Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  BOLIG PÅ MALLORCA

  Feriebolig eller et hjem på Mallorca - her bringer vi mennesker sammen, og hjælper dig med at udleje, købe, sælge, leje feriebolig eller måske en bolig til et længere ophold.

  BOLIG PÅ MALLORCA

  Bolig på Mallorca – hvordan gør man ?

  Går du og drømmer om at bo på Mallorca, enten om det er fast eller for en kortere tid, så er du kommet til det rette sted. Rejs Til Mallorca, som man jo egentlig kan sige, er en korrekt beskrivelse, hvad enten det er ferie eller for evigt, for man skal jo rejse til Mallorca i begge tilfælde. Vores intention er ikke blot at drive hjemmesider om rejser til Mallorca – men at være involveret i mange ting for Mallorca i forhold til danskere og på sigt andre nationaliteter. Derfor er vores MALLORCA BOLIG vigtigt for os.

  Calo del Moro - Naturskøn strand på Mallorca - Din Mallorca Guilde af Rejstilmallorca.dk
  Det er nemt at forstå, hvorfor så mange danskere ønsker at tage til Mallorca – endda måske flytte til drømmeøen. Billede: Morten Haagensen.

  Bolig på Mallorca

  Vi har forfattet en serie af artikler om bolig på Mallorca og du kan læse dem her på vores hjemmeside. Ultimativt vil det du læser om komme til at foregå via vores nye MALLORCA BOLIG, hvor man som udgangspunkt kan få gratis hjælp til en masse nødvendige øvelser. Men læs også med her på siderne. INTRO – Alt om bolighandel på Mallorca , giver dig et godt indtryk af, hvad er nødvendigt for at handle bolig. Du kan følge de interne links og menuen til at dirigere dig rundt mellem en række sider. Det er f. eksempel ret vigtigt at vide noget om processen med at handle bolig , kende til udgifter for bolighandel og ikke mindst udgifter for at eje en bolig på Mallorca.

  Klosteret La Real Cartuja i Valldemossa hvor Chopin og George Sand tilbragte vinteren 1838-39 - Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  Mallorca er fyldt med små eller mellemstore charmerende byer, som næsten alle har en fantastisk historie og kultur.

  Men hvor bor man på Mallorca?

  Det er faktisk ret individuelt, hvor danskere bor på Mallorca. Det er ikke sådan i specielle områder, som man ser i Malaga i det sydlige Spanien. Priser og ønsker afgør det naturligvis, men Mallorca er ikke større end, at man på en time kan være i Palma, næsten uanset hvor på øen man bor. Mange ønsker at være i eller tæt på en storby som Palma , mens andre søger naturen og nem adgang til fritidsaktivitet. Læs mere her om hvilket områder man kan vælge. Det næste må være, hvilken type af bolig man skal vælge. Du kan komme ret langt med generelt at følge med her på vores hjemmeside Rejs Til Mallorca og følge med i den store danske Facebook gruppe Danskere på Mallorca. Her på siderne udvider vi hele tiden med artikler og information. Du kan også her på siderne læse mere om at sælge sin bolig og om forsikring på Mallorca. Men det er klart, at de fleste som køber bolig, de har et forhold til Mallorca.

  Leje af bolig på Mallorca

  Med lanceringen af MALLORCA BOLIG, vil vi naturligvis også gå mere ind i, hvordan man kan leje eller udleje en bolig på Mallorca. Der vil komme en masse spændende artikler og information om dette løbende.

  Mallorcabolig.dk - Din Guide til at flytte til Mallorca - Bo og leve på Mallorca - Rejstilmallorca.dk


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Topbilledet til artiklen Bolig på Mallorca : © Nemesio Jiménez Jiménez | Dreamstime.com