Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Alt om bolighandel på Mallorca

  Alt om bolighandel på Mallorca - Din Mallorca Guide Rejstilmallorca.dk

  Introduktion til bolighandel på Mallorca

  Det starter med en drøm: Et eksotisk sted til ferier og lange weekender, et otium under sydens sol eller måske er ønsket en hverdag lige midt i dit mallorcinske yndlingssted. Inden du realiserer drømmen, er det en god idé at sætte dig lidt ind i, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Du har jo nok været på Mallorca og er faldet for øen. Måske har du allerede udvalgt dig et favoritområde, men det er en god idé at udforske øen grundigt, inden du beslutter dig endeligt. Et område kan ændre sig alt efter sæsonen. Har du bestemt dig for, hvilken boligtype du søger? Der er stor forskel på at eje en lejlighed og eje en finca på Mallorca. Bliv også klar over dit komplette boligbudget. Hvad har du råd til at handle bolig for?

  Bolighandel på Mallorca – det juridiske

  Få en advokat, der kender til køb og salg af bolig på Mallorca, til at styre hele den juridiske proces. Fx bør din advokat forklare dig om de forskellige steps i en købs- eller salgsproces, samt forklare dig om de spanske arveregler. Måske er det nødvendigt for dig at lave et testamente i Spanien.

  Sørg for at få NIE nummer, spansk bankkonto og bliv tilsluttet til diverse forsyning af el, vand, internet, etc.

  Sørg for at du selv, din familie, din bolig og andre værdier er forsikret. Læs mere om forsikring på Mallorca.

  Hvis du i løbet af din ejerskabsperiode vil udbygge din bolig eller lave nye faciliteter til den, fx pool, redskabsskur eller anden tilbygning, er det nødvendigt at søge om tilladelse og få lavet en korrekt juridisk registrering af nytilkomne faciliteter på boligen.

  Når det drejer sig om salg af bolig på Mallorca, er det en god idé at få en advokat til at styre salgsprocessen og forklare dig om de forskellige steps og statsafgifter.

  Rejs Til Mallorca – Din Mallorca Guide – har skabt en serie af artikler, som du kan læse hver for sig eller samlet via vores menu til højre eller øverst. Samtidigt byder vi velkommen til at benytte vores MALLORCABOLIG. Her kan du blive gratis medlem og lære om at flytte til Mallorca, købe Bolig på Mallorca eller sælge din Mallorcabolig samt leje eller udleje en bolig på øen. På vores MALLORCABOLIG vil du finde hjælp, hvis du tænker på en fremtid på øen. Det gælder fx forsikringer, bil, sundhedsvæsen og meget mere.

  Alt om bolighandel på Mallorca - køb lejlighed på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Ikke langt fra Palma ligger denne lille skønne strand Illetes med dertilhørende beach club. Alt om bolighandel på Mallorca – er det rette sted at starte hvis du overvejer at købe bolig på øen. Foto: © Vicente Sargues – Dreamstime.com

  Quick guide til bolighandel på Mallorca

  Denne introduktion til køb og salg af bolig på Mallorca bør ikke træde i stedet for professionel juridisk rådgivning. Bolighandel på Mallorca foregår anderledes end i Danmark, alene det at alt foregår ved fysisk fremmøde er en væsentlig forskel, og her kommer nogle andre vigtige emner:

  • Udforsk øen grundigt inden du beslutter dig for dit ideelle område. Dit valg af boligområde på Mallorca skal passe til dig og dine behov.
  • Bliv helt klar over hvilken boligtype du søger. Det er vigtigt at du får sat dig godt ind i de forskellige boligtyper på Mallorca.
  • Lav en prioriteret liste over de faciliteter der skal være i eller omkring din bolig.
  • Gør dig tanker om hvilken stand boligen skal være i ved overtagelse.
  • Få overblik over de samlede udgifter til køb, lån og drift af boligen. Du kan læse mere om udgifter ved boligkøb på Mallorca her. Sæt dig også ind i udgifter som boligejer.
  • Undersøg andres erfaringer med en given ejendomsmægler, advokat eller byggesagkyndig.
  • Få en god advokat, der kender til bolighandel på Mallorca til at styre den juridiske proces. Sæt dig grundigt ind i købsprocessen af bolig på Mallorca.
  • Få din advokat til at forklare dig om de spanske arveregler, lav evt. et testamente ifm. dit boligkøb.
  • Få de rette forsikringer på Mallorca til dig selv, din familie og jeres værdier.
  • Lav registrering af evt. nytilkomne faciliteter på boligen i ejerskabsperioden.
  • Skal du sælge din bolig, så sæt dig godt ind i salgsprocessen af bolig på Mallorca og få en advokat til at styre salget.
  Alt om bolighandel på Mallorca - køb lejlighed på Mallorca - få hjælp af rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Sæt dig godt ind i bolighandel på Mallorca, så du ved, hvad du går ind til. Rejs Til Mallorca kan hjælpe dig med at finde dygtige samarbejdspartnere, så du, når alle papirer er gået i orden, kan sidde på terrassen og nyde udsigten. Foto: © Kawa13 – Dreamstime.com

  Hjælp til bolighandel på Mallorca

  Der er mange ting at holde øje med, når du handler bolig på Mallorca. I vores serie af artikler bør du også læse vores introduktion Alt om bolighandel på Mallorca , Købsprocessen ved køb af bolig på Mallorca og tænke grundigt over valg af boligområde på Mallorca samt valg af boligtype på Mallorca.

  Det er også en god idé at sætte dig ind i udgifter ved boligkøb på Mallorca og ikke mindst udgifter som boligejer på Mallorca. Et andet vigtigt emne for boligejere er at få de rette forsikringer på Mallorca. Skal du sælge en bolig først, så læs også med omkring salg af bolig på Mallorca.

  Vores hjemmeside MALLORCABOLIG hjælper dig med en række af de ovenstående emner, og denne hjælp er som udgangspunkt gratis. Vi har til hjemmesiden sikret samarbejde med en række dygtige mennesker. Det er inden for områder som ejendomsmægler, advokat og forsikring. Vi samarbejder kun med de bedste og dem, som vi mener at kunne stå inde for moralsk og forretningsmæssigt.

  Besøg i øvrigt vores Danskere på Mallorca Gruppe på Facebook.

  Mallorca Bolig Sider

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca

  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca