Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Loppemarked i Consell på Mallorca

  Vil du se det største og mest farverige loppemarked i Consell på Mallorca? Det finder sted hver søndag fra 8:00 til 14:00 i landsbyen Consell og er noget af en attraktion for mallorcinere, tilflyttere og turister. Rejs til Mallorca har været forbi med det nysgerrige kamera.

  Autentiske oplevelser på Mallorca

  Med udgangspunkt i Palma afgår toget, der stopper i Consell. Togturen varer omkring 25 minutter og koster i skrivende stund 2,7 euro. Billetter købes online eller i billetautomaten på stationen i Palma. Stoppet hedder Alaró / Consell, da stationen ligger imellem to små byer, og så ved du, at du er kommet ud på landet.

  Læs mere om den offentlige transport på Mallorca.

  For at komme hen til det alsidige loppemarked i Consell på Mallorca, skal du spadsere 30 minutter fra stationen i Consell, men alt godt venter den tålmodige traver, og hvorfor ikke tage et par fotos på vejen, der byder på marker med får og mandeltræer, inden du rammer landsbyens smalle gader med de velkendte stenhuse.

  Se på kortet, hvor det store loppemarked i Consell på Mallorca ligger. (Det er også muligt at parkere en bil eller en scooter i nærheden).

  - Partner-
  Loppefund på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Loppefund på Mallorca – rejstilmallorca.dk – din Mallorcaguide

  Ure, smykker, tøj, kunst og vidunderlig skrammel

  Historien om det finurlige loppemarked i Consell på Mallorca er, at det startede i 1994, da australske John Douglas stillede to borde op med sine brugte ting, og nogle år senere var der flere hundrede sælgere.

  Udvalget i boderne på det enorme loppemarked i Consell på Mallorca varierer meget. Her er familier, som prøver at sælge børnenes gamle legetøj, men her er også de mere garvede sælgere med antikke møbler, kunst og antikviteter, og på trods af inflationen kan du stadig kan finde kasser med med ting og sager til 1 euro.

  Mange sælgere har gjort noget ud af at ordne og arrangere deres udvalg af porcelