Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  FLYT TIL MALLORCA

  Går du rundt med drømmen om at flytte til Mallorca ? Lad os hjælpe dig, der er mange ting at overveje, og mange valg at tage.

  INTRO: DRØMMEN OM AT FLYTTE TIL MALLORCA

  Flyt til Mallorca – I denne sektion præsenterer vi spændende indhold om at flytte til Mallorca. Du kan fx læse om bolighandel på Mallorca, boligområder på Mallorca, samt leje af bolig på Mallorca.

  Bolig på Mallorca – flyt til Mallorca

  Går du med tanker om at flytte til Mallorca har vi skrevet en temaartikel om fordele og ulemper ved at flytte til Mallorca, hvor vi forsøger at belyse emnet med saglig information.

  Læs også om hoteller på Mallorca eller Feriebolig på Mallorca, hvis du står og skal besøge øen, inden du går videre med planen “Flyt til Mallorca”.

  Er du allerede så langt i dine planer, at du går og kigger på boliger på Mallorca og kraftigt overvejer at gå ind på det mallorcinske boligmarked, da vil vi anbefale dig at læse vores forskellige sider i serien Alt om bolighandel på Mallorca.

  Her kan du fx læse om, hvordan du køber en bolig på Mallorca, du kan få et godt tilbud på forsikringer på Mallorca, eller du kan finde ud af, hvad det koster at eje en bolig på Mallorca. Men hvor på Mallorca skal du slå dig ned?

  Læs om Mallorcas forskellige byer og områder, inden du går videre med drømmen “Flyt til Mallorca”.

  Flyt til Mallorca og bosæt dig i Palma, men hvor i Palma? Læs om de forskellige boligkvarterer i vores artikel om at købe bolig i Palma på Mallorca. Vil du først leje en bolig på Mallorca, har vi også belyst dette emne med gode råd og vejledning, så du ikke bliver overrasket eller snydt.

  Kontakt Rejs til Mallorca, hvis du står med ønsker om at købe eller sælge bolig på Mallorca, vi har kontakt til dygtige og troværdige ejendomsmæglere, der kender boligmarkedet.

  Flyt til Mallorca og dyrk dine fritidsinteresser

  Mange vælger at flytte til Mallorca, fordi de kan se, at deres fritidsaktiviteter kan få mere plads. Nogle er bidt af at vandre på Mallorca, andre går mere op i cykling eller golf. Det kan også være at det maritime liv på Mallorca trækker, eller måske er det kreative projekter såsom at male eller forfatte.

  Netværk og flyt til Mallorca

  Vi har allerede et netværk klar til dig, hvis har interesse for Mallorca. Meld dig ind i vores facebookgruppe for cykling på Mallorca eller golf på Mallorca. Tilmed har vi en den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca. Bor du allerede eller ejer du bolig på Mallorca søg da ind i vores gruppe for faste Mallorca danskere.

  Flyt til Mallorca - bolig på Mallorca - rejstilmallorca.dk er din Mallorcaguide
  Flyt til Mallorca. Her ses havnebyen Port de Sóller med bjergkæden i ryggen. At bo på Mallorca kan give en hel anderledes hverdag måske med mere tid til at dyrke fritidsaktiviteter, så som vandring på Mallorca. Foto: © SimonDannhauer Dreamstime.com

  Arbejde på Mallorca – Flyt til Mallorca

  Mange, som går med drømmen “flyt til Mallorca”, er nok allerede digitale nomader; de har blot brug for en god internetforbindelse og en PC, og de kan arbejde hvor som helt i verden.

  De unge får måske en tjans på et hotel eller en restaurant for en sæson, og for dem er det lettere at flytte til Mallorca. Andre unge finder måske et job inden for “telefonrådgivningsbranchen” på de såkaldte callcentre. Der er også et utal af små og store internationale virksomheder, der allerede har etableret sig solidt på Mallorca, som søger internationale ansatte. Det værende indenfor detailhandel, kunstgallerier, det maritime miljø, landbruget/vin, hoteller, ferieboliger, etc.

  Andre har en forretningsidé, der er relateret til Mallorca – fx inden for turismen. Vi arbejder selv inden for dette område:

  For Potentielle partnere; kontakt os gerne på partner@rejstilmallorca.dk 


  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 


  Partnere

  ARTIKLER OM MALLORCA OPLEVELSER

  Naturparker på Mallorca

  At rejse til Mallorca handler for mange om at komme ud i det fri. Læs med her hvor de forskellige naturparker på Mallorca bliver...

  Es Trenc den caribiske strand på Mallorca

  Es Trenc den caribiske strand på Mallorca er alment kendt som en af de absolut bedste strande i Europa. Denne skønne naturstrand på det...

  Turen går til Biniaraix

  Tag med på en lille vandretur, når turen går til Biniaraix. Ikke langt fra Sóller ligger denne gamle landsby lidt gemt væk ved foden...

  Turen går til Estellencs

  Det har altid næsten taget pusten fra mig, når jeg besøgte Estellencs i det vestlige Tramuntana på Mallorca. Når turen går til Estellencs, så...

  Turen går til Bunyola

  Når turen går til Bunyola, vil du hurtigt indse, at du er kommet til et idyllisk og spektakulært område på Mallorca. Bunyola er måske...