Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  UDFLUGTER PÅ MALLORCA

  Oplev Mallorca - med udgangspunkt fra hvor du opholder dig ! Alle vores forslag til udflugter på Mallorca samles i denne sektion og man kan finde sit udgangspunkt.

  Udflugter på Mallorca

  Mallorca er ikke større, end at man med den rigtige transport kan nå rundt på hele øen, og dermed kan man sagtens udforske udflugter på Mallorca – uanset, hvor de findes i forhold til ens hotel eller feriebolig. Måske er man på badeferie, men den kan måske have brug for et afbræk. Det kan være en shopping tur til Palma – Læs mere om Shopping i Palma.

  Men det kan også være oplevelser, hvor man cykler, vandrer eller bare oplever bjergkæden Tramuntane – f. eks. en tur til smukke Deia. Læs mere om Deia. Måske har nogen i familien interesse for vin, så er det jo oplagt at besøge Mallorcas vinby Binissalem – Man kan også lære en del om øens vinhuse ved at læse vores historie om Mallorcas Vine. Det kunne være inspiration til at besøge flere vingårde.

  Denne side handler om forslag til udflugter på Mallorca, og siden udbygges som vi får skrevet om samme. Vi vil her præsentere cykelture og vandreture på Mallorca, vi vil præsentere de strande, som er værd at køre efter. Vi vil også fortælle om de kulturelle og historiske områder og steder, som er et besøg værd.

  Vi kan også hjælpe med gode råd til transport, og især kan man lære om Offentlig Transport på Mallorca, og endda om Biludlejning på Mallorca.

  Forskellige typer af udflugter på Mallorca

  Vi vil forsøge at gruppere de forskellige typer af udflugter, og husk, at der vil hele tiden komme flere til, så besøg denne side, når du kommer til Mallorca, eller hvis du er i gang med at undersøge mulighederne inden din ferie til Mallorca.

  Før man vælger et område og et hotel, hvor man gerne vil bo på sin ferie til Mallorca, så kan man prøve at bruge Rejs Til Mallorca til at finde ud af, hvor man selv tror, at man kan få mest ud af sin ferie. Det giver mening at bo ikke alt for langt væk, hvis de fleste udflugtsmål synes at være i et og samme område at den smukke ø.

  Men naturligvis kan man jo ønske at se det hele, eller så meget som muligt. Med en udlejningsbil er der store muligheder for nemt at komme rundt og man kan nå meget på en dag. Udflugter på Mallorca er der jo hundredvis af, måske endda tusindvis af, så der er til gengæld nok at komme efter i mange år.

  Husk også at melde dig ind i vores meget store Facebook Gruppe – Danskere på Mallorca , hvor du kan stille spørgsmål og deltage i debat.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om rejser til Mallorcaoffentlig transportbillejelufthavnstransferhotellerstrandebyer, bjerge, interessante udflugter og meget mere, der er godt at vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler dansker rabatter på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f. eksempel at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på socialle medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  ARTIKLER OM UDFLUGTER