Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Om Rejs Til Mallorca

  Rejs Til Mallorca er en Hjemmeside og GUIDE til Mallorca  – Alt om Mallorca for danskere. Udviklet og drevet af danskere som bor på Mallorca, eller har bolig på øen – stor erfaring og viden om Mallorca. Vi skriver om det, som vi kender og oplever – ingen udenomsnak og fjernskriveri fra mennesker som ikke rigtigt kender øen eller kun er her kortvarigt. Vi er dem, som kender øen.

  Portalen er drevet af virksomheden Mallorca La Isla Bonita ApS (CVR: 44029839) i Danmark og etableret i Selskabstyrelsen. Det er vores ønske, at være den centrale “spiller” på internettet for danskere, som skal på ferie, andre type ophold, eller vil drive forretning på Mallorca. Vi vil på Portalen have artikler, nyheder, turistinformation og masser af Guider for næsten alt som cykling, golf, shopping, strande, byer, kultur, hoteller, billeje, udflugter og meget mere. Herunder en række webportaler til f. eks. Bolig mm.

  Vores sigte er internationalt og derfor mange projekter under udvikling. Du kan følge vores Videogruppe MALLORCA VISUALS her

  Din Mallorca Guide

  Mere Om Rejs Til Mallorca – skabt til Danskere af Mallorca Danskere

  Vi funderer vores ambitioner på et fællesskab med mange danskere på øen, hvor vi gerne samarbejder med alle gode kræfter her på øen og firmaer i Danmark. Vi er en gruppe af danskere, som bor fast på øen, eller har bolig på Mallorca. Så vi er funderet på solid information og viden. Vores Redaktion vil løbende bestå af 3-5 personer, og vi har et par fotografer til at hjælpe med billeder, lige som vi også har pro-tjenester på billeder. Vi optager dog her efterår 2023 selv billeder og videoer hver eneste dag på Mallorca.

  Endvidere har vi forskellige kompetencer med specialister inden for PR & Marketing, Research og forhandlere, Onlineudvikling med alle dens specialer. Hjemmesiden drives sammen med en Facebook Gruppe “Danskere På Mallorca” samt en Facebook Side. Endvidere en række Facebook Grupper for Fastboene og andre specifikke som Cykling, Golf og Restauranter. Dertil er vores yderligere salgskanaler Instagram, Linked In, Vimeo samt ikke mindst E-mail Nyhedsbreve. Vi har en række ambassadører, som endvidere er involveret. Du er velkommen til at kontakte Rejs Til Mallorca for at lære mere om rejs til Mallorca.

  Læs mere om vores TEAM:

  Rejstilmallorca.dk er hostet oppe i “Skyerne” – uanset hvor i verden man er, så hentes den nærmeste og hurtigste version af hjemmesiden.

  Mød vores team

  Rejs Til Mallorca

  Stinus Olesen

  Redaktion

  Tekstforfatter. Boligejer i Palma. Administrator af Facebookgruppen "Danskere på Mallorca". Fokus på Mallorcas kultur og Palmas pulserende byliv.

  Dianna Bjørnkjær Loft

  Redaktion

  Administrator af Facebookgruppen "Danskere på Mallorca". Uddannet cand. psych. Fokus på temaer inden for Helse og Sundhed.

  Katrine Mønsted

  Brand - Some - PR & Marketing

  Entreprenør samt PR & Marketing specialist. Fokuseret på Brand, Sociale Medier og E-mail marketing. Driver også både fysisk og online shop inden for Tøj, Accessories og Interiør.

  David Amtrup

  Adm. Direktør

  Administrav leder af Rejs Til Mallorca og vores hovedselskab Mallorca La Isla Bonita ApS . David tager del i en række projektarbejde og er med til at binde knuder sammen Har været direktør i en række virksomheder siden 2017.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Jan Amtrup

  Redaktion - Webudvikling - PR & Marketing

  Erfaren webudvikler med speciale i onlinestrategi, web & medier, SEO og undervisning. Samt +25 års erfaring med redaktionelt arbejde. Fatsboende på Mallorca.

  Jimmy Lørup Mikkelsen

  Forhandler - Research

  Researcher og forhandler - Fastboende på Mallorca gennem årtier og erfaring fra flere brancher i øens turistliv - Vores sprogkyndige.