Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Om Rejs Til Mallorca

  Om Rejs Til Mallorca – rejstilmallorca.dk er en Hjemmeside og GUIDE til Mallorca  – Alt om Mallorca for danskere. Udviklet og drevet af danskere som bor på Mallorca, eller har bolig på øen – stor erfaring og viden om Mallorca. Vi skriver om det, som vi kender og oplever – ingen udenomssnak eller fjernskriveri fra mennesker, som ikke kender øen eller kun er her kortvarigt. Vi er dem, som kender Mallorca.

  Om rejs til Mallorca og vores portal: Den er drevet af virksomheden Mallorca La Isla Bonita ApS (CVR: 44029839) i Danmark og etableret i Selskabsstyrelsen. Det er vores ønske, at være den centrale “spiller” på internettet for danskere, som skal på ferie, andre type ophold, eller vil drive forretning på Mallorca. Vi vil på Portalen have artikler, turist information samt temaer for næsten alt:

  Vi skriver om Mallorcas vin og mad, vandring på Mallorca, cykling på Mallorca, golf, Mallorcas bedste shopping, Mallorcas lækre strande, store og små byer på Mallorca, kultur, hoteller på Mallorca, rabat på billeje, udflugter og meget mere. Herunder en række webportaler til f. eks. Bolig på Mallorca mm.

  Vores sigte er internationalt og derfor mange projekter under udvikling:

  Du kan følge vores Videogruppe MALLORCA VISUALS her

  Din Mallorca Guide

  Mere Om Rejs Til Mallorca – skabt til Danskere af Mallorca Danskere

  Vi funderer vores ambitioner på et fællesskab med mange danskere på øen, hvor vi gerne samarbejder med alle gode kræfter her på øen og firmaer i Danmark. Vi er en gruppe af danskere, som bor fast på øen, eller har bolig på Mallorca. Hvilket gør, at vi er funderet på solid information og viden.

  Vores Redaktion vil løbende bestå af 3-5 personer, og vi har et par fotografer til at hjælpe med billeder, lige som vi også har pro-tjenester på billeder. Vi optager dog også selv billeder og videoer hver eneste dag på Mallorca.

  Endvidere har vi forskellige kompetencer med specialister inden for PR & Marketing, Research og forhandlere, Onlineudvikling med alle dens specialer. Hjemmesiden drives sammen med en Facebook Gruppe “Danskere På Mallorca” samt en Facebook Side. Endvidere en række Facebook Grupper for Fastboende og andre specifikke som Cykling, Golf og Restauranter. Dertil er vores yderligere salgskanaler Instagram, Linked In, Vimeo samt ikke mindst E-mail Nyhedsbreve.

  Vi har en række ambassadører, som endvidere er involveret. Du er velkommen til at kontakte Rejs Til Mallorca for at lære mere om rejs til Mallorca.

  Læs mere om Rejs til Mallorca og hele vores TEAM:

  Rejstilmallorca.dk er hostet oppe i “skyen” – uanset hvor i verden man er, så hentes den nærmeste og hurtigste version af hjemmesiden.

  Mød vores team

  Rejs Til Mallorca

  Stinus Olesen

  Redaktion

  Tekstforfatter. Boligejer i Palma. Administrator af Facebookgruppen "Danskere på Mallorca". Fokus på Mallorcas kultur og Palmas pulserende byliv.

  David Amtrup

  Projektleder

  Projektleder ad hoc i diverse retninger inden for forskellige fremtidige aktiviteter, rejser og sport relationer.

  Jimmy Lørup Mikkelsen

  Research - Forhandler - Tolk

  Fastboende på Mallorca i årtier og vores sprogkyndige og hjælp til myndigheder og forskellige områder som hospitaler, politi og tilbud om tolkehjælp til turister.

  Jan Amtrup

  Redaktion - PR, SoMe og Marketing

  Redaktionelle og Marketingkompetencer gennem årtier, udvikling af online strategi og medier. Forretningsudvikling.

  Katrine Mønsted

  Brand - SoMe - PR og Marketing

  Entreprenør samt PR og Marketing specialist. Fokuseret på udvikling af Brand og Sociale Medier. Forretningsudvikling.

  Dianna Bjørnkjær Loft

  Redaktion

  Administrator af Facebookgruppen "Danskere På Mallorca. Uddannet cand. psych. Fokus på temaer inden for sund og helse.

  Philip Filipsen

  Adm. Direktør

  Administrerende direktør for selskabet Mallorca - La Isla Bonita ApS, som varetager driften af det samlede projekt.

  Rene Sejling

  Webudvikler

  Webudvikler for hjemmesiderne som ejes og drives af selskabet bag Rejs Til Mallorca og Mallorca La Isla Bonita ApS


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.