Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  BILUDLEJNING PÅ MALLORCA

  Biludlejning er en god måde at bevæge sig rundt på Mallorca, som jo netop er en ø til store oplevelser. Man kan leje fra lufthavnen eller lokalt fra sit ferieresort. Vi vil prøve at hjælpe jer gennem fælder og finde de bedste løsninger.

  INTRO: BILUDLEJNING PÅ MALLORCA

  Rabat på biludlejning Mallorca 2024

  Husk du kan få rabat på biludlejning på Mallorca i 2024 med vores unikke aftale med Ibacar, som kan udlevere bil til dig i lufthavnen og 70 andre steder på ferieøen Mallorca. Et troværdigt firma, som vi kender siden 1950erne og som vi har tætte relationer til. Samtidigt altid blandt de billigste. Tusinder af turister bruger i dag denne aftale via Rejs Til Mallorca.

  Brug rabatkoden Billeje2024 på denne bestillingsside hos Ibacar

  Biludlejning på Mallorca

  Biludlejning er et stort tema for Mallorca, og det er milliarder af kroner, som strømmer gennem biludlejningsfirmaerne hvert år. Det betyder også, at der er stor konkurrence, og det ofte er store summer, som den enkelte familie skal betale. Dertil er der mange fælder, som kan skabe en dårlig oplevelse og stemning. Det er ikke altid ukompliceret med biludlejning på Mallorca.

  Undertegnede, som har fornøjelsen af at være jeres vært i denne sektion om biludlejning på Mallorca, har selv 8 år med en fortid i international biludlejning hos nogle af de største selskaber. Her på Mallorca har jeg lejet langt over 100 biler og brugt virkeligt mange selskaber, så jeg taler med erfaring set fra begge sider.

  I denne sektion om biludlejning på Mallorca, vil man kunne finde generel information, artikler om biludlejning samt forslag og gode råd.

  Biludlejning på Mallorca - rabat på billeje på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Biludlejning på Mallorca giver dig en stor bevægelsesfrihed, når du er på ferie. Her går turen til Mallorcas bjergkæde Tramuntana og Sa Calobra. Foto: © MaleoPhotography Dreamstime.com

  Hvor mange biler findes der i biludlejning på Mallorca ?

  Normalt findes der mere end 100.000 biler, på det som vi kalder de Baleariske øer, hvor Mallorca er den største. I øgruppen findes også Ibiza, Menorca og Formentera – men Mallorca er langt den største og med hovedparten af turisterne.

  Efter pandemien så vi at der var færre biler i 2020 og 2021, hvilket skyldtes flere ting. Dels forventede man færre turister, og dels havde der være problemer med finansiering og levering. Verden befandt sig helt generelt i en leveringskrise på mange produkter – for biler de mikrochips, som er nødvendige. Antallet af udlejningsbiler har været halveret under pandemien, hvilket har fået priserne på biludlejning på Mallorca til at stige voldsomt.

  Hvilke typer af lejemetoder findes der ?

  Helt overvejende deler man op i lufthavnen og så de forskellige ferieresorter og byer. Hver dag udlejes der tusindvis af biler fra Palma lufthavn. Her findes der overvejende tre metoder at modtage sin udlejningsbil på:

  Den første er ved en af skrankerne i ankomsthallen. Den næste er, at man mødes af en repræsentant, som i en shuttle kører kunden til et udleveringssted inden for normalt nogle få kilometer. Den tredje metode er, at man går over i parkeringshuset – lige over for ankomsthallen, tager op på 4. sal og så kan man få sin udlejningsbil udleveret der, af repræsentanter som sidder og venter i et store mellemafsnit, og man er af sted på få minutter.

  Der er reelt opstået en fjerde metode den senere tid, da et af biludlejningsselskaberne bruger en maskine, hvor man trækker sin nøgle. Det hindrer at kan skal stå i kø, og man er afsted med det samme.

  Jeg har prøvet alle metoderne og synes, at de to sidste er de bedste. Kødannelse er jeg ikke glad for, og at skulle køres til en fjerndestination heller ikke.

  Biludlejning på Mallorca fra ferieresorter og hoteller

  Det er ikke sikkert, at man har behov for en bil i hele ens ferie – eller måske finder man ikke lige en tilfredsstillende pris. Så kan det være en god ide at tage til sit hotel, skære antallet af lejedage ned og finde sin udlejningsbil lokalt. Læs også vores tema om Offentlig Transport Mallorca.

  Når man er på sin endelige feriedestination, så er der igen flere metoder at leje bil via. Man er naturligvis altid velkommen til at vandre en tur rundt i nærmeste by og høre lidt om priserne. Så kan man jo sammenligne.

  Bor man på et hotel, så kan det være en udmærket ide at alliere sig med hotelreceptionen. De tjener kickback på biludlejning, formentligt 7-10 %. Men de har en overordnet interesse i at hjælpe dig, da de ikke ønsker en sur kunde. Så tag en snak med de oftest flinke og hjælpsomme mennesker i hotelreceptionen. Du skal jo have nogle steder at køre til, så husk at læse lidt om udflugter på Mallorca.

  Hvad bør man forvente af et biludlejningsselskab ?

  Først og fremmest er gode anbefalinger fra andre jo gode, men biludlejningsbranchen er også en følsom branche for kunderne. Besøger man et forum, og spørger ind til gode råd om, hvem man skal bruge, så vil der formentlig komme navne på både gode og dårlige, og det er ikke altid folk lige er enige.

  Lad os se lidt på, hvad der sker: Biludlejning kan være en besværlig størrelse, især for turister som ikke er vant til at leje bil, ja det er måske endda første gang, man prøver at leje bil. Hvis man føler sig snydt eller dårligt behandlet, så glemmer man det ikke, og da det ofte drejer som om flere tusinde kroner, så har mange en tendens til ikke at kunne slippe det igen, og det skal ofte ud mellem sidebenene. Det er naturligt.

  I vores Facebookgruppe Danskere På Mallorca, kan du ved en søgning se hundredvis af meninger om biludlejning på Mallorca.

  Læs mere i vores artikel Undgå fælderne ved biludlejning på Mallorca

  Her på siden vil der komme mere videndeling og information løbende, lige som vi altså også forventer at kunne byde ind med nogle gode biludlejningsaftaler til danske turister – af den slags, hvor det ender lykkeligt.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  2023-janamtrup-rejstilmallorca
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere

  ARTIKLER OM BILUDLEJNING

  Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 steder

  Få rabat! Lej bil på Mallorca og besøg disse 5 steder. Koden giver dig 10% rabat, da rejstilmallorca.dk har lavet en unik aftale med...

  Rabat på Biludlejning på Mallorca

  Opdateret aftale til Danskere på Mallorca - Vi gentager den kæmpe store succes også i 2024, med vores erfarne og troværdige biludlejningspartner IBACAR. Vi...

  Undgå fælderne ved biludlejning på Mallorca

  Denne artikel handler om, hvordan man kan undgå fælderne ved biludlejning på Mallorca. Og netop biludlejning kan være en større udgift, og det bliver...

  Mister du persondata til udlejningsbilen ?

  Du er taget på ferie til Mallorca, og du har ventet i køen hos udlejningsselskabet i Palma lufthavn. Du har endeligt fået nøglen til...