Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  HOTELLER PÅ MALLORCA

  Her kan du booke ferieboliger og hoteller på Mallorca i alle områder på øen. Det værende i Palma, Alcúdia eller Sóller. Læs med og få mere viden om hoteller på Mallorca.

  Hotel Mallorca

  Ferieboliger på Mallorca – Rejs til Mallorca eller hoteller på Mallorca er måske det mest centrale, når vi besøger ferieøen Mallorca. Det er hér, vi skal opholde os en uge eller to, måske endda længere, hvilket gør denne del af ferien særlig vigtig. Fly handler meget om priser, og vi kan jo komme til Mallorca med en række forskellige flyselskaber. Men turen er hurtigt overstået, om det er SAS, Norwegian, Ryan, Vueling eller andre flyselskaber. Vi har valgt fremadrettet at indgå store hotelaftaler med VIP partnere, som har hundredvis af ferieboliger og hoteller på Mallorca. Derfor har vi valgt at gå i samarbejde med Hotels og Expedia.

  Find dit hotel på Mallorca med Hotels.com via Rejs Til Mallorca. Hjemmesiden om Mallorca skabt af danskere på Mallorca.

  Således er vores indhold på siden mere frit og ikke tilpasset specifikke hotelaftaler. Der vil dog være få lokale hensyn. Således vil vi i forhold til hoteller – som regel sende vores læsere videre til enten Expedia eller Hotels.

  Når det drejer sig om feriebolig på Mallorca er vi blevet VIP partnere med Vrbo, der kan tilbyde hundredvis af ferieboliger på hele Mallorca og ja i det meste af verden. Ved at benytte jer af vores bannere og link, får vi en beskeden provision, som vi benytter til at udbygge og drive hjemmesider, skrive artikler, filme, lave billeder og administrere vores gratis hjælpeværktøjer såsom Facebook og Instagram.

  Find Mallorca Feriebolig hos Vrbo gennem Rejstilmallorca.dk - Din Mallorcaferie hos Danmarks bedste Mallorca hjemmeside drevet af danskere.

  OBS! Din pris er den samme, om du booker via vores links eller andre hjemmesiders links, der henviser til Hotels.com, Vrbo eller Expedia.

  Vi kan også tilbyde vores Videokanal på Facebook her.

  Hotel med pool på Mallorca.dk - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  De små hoteller på Mallorca, hvor du har mere privatliv ved poolen, er eftertragtet. Her er vi i Santa Ponsa området. Foto © Dwnld777 Dreamstime.com

  Rejs til Mallorca og find dit hotel i det store udbud via vores partnere

  Vi laver naturligvis altid vores egne artikler og besøg på hoteller på Mallorca. Vi har i skrivende stund selv afprøvet mere end 200 hoteller på Mallorca. Men det er kompliceret at lave enkeltstående aftaler for hvert eneste hotel, derfor har vi valgt at samarbejde med bookingportaler såsom Hotels og Vrbo. Dette gør, at vi kan bruge vores tid på at skrive om Mallorca, øens lokalområder, strande, byer og alt af interesse, samt fortsat besøge og skrive artikler om nogle af de bedste hoteller på Mallorca.

  Hoteller på Mallorca – sådan startede det hele

  Hoteller på Mallorca har udviklet sig løbende med tiden, og naturligvis i forhold til efterspørgslen. Men vi ser også efterspørgsel kan dannes af udbud. Vi ser som eksempler, hvordan hoteller udviklede All Inclusive koncepter for at holde sine gæster på hotellet og bruge sine penge hos dem. Det er nemt, og forældre skal ikke dagen lang have penge op af lommen for at købe snacks, drikkevarer eller is. Helt forståeligt – det er tiltalende for familier med små børn.

  Markedet viste sig at være positivt indstillet på denne ferieform, og i dag er over 2.5 millioner turister på øen årligt med All Inclusive. Måske egentlig ikke altid et “sympatisk” træk, da de lokale forretningsdrivende let kan blive overset, hvis gæsterne kun lægger penge i lommen på de store hotelkæder. Så husk at tage ud og oplev det “mere autentiske” Mallorca med de charmerende landsbyer, bjergene, vinmarkerne, samt gå ud og spis og hyg i de lokale omgivelser. Læs mere om udflugter på Mallorca.

