Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  UDFLUGTER PÅ MALLORCA

  Oplev Mallorca - med udgangspunkt fra hvor du opholder dig ! Alle vores forslag til udflugter på Mallorca samles i denne sektion og man kan finde sit udgangspunkt.

  Udflugter på Mallorca

  Mallorca er ikke større, end at man med den rigtige transport kan nå rundt på hele øen, og dermed kan man sagtens udforske udflugter på Mallorca – uanset, hvor de findes i forhold til ens hotel eller feriebolig. Måske er man på badeferie, men den kan måske have brug for et afbræk. Det kan være en shopping tur til Palma – Læs mere om Shopping i Palma.

  Vandring på Mallorca – en af de helt store udflugter på Mallorca

  Udflugter på Mallorca kan også være oplevelser, hvor man cykler, vandrer eller bare oplever bjergkæden Tramuntana – f. eks. en tur til smukke Deia. Læs mere om Deia.

  Vi har skrevet en hel række af artikler om vandring på Mallorca – hvis du er nybegynder inden for vandrig brug da lidt tid på at læse om gode råd om vandring på Mallorca er du allerede godt trænet og har du vandret før, vil du måske prøve kræfter med dele af den historiske pilgrimsrute på Mallorca.

  Udflugter på Mallorca - vandring på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  At tage ud og vandre i den autentiske og uberørte natur kan ende med at blive en af de udflugter på Mallorca, der sætter sig fast i erindringen længe efter ferien er ovre. Her ses Torrent de Pareis. Foto: © SimonDannhauer Dreamstime.com

  Vinoplevelser på Mallorca – det sikre valg – udflugter på Mallorca

  Måske har nogen i familien interesse for vin, så er det jo oplagt at besøge Mallorcas vinby Binissalem. Man kan også lære en del om øens vinhuse ved at læse om vin og mad på Mallorca. Det kunne måske give inspiration til at besøge nogle vingårde på Mallorca, og tage på en lækker vinsmagning på Mallorca.

  Denne side handler om forslag til udflugter på Mallorca, og siden udbygges som vi får skrevet om samme. Vi vil her præsentere cykelture, og vi vil præsentere de strande på Mallorca, som er værd at køre efter. Vi vil også fortælle om de kulturelle og historiske områder og steder, som er et besøg værd. Mange søger mod storbyen Palma for at få de store kulturelle oplevelser.

  Vi kan også hjælpe med gode råd til transport, og især kan man lære om Offentlig Transport på Mallorca, og endda om Biludlejning på Mallorca.

  Forskellige typer af udflugter på Mallorca

  Vi vil forsøge at gruppere de forskellige typer af udflugter, og husk, at der vil hele tiden komme flere til, så besøg denne side, når du kommer til Mallorca, eller hvis du er i gang med at undersøge mulighederne inden din ferie til Mallorca. Nedenfor kan du finde nogle af de artikler om udflugter på Mallorca, der allerede er skrevet.

  Før man vælger et område og et hotel på Mallorca eller en feriebolig på Mallorca, og dermed hvor man gerne vil bo på sin ferie til Mallorca, så kan man prøve at bruge Rejs Til Mallorca til at finde ud af, hvor man selv tror, at man kan få mest ud af sin ferie. Det giver mening at bo ikke alt for langt væk, hvis de fleste udflugtsmål synes at være i et og samme område af den smukke ø.

  Men naturligvis kan man jo ønske at se det hele, eller så meget som muligt. Med en udlejningsbil er der store muligheder for nemt at komme rundt og man kan nå meget på en dag. Udflugter på Mallorca er der jo hundredvis af, måske endda tusindvis af, så der er til gengæld nok at komme efter i mange år.

  Husk også at melde dig ind i vores meget store Facebook Gruppe – Danskere på Mallorca , hvor du kan stille spørgsmål og deltage i debat.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om rejser til Mallorcaoffentlig transportbillejelufthavnstransferhotellerstrandebyer, bjerge, interessante udflugter på Mallorca og meget mere, der er godt at vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler dansker rabatter på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f. eksempel at få rabat på biludlejning på Mallorca.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  ARTIKLER OM UDFLUGTER

  Partnere