Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  HOTELLER PÅ MALLORCA

  Vores bud på hotelkæder og hoteller på Mallorca - som vi løbende forhandler med for at fremme mulighederne for danske turister. Vores anbefalinger og kommentarer

  Hotel Mallorca

  Hoteller på Mallorca er måske det mest centrale for danskere, når de besøger ferieøen Mallorca. Det er hér, vi skal opholde os en uge eller to, endda måske længere, hvilket gør denne del af ferien særlig vigtig. Fly handler meget om priser, og man kan jo komme til Mallorca med en række forskellige flyselskaber. Men turen er hurtigt overstået, om det er SAS, Norwegian, Ryan, Vueling eller helt andre flyselskaber.

  Rejs til Mallorca hjælper med aftaler til de bedste hoteller på Mallorca

  Vi laver løbende aftaler med gode kvalitetshoteller på Mallorca, som vi kan stå inde for. Det betyder, at vi har boet der, og kender hotellerne, ejerne og deres ledere. Vores intention er ikke at blive en hotel portal, men vi vil gerne hjælpe danskere med et udbud af hoteller, måske 1-2 hoteller i hvert område. Så du kan roligt benytte dig af de tilbud og rabatter, som vi forhandler os frem til på vegne af danskere. Vores aftaler med hoteller vil løbende blive tilføjet vores hjemmeside. Hoteller på Mallorca har udviklet sig løbende med tiden, og naturligvis i forhold til efterspørgslen. Men vi ser også efterspørgsel kan dannes af udbud. Vi ser som eksempler, hvordan hoteller udviklede All Inclusive koncepter for at holde sine gæster på hotellet og bruge sine penge hos dem. Det er nemt, og forældre skal ikke dagen lang have penge op af lommen for at købe snacks, drikkevarer eller is. Helt forståeligt det er tiltalende for familier med små børn. Markedet viste sig at være positivt indstillet på denne ferieform, og i dag er over 2.5 millioner turister på øen årligt med All Inclusive. Måske egentlig ikke et sympatisk træk, da vi blev forelsket i “native” Mallorca som den smukke ø, med charmen, at kunne gå ud i byerne og spise og hygge os i lokale omgivelser. Et andet koncept er Adults Only – Voksen hoteller. Det har været i stigende vækst, for selv om vi elsker børn, så er det ikke sikkert, at vi har lyst til at lægge øren til andres glade men ofte larmende børn, hvis vi kun selv er voksne på ferie. Det giver god mening, hold ferie med dem du vil. Voksen hoteller er blevet populære og man kan finde dem via flere af Rejs Til Mallorcas samarbejdsaftaler. Her under Viva Hoteller i Alcudia og Mesquida og ikke mindst de to HSM Senses voksen hoteller i Palmanova og Santa Ponsa – og med rabatter til alle danskere.

  Hoteller på Mallorca med høj kvalitet

  Der er ingen tvivl om, at der engang fandtes hoteller på Mallorca med tvivlsom kvalitet. Læs mere om, hvordan Mallorca har udviklet sig. Der var en gang, da turismen var ung, hvor man opførte mange billige hoteller. For danskerne og andre nordboere samt briter og tyskere især, ville jo bare ned til solen, købe øl til en krone og frokost for 5 kroner. Men da man nåede til 90erne begyndte det at ændre sig. De lokale myndigheder ændrede kurs og så en mere kvalitetskrævende turisme nærme sig. Man rev de gamle hoteller ned og begyndte en ny periode, hvor man satsede på kvalitetshoteller. I dag finder man ikke længere så mange billige hoteller, men hoteller af god kvalitet, hvilket ikke alle steder betyder 5 stjernede hoteller, men oftest rigtigt mange 4 stjernede hoteller.

  Transport på Mallorca er nemt

  Det er også nemt at komme rundt på Mallorca, når man først har valgt sin base. Man kan bruge den offentlige transport på Mallorca, eller bruge Rejs Til Mallorcas fordelagtige Billeje aftale hos Ibacar, hvor bilen kan fås i lufthavnen uden ventetid, eller leveres til 70 forskellige steder på øen. Der er så mange fantastiske byer at besøge på Mallorca, udflugterne står nærmest i kø. Læs mere om udflugter på Mallorca.

  Ud og opleve Mallorca

  Selvom du ender med at købe en hotelpakke med mad og drikkevarer inkluderet, så husk alligevel at komme ud og opleve Mallorca. Lad os lige friste dig lidt med et par artikler. Læs om Mallorcas Køkken , eller om Tapas og specialiteter. Du kan også få en lille rundvisning i Mallorcas vin eller hvad med et besøg hos den danske vingård BiniVista. Mangler du hjælp til at finde den gode restaurant på Mallorca, så er vi også til hjælp.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Topbillede til artiklen Hoteller på Mallorca: ID 107974280 © Andrei Bortnikau | Dreamstime.com

  ARTIKLER OM HOTELLER