Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Reklame og Partnere på Mallorca

  Rejs til Mallorca vil gerne samarbejde med virksomheder, der gerne vil være med til at skabe en bedre oplevelse for danskere på Mallorca. Er du interesseret i mere information omkring reklame og partnere, så kontakt os meget gerne via nedenstående formular eller skriv til:  partner@rejstilmallorca.dk .


  Derfor skal du samarbejde med Rejs Til Mallorca – Lær mere om Partnerskaber

  Vi mener, at vores samlede Rejs Til Mallorca projekt er outstanding, det samler en række gode Partnere, som kender Mallorca, arbejder, bor eller har bolig på øen. Der er samtidigt stærke kompetencer inden for såvel markedsføring, webudvikling og redaktionelle områder. Læs mere Om Rejs til Mallorca Vi vil noget med Mallorca, og dette er starten på vores lange træk – en del af vores livsstil.

  Hvilke virksomheder vil vi samarbejde med ?

  Først og fremmest går vi op i positiv synergi, og vi vil altid tænke på relevans og moral i vores arbejde. Vi er ikke til salg for noget, som vi ikke mener, lever op til vores agenda eller styrker hele projektet, og er til fordel for såvel vores læsere, følgere og interessenter.. Vi vil heller aldrig blive et relamehelvede, som så mange portaler desværre er. Relevans – Værdi – Kvalitet – Moral .

  Vi vil arbejde med Flyselskaber, Rejsebureauer, Hotelkæder og Hoteller, Biludlejningsselskaber, Transportselskaber, Restauranter og andet inden for turistbranchen.

  Til vores mange Temasider vil vi gerne arbejde med enkelte Ejendomsmæglere, Forsikringsselskaber, Vedligeholdelsesvirksomheder, Alarmselskaber, advokater. Se vores mange temaer og tænk, hvor kan din virksomhed passe ind. Hvem vil være partner til danskere? Ambassadører er velkommen og vi har gang i flere spændende kompetencer.

  Hvordan kan vi hjælpe virksomheder til mere omtale og mere salg ?

  Vi arbejder meget artikel- og temabaseret, og vi vil bruge mange kanaler til at fortælle om alt godt på Mallorca. Vi er naturligvis i den heldige situation, at vi starter med et meget godt bagland med flere Facebookgrupper, her under Danskere På Mallorca, Facebook Page, E-mail lister og andet godt.

  Vi starter ikke fra nul, men er allerede godt på vej. Så er vi også ret stærke i SEO – Søgemaskine optimering, og alle sider, artikler m.v. har til opgave at gøre Google meget glade for os. På sigt vil vi potentielt have tusindvis af sider og artikler på søgemaskinerne. Tag en snak med os – start med at skrive til os, og så ringer vi dig op eller skriver tilbage.