  Et andet koncept er Adults Only – Voksen hoteller. Det har været i stigende vækst, for selv om vi elsker børn, så er det ikke sikkert, at vi har lyst til at lægge ører til andres glade men ofte larmende børn, hvis vi kun selv er voksne på ferie. Det giver god mening, hold ferie med dem du vil. Voksen hoteller er blevet populære og du kan finde dem via flere af Rejs Til Mallorcas samarbejdsaftaler.

  Book hotel på Mallorca - hoteller på Mallorca.dk - din Mallorcaguide
  En sommerferie på Mallorca indebærer også nogle dage ved poolen, hvor der er mulighed for at slappe af og få ladt batterierne op igen. Her er et familievenligt hotel på Mallorca. Foto © Slava296 Dreamstime.com

  Find dit hotel på Mallorca med Hotels.com via Rejs Til Mallorca. Hjemmesiden om Mallorca skabt af danskere på Mallorca.

  Hoteller på Mallorca med høj kvalitet

  Der er ingen tvivl om, at der engang fandtes hoteller på Mallorca med tvivlsom kvalitet. Læs mere om, hvordan Mallorca har udviklet sig.

  Der var en gang, da turismen var ung, hvor der blev opført mange billige hoteller. For danskerne og andre nordboere samt briter og tyskere især, ville jo bare ned til solen, købe øl til en krone og frokost for 5 kroner. Men i 90erne begyndte dette at ændre sig. De lokale myndigheder ændrede kurs og så en mere kvalitetskrævende turisme nærme sig. De gamle hoteller blev revet ned, og en ny periode begyndte. En periode hvor der blev satset på kvalitetshoteller.

  I dag findes der ikke længere så mange billige hoteller, men hoteller af god kvalitet, hvilket ikke alle steder betyder 5 stjernede hoteller, men oftest rigtigt mange 4 stjernede hoteller.

  Hotel på Mallorca ved Middelhavet - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Et hotel på Mallorca med både pool, palmer og panoramaview til Middelhavet – hvad mere kan du ønske dig på din ferie? Foto © Slava296 Dreamstime.com

  Transport på Mallorca er nemt

  Det er også nemt at komme rundt på Mallorca, når du først har valgt din base. Du kan bruge den offentlige transport på Mallorca, eller bruge Rejs Til Mallorcas fordelagtige Billeje aftale hos Ibacar, hvor bilen kan fås i lufthavnen uden ventetid, eller leveres til 70 forskellige steder på øen.

  Søger du en transfer fra lufthavnen i Palma til dit hotel på Mallorca, har vi en aftale med et af de mest pålidelige firmaer på øen. Læs mere om transfer fra lufthavnen i Palma til dit ønskested på Mallorca.

  Hotel på Mallorca med havudsigt - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Her har aftenroen lagt sig over bugten og stranden i Palmanova. Det er tid til at gå ud og få en drink, spise aftensmad eller bare gå en aftentur langs stranden. Foto © Paulbroad Dreamstime.com

  Ud og opleve Mallorca

  Selvom du ender med at købe en hotelpakke med mad og drikkevarer inkluderet, så husk alligevel at komme ud og opleve Mallorca. Der er så mange skønne små byer strøet ud over hele øen. I bjergene finder du fx kunstnerbyen Deiá eller den berømte Valldemossa. Ude på den flade det af landet finder du den lille Petra eller vinbyen Binissalem.

  Selvfølgelig vil vi også slå et slag for mægtige Palma, der byder på Mallorcas bedste shopping og store kulturoplevelser og øens største udvalg af spisesteder.

  Lad os lige friste dig lidt med et par artikler: Læs om Mallorcas Køkken , eller om Tapas og specialiteter. Du kan også få en lille rundvisning i Mallorcas vin eller hvad med et besøg hos den danske vingård BiniVista. Mangler du hjælp til at finde den gode restaurant på Mallorca, så er vi også til hjælp.

  Billeje Rabat DANSKERE på Mallorca - Bedste billeje på Mallorca med rejstilmallorca.dk


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA. Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller læs mere om hoteller på Mallorca.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram. Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Topbillede til artiklen Hoteller på Mallorca: ID 107974280 © Andrei Bortnikau | Dreamstime.com

  Partnere

  ARTIKLER OM HOTELLER