Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  BOLIG PÅ MALLORCA

  Feriebolig eller et hjem på Mallorca - her bringer vi mennesker sammen, og hjælper dig med at udleje, købe, sælge, leje feriebolig eller måske en bolig til et længere ophold.

  BOLIG PÅ MALLORCA

  Bolig på Mallorca – hvordan gør man ?

  Går du og drømmer om at bo på Mallorca, enten om det er fast eller for en kortere tid, så er du kommet til det rette sted. Rejs Til Mallorca, som man jo egentlig kan sige, er en korrekt beskrivelse, hvad enten det er ferie eller for evigt, for man skal jo rejse til Mallorca i begge tilfælde. Vores intention er ikke blot at drive hjemmesider om rejser til Mallorca – men at være involveret i mange ting for Mallorca i forhold til danskere og på sigt andre nationaliteter. Derfor er vores MALLORCA BOLIG vigtigt for os.

  Calo del Moro - Naturskøn strand på Mallorca - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk - få hjælp til Bolig på Mallorca
  Det er nemt at forstå, hvorfor så mange danskere ønsker at tage til Mallorca – endda måske flytte til drømmeøen. Rejs Til Mallorca kan hjælpe dig med at købe en bolig på Mallorca. Billede: Morten Haagensen.

  Bolig på Mallorca

  Vi har forfattet en serie af artikler om bolig på Mallorca, som du kan læse dem her på vores hjemmeside. Ultimativt vil det du læser om komme til at foregå via vores MALLORCA BOLIG, hvor man som udgangspunkt kan få gratis hjælp til en masse nødvendige øvelser. Men læs også med her på siderne.

  INTRO – Alt om bolighandel på Mallorca , giver dig et godt indtryk af, hvad er nødvendigt for at handle bolig. Du kan følge de interne links og menuen til at dirigere dig rundt mellem en række sider. Det er f. eksempel ret vigtigt at vide noget om processen med at handle bolig , kende til udgifter for bolighandel og ikke mindst udgifter for at eje en bolig på Mallorca.

  Klosteret La Real Cartuja i Valldemossa hvor Chopin og George Sand tilbragte vinteren 1838-39. Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk også når det handler om bolig på Mallorca.
  Mallorca er fyldt med små eller mellemstore charmerende byer, som næsten alle har en fantastisk historie og kultur.

  Men hvor bor man på Mallorca?

  Det er faktisk ret individuelt, hvor danskere bor på Mallorca. Det er ikke sådan i specielle områder, som man ser i Malaga i det sydlige Spanien. Priser og ønsker afgør det naturligvis, men Mallorca er ikke større end, at man på en time kan være i Palma, næsten uanset hvor på øen man bor.

  Mange ønsker at være i eller tæt på en storby som Palma, mens andre søger naturen og nem adgang til fritidsaktivitet. Læs mere her om boligområder på Mallorca. Det næste må være, hvilken type af bolig du skal vælge på Mallorca.

  Du kan komme ret langt med generelt at følge med her på vores hjemmeside Rejs Til Mallorca og følge med i den store danske Facebook gruppe Danskere på Mallorca. Her på siderne udvider vi hele tiden med artikler og information.

  Du kan også her på siderne læse mere om at sælge bolig på Mallorca og om forsikring på Mallorca. Men det er klart, at de fleste som køber bolig, de har allerede et forhold til Mallorca. Læser du vores vejledninger til boligmarkedet på Mallorca, er du kommet godt fra land. Står du med tanker om at købe eller sælge bolig på Mallorca, tag da kontakt til Rejs til Mallorca, vi har gode forbindelser til ejendomsmæglere, der både er dygtige, troværdige og taler dansk. Kontakt til Rejs Til Mallorca

  Leje af bolig på Mallorca

  Med lanceringen af MALLORCA BOLIG, vil vi naturligvis også gå mere ind i, hvordan man kan leje eller udleje en bolig på Mallorca. Der vil komme en masse spændende artikler og information om dette løbende. Du kan også finde et hotel på Mallorca eller leje en feriebolig på Mallorca, hvis du overvejer at rejse til Mallorca for at besigtige fastejendom. Find det dér passer dig iblandt vores partnere Hotels og Vrbo.


  Topbilledet til artiklen Bolig på Mallorca : © Nemesio Jiménez Jiménez | Dreamstime.com


  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca


  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca