Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Alt om bolighandel på Mallorca

  Alt om bolighandel på Mallorca - Din Mallorca Guide Rejstilmallorca.dk

  Introduktion til bolighandel på Mallorca

  Det starter med en drøm: Et eksotisk sted til ferier og lange weekender, et otium under sydens sol eller måske er ønsket en hverdag lige midt i dit mallorcinske yndlingssted. Inden du realiserer drømmen, er det en god idé at sætte dig lidt ind i, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Rejs Til Mallorca – Din Mallorca Guide – har skabt en serie af artikler, som du kan læse hver for sig eller samlet via vores menu til højre eller øverst. Samtidigt byder vi velkommen til at benytte vores MALLORCABOLIG. Her kan du blive gratis medlem og lære en masse om at flytte til Mallorca, købe eller sælge din Mallorcabolig samt leje eller udleje en bolig på øen. På vores MALLORCABOLIG vil du finde en masse hjælp, hvis du tænker på en fremtid på øen. Det gælder f. eksempel forsikringer, bil, sundhedsvæsen og meget mere.

  Quick guide til bolighandel på Mallorca

  Denne introduktion til køb og salg af bolig på Mallorca bør ikke træde i stedet for professionel juridisk rådgivning. Det er også at opfatte som en forkortet version af det indhold, som vi skaber på vores boligportal på Mallorca.

  Bolighandel på Mallorca foregår anderledes end i Danmark, alene det at alt foregår ved fysisk fremmøde er en væsentlig forskel, og her kommer nogle andre vigtige emner:

  • Udforsk øen grundigt inden du beslutter dig for dit ideelle område. Dit valg af boligområde på Mallorca skal passe til dig og dine behov.
  • Bliv helt klar over hvilken boligtype du søger. Det er vigtigt at du får sat dig godt ind i de forskellige boligtyper på Mallorca.
  • Lav en prioriteret liste over de faciliteter der skal være i eller omkring din bolig.
  • Gør dig tanker om hvilken stand boligen skal være i ved overtagelse.
  • Få overblik over de samlede udgifter til køb, lån og drift af boligen. Du kan læse mere om udgifter ved boligkøb på Mallorca her. Sæt dig også ind i udgifter som boligejer.
  • Undersøg andres erfaringer med en given ejendomsmægler, advokat eller byggesagkyndig.
  • Få en god advokat, der kender til bolighandel på Mallorca til at styre den juridiske proces. Sæt dig grundigt ind i købsprocessen af bolig på Mallorca. Skal du sælge din bolig igen, så sæt dig godt ind i salgsprocessen af bolig på Mallorca.
  • Få din advokat til at forklare dig om de spanske arveregler, lav evt. et testamente ifm. dit boligkøb.
  • Lav registrering af evt. nytilkomne faciliteter på boligen i ejerskabsperioden.
  • Sæt dig lidt ind i salgsprocessen mht. skatter og udgifter, men få en advokat til at styre salget.

  Hjælp til bolighandel på Mallorca

  Der er mange ting at holde øje med, når du handler bolig på Mallorca. I vores serie af artikler bør du også læse vores introduktion Alt om bolighandel på Mallorca , Købsprocessen ved køb af bolig på Mallorca og tænke grundigt over valg af boligområde på Mallorca samt valg af boligtype på Mallorca.

  Det er også en god idé at sætte dig ind i udgifter ved boligkøb på Mallorca og ikke mindst udgifter som boligejer på Mallorca.

  Et andet vigtigt emne for boligejere er at få de rette forsikringer på Mallorca.

  Skal du sælge en bolig først, så læs også med omkring salg af bolig på Mallorca.

  Vores hjemmeside MALLORCABOLIG hjælper dig med en række af de ovenstående emner, og denne hjælp er som udgangspunkt gratis. Vi har til hjemmesiden sikret samarbejde med en række dygtige mennesker. Det er inden for områder som ejendomsmægler, advokat og forsikring. Vi samarbejder kun med de bedste og dem, som vi mener at kunne stå inde for moralsk og forretningsmæssigt.

  BOLIG LINKS

  Mallorcabolig.dk - Din Guide til at flytte til Mallorca - Bo og leve på Mallorca - Rejstilmallorca.dk

  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.