Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 steder

  Få rabat! Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 steder. Koden giver dig 10% rabat, da rejstilmallorca.dk har lavet en unik aftale med Ibacar, der er et solidt og ærligt biludlejningsfirma på Mallorca. En branche der ellers kan være svær at gennemskue som turist. Rabatkoden er: Billeje2024 (husk at skrive med stort B).

  BOOK BILLEJE PÅ MALLORCA MED RABATKODEN: Billeje2024

  Billeje i Palma lufthavn på Mallorca

  Ibacar ejer selv bilerne, og der er ikke mellem-lejere, hvilket giver en ekstra tryghed og sikkerhed, når du booker. Ydermere har vi direkte kontakt til ejeren, hvis der skulle opstå spørgsmål. Biler kan afhentes og leveres i Palma lufthavn, hvor du går fra ankomsten og over i parkeringshuset på 4. etage, og får din bil udleveret, og så er din ferie i gang, men du kan også vælge at få udleveret din bil i 70 andre områder på Mallorca.

  Hos Ibacar bestemmer du selv afhentningssted og afleveringssted. Ibacar har også biler på Menorca eller Ibiza, og på deres hjemmeside kan du se deres bilflåde.

  La Lonja i Palma - billeje på Mallorca og besøg disse 5 steder - rejstilmallorca.dk
  La Lonja i Palma er den gamle børs, der ligger klods op ad havnen. Bygningen er opført i gotisk stil i årene 1450-1452. Indenfor ses de slanke, palmeagtige søjler, og er der en vindueskarm ledig, så sid lidt dér og kig ud på byen. Foto © Alex Zarubin | Dreamstime.com

  Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 steder – Palma

  Vi starter med Mallorcas storby Palma. Du rådes til at finde parkering i en af de underjordiske parkeringskældre, fx er der parkering ved Katedralen i Palma eller parkering under Plaza Mayor i Palma.

  - Partner-

  Hvis du kaster dig ud i at køre rundt i Palmas gamle bydel, skal du være på vagt for ensretninger eller indkørsel forbudt. Du kan måske godt køre rundt i den gamle bydel, men du kan senere risikere at få bøder herfor.

  Palma er især kendt for sin historie og kultur. Besøg fx katedralen, den gamle børsbygning La Lonja eller kongepaladset Almundaina. Palma byder også på Mallorcas største udvalg af spisesteder og Mallorcas bedste shopping.

  Kan du lide at gå rundt i nogle specielle kvarterer – så opsøg Santa Catalina i Palma. Santa Catalina er et gammelt fiskerkvarter, hvor byens ældste marked ligger. Læs mere om Palmas markeder.

  Palma har også en del parker, hvor du både kan trave en tur, slappe af og nyde skyggen eller spise en medbragt sandwich. Læs mere om parkerne og oplevelser i Palma.

  Af andre oplevelser i storbyen kan nævnes Palmas museer, Palmas strande eller Palmas gadekunst. Læs mere om alle de unikke seværdigheder i Palma du bliver nødt til at besøge i Mallorcas største by Palma.

  - Partner -
  Castell d'Alaro på Mallorca - billeje på Mallorca og besøg disse 5 steder - rejstilmallorca.dk - vi hjælper dig med rabat på billeje
  Castell d’Alaro på Mallorca er en gammel borg, der i dag står i ruiner. Det giver mening at have haft dette fæstningsværk heroppe, da her er et panoramisk view ud over den flade del af øen. Foto © Gustavo Munoz | Dreamstime.com

  Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 steder – Castell d’Alaró.

  Lidt udenfor landsbyen Alaró finder du borgen Castell d’Alaró. Er du på udkig efter en spektakulær udsigt, da er borgen et specielt udflugtsmål. Du kan fx vælge af parkere lidt op ad bjerget ved restauranten Es Verger og gå de sidste 2-3 km.

  Læs om vandreturen på Mallorca til Castell d’Alaró.

  Det er ikke muligt at køre hele vejen op, da den sidste del er stier og trapper. Undervejs vil du sikkert møde et par geder, og belønningen kommer på toppen, hvor du har view ud over den flade del af Mallorca. Helt på toppen ligger der et lille vandrehjem. Selve borgen er helt tilbage fra romernes og sidenhen maurernes tid.

  Læs mere om Mallorcas særegne historie.

  Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 steder – vinsmagning i Binissalem

  Vinproduktionen på Mallorca er i rivende udvikling, og nye vinhuse dukker stadig op og forsøger at slå rødder i øen. Her bliver både dyrket lokale og mere almenkendte druer. Mange af Mallorcas vine er frugtige, krydrede og særdeles velkomponerede, det må også ses i lyset af, at mange vinhuse i disse år investerer store beløb i vinproduktionen for hele tiden at forbedre deres produkt.

  Et af de store omdrejningspunkter for vin på Mallorca er Binissalem. Her er både gamle og nyere vinhuse, og vi har skrevet en hel artikel om vin på Mallorca. Husk at chaufføren bør spytte ud!

  - Partner-
  Arta på Mallorca er den lille, skjulte landsby. Selve ankomsten til byen er nærmest hele turen værd. Lej en bil igennem rejstilmallorca.dk og Ibacar og kør ud på eventyr på Mallorca. Foto © SimonDannhauer | Dreamstime.com

  Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 steder – Artá

  En af Mallorcas oversete landsbyer er nok Artá. Den lille by er fredfyldt og gemmer på flere historiske bygninger. Besøg fx Santa Maria kirken eller fæstningen Muralla de Sant Salvador. Ligeledes kan du opsøge Ses Païsses, der er nogle interessante, forhistoriske bosættelser.

  Læs mere om landsbyen Artá på Mallorca.

  Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 steder – Tramuntana-bjergene

  Når du nu har en lejebil til rådighed, så kør en tur op i Tramuntana-bjergene. Billisterne passer generelt godt på hinanden og holder god afstand til det cyklende folk. Alt i alt virker det trygt at køre bil i bjergene på Mallorca. Selvfølgelig bør du kigge på skiltning og være opmærksom ved kraftigt nedbør.

  Nogle af de spændende steder i bjergene er fx klosteret i Valldemossa, kunstnerbyen Deiá, appelsindalen i Sóller, de smukke indhuggede terrasser i Banyalbufar eller den lille bjergby Bunyola. Men kør også en smut forbi Estellencs eller tag en dukkert i havnebyen Port de Sóller.

  Topbillede til Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 stede© Andrei Bortnikau |Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCUDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere