Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Transfer fra Palma Mallorca lufthavn

  Du kan booke en privat Taxi i forskellige kvaliteter som transfer til og fra Palma lufthavn, og din chauffør vil stå og vente på dig ved ankomsten i lufthavnen. Ønsker du en delt transport, typisk busser, så kører Shuttle Direct løbende fra Palma lufthavn mod dit ferieresort. Du skal blot gå til deres kontor, når du kommer ud med din bagage, det ligger lige til højre fra Udgang C. Her vil du modtage en billet eller et stempel på din reservation, som kan give dig adgang til deres busser mod det ønskede ferieresort.

  Bemærk: Du skal have bestilt og betalt en transfer hjemmefra, det er ikke muligt at købe en sådan i Palma lufthavn.

  Børn: Du kan bestille børnesæde og babystole, hvis du ved bestillingen på privat transfer angiver børn og alder. Du tilføjer ønske om barne-babystol i checkout fasen.

  Tidsangivelse hjemrejse: Du skal bruge dit flys afgangstid og husk selskab og flynummer. Du modtager en E-mail med afhentningstidspunkt på dit hotel. Du kan for en delt tur med bus ikke selv bestemme. Deres opgave er at bringe dig til lufthavnen, så du når dit fly. Er det en privat transfer, hvor du har købt hele bilen, så kan du bede om et andet tidspunkt for afhentning ved at ringe til dem. Men det er så på dit eget ansvar. De ved, hvor lang tid det tager på et hvert givent tidspunkt at køre til lufthavnen. Det er klogest at lytte til den erfaring.

  Lad Rejs Til Mallorca hjælpe dig med din Transfer til og fra Palma lufthavn

  Gennem mange år har vi i partnergruppen hos Rejs Til Mallorca selv prøvet og testet vores Partner Shuttle Direct hundredvis af gange – derfor ved vi også, at dette selskab er blandt de mest solide leverandører af transport mellem Palma Mallorca Lufthavn og hoteller eller andre ferieadresser på Mallorca.

  Du kan booke en privat Taxi i forskellige kvaliteter, og din chauffør vil stå og vente på dig ved ankomsten i lufthavnen. Ønsker du en delt transport, typisk busser, så kører Shuttle Direct løbende fra Palma lufthavn mod dit ferieresort. Du skal blot gå til deres kontor, når du kommer ud med din bagage, det ligger lige til højre fra Udgang C. Her vil du modtage en billet eller et stempel, som kan give dig adgang til deres busser mod det ønskede ferieresort.

  Hvorvidt du ønsker den ene eller anden type transport kan afhænge af distancen, samt ikke mindst hvor mange personer, som du har med i dit selskab. Hvis man er alene, kan det give mening med en delt transfer, men er man flere, så er forskellen ikke så stor på delt og privat. Det må man gøre op med sig selv.

  Transfer til og fra Palma Lufthavn

  En privat transfer vil helt sikkert være den hurtigste, og du er næsten afsted, så snart du har mødt din chauffør. Du skal så heller ikke hente en billet på deres kontor. Den hurtige transfer kan også give god mening, hvis du f. eks. har købt mad og drikkevarer på dit hotel, som du måske misser ved en transfer, som tager længere tid.

  En delt transfer til og fra Palma lufthavn, kører som regel inden for en time, men den stopper også ved nogle hoteller på vejen i dit ferieområde. Dette kan godt gøre din transfer noget længere.

  Note: Din bestilling søger direkte ind i databasen hos Shuttle Direct, og går du videre, er det et køb mellem Shuttle Direct og dig som person. Firmaet er gennem årtier et meget solidt og velfungerede selskab. Rejs Til Mallorca påtager sig ikke noget ansvar for driften.

  Biludlejning På Mallorca Tema
  Hvis du hellere vil have din egen bil, så kan Rejs Til Mallorca tilbyde øens bedste biludlejningsaftale til danskere.

  Vil du hellere leje en bil på Mallorca?

  Hvis du hellere vil leje din egen udlejningsbil, så har Rejs Til Mallorca sikret dig den bedste aftale på Mallorca. Få din udlejningsbil udleveret i Palma lufthaven, helt uden ventetid, og uden at du skal køres til et fjernkontor.

  Læs mere om at få rabat på biludlejning på Mallorca med vores specialaftale med en af øen mest troværdige firmaer.

  Med din egen udlejningsbil har du i stor grad mulighed for at besøge en masse smukke strande, køreture i bjergene, og en tur til en række charmerende byer. Læs mere om udflugter på Mallorca.

  Du kan også bruge det ganske gode offentlige transportsystem på Mallorca. Rejs Til Mallorca har samlet dine muligheder i vores artikel om Offentlig transport på Mallorca.

  Palmas katedral, La Seu, var næsten 400 år undervejs (1230-1601) - Alt Om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  Der er maser af udflugtsmål på Mallorca – et af dem er Palmas smukke katedral.

  Husk at besøge vores Facebook Gruppe Danskere På Mallorca – den originale og store gruppe af danskere, hvor du kan være med til at diskutere og lære mere om Mallorca. Læs mere om Rejs Til Mallorca her. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca , hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Læs også om Hoteller på Mallorca samt hvordan du kan leje bil på Mallorca med rabat.

  Topbilledet til Transfer til og fra Palma lufthavn: Photo 204611482 / Bus Mallorca © Gpagomenos | Dreamstime.com

  Partnere