Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  MALLORCA BOLIG

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca.

  Velkommen til Mallorca Bolig

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca.

  Vi er Rejs Til Mallorca – som er førende på turist information til danskere om Mallorca.

  Vi har allerede gennem flere år udviklet Danmarks mest populære hjemmeside om danskernes favorit ferieø Mallorca. Vi udvikler indhold i form af tekster, billeder og videoer, som vi deler på hjemmesiden og en række af vores sociale medier.

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca

  Læs mere neden under vores artikler.

  Mallorca Bolig Artikler

  Går du med tanker om at købe eller sælge en bolig på Mallorca

  Går du med tanker om køb eller salg af bolig på Mallorca? Læs med her på siden, men læs også vores artikler i relation til alt om bolighandel på Mallorca.

  Når det drejer sig om bolighandel på Mallorca, da er der nogle vigtige processer og emner at sætte sig ind i, samt en del overvejelser at gøre først. Bolighandel i Spanien er nemlig noget anderledes end i Danmark, og vi vil hjælpe dig med de vanskelige processer. Det gør vi dels ved at skrive om en masse emner men også ved at have de bedst tænkelige og troværdige samarbejdspartnere på Mallorca. Når du tilmelder dig Mallorca Bolig GRATIS; så vil du spare både tid og penge ved ikke at falde i de mange fælder inden for boligområdet.

  Nogle overvejelser og opgaver kan du nok klare på egen hånd, men mht. papirarbejdet er det nødvendigt at få professionel rådgivning og hjælp.

  Introduktion til alt om bolighandel på Mallorca

  Du har jo nok været på Mallorca og er faldet for øen. Måske har du allerede udvalgt dig et favoritområde på en ferie eller to, men det er en god idé at udforske øen grundigt, inden du beslutter dig endeligt. Et område kan ændre sig alt efter sæsonen. Besøg dit område uden for højsæsonen. Besøg også områder du ikke lige havde tænkt på i første omgang. Dit valg af boligområde på Mallorca er vigtig og skal passe til din livsstil og dine behov.

  Har du bestemt dig for, hvilken boligtype du søger? Der er stor forskel på at eje en lejlighed og eje en finca på Mallorca. Brug tid på at tænke det hele igennem. Valg af boligtype på Mallorca skal passe til både økonomi, livsstil og behov. Lav fx en liste over de faciliteter, du gerne vil have i eller omkring din bolig, og hvad du gerne vil bo i nærheden af; storby, landsby, strand, bjerg eller midt ude på landet?

  Bliv klar over dit komplette boligbudget. Hvad har du råd til at handle bolig for? Skal du optage lån? Hvilke udgifter kommer der oven i selve boligens købspris? Hvad koster advokat, notar, valuar (hvis optagelse af lån)? Få også et klart overblik over udgifterne som boligejer på Mallorca mht. driftsomkostninger og skat.

  Besøg gerne vores Danskere på Mallorca Facebook side, herfra kan du finde alle vores grupper og sociale medier.

  Mallorca Bolig Sider

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca