lufthavnstransfer.

  Vi har et helt tema om de mange imponerende Golfbaner på Mallorca, ligesom vi har beskrevet shopping i Palma og vandring på Mallorca.

  Læs også om hoteller på Mallorca eller ferieboliger på Mallorca, inden du booker din rejse. Vi har beskrevet mange af de lækre strande på MallorcaMallorcas kulturinteressante udflugter på MallorcaMallorcas byliv og alt andet, du har brug for at vide om Mallorca.

  Vi beskriver Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER, CALVIÀ og ALCÚDIA. Af andre større ferie- og badebyer vil vi gerne fremhæve Palmanova, Magaluf og Playa de Palma. Vi har også besøgt og beskrevet mange af de mindre byer såsom Valldemossa, Petra, Artá og Deiá, og på vores side for Mallorcas byer kan du læse om endnu flere.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca. Her er tale om et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om de dygtige kræfter bag projektet i om Rejs Til Mallorca.

  Mallorca Bolig af Rejs Til Mallorca 

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis, hvis du leder efter bolig på Mallorca, uanset om du købe, sælge eller leje bolig på Mallorca. Vi kan også hjælpe dig med at få de rette forsikringer på Mallorca til dig, din familie og jeres ejendele. Ydermere kan vi hjælpe med juridiske forhold på Mallorca.

  Læs Alt om bolighandel på Mallorcadet juridiske ved boligkøb og hvordan boligsalg på Mallorca foregår. Tag også et kig på vores andre artikler i serien om Mallorca Bolig, hvor du fx kan læse køb en lejlighed i Palma, køb en finca på Mallorca eller køb en bolig i Sóller.

  Følg os på de sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser af vores brugere.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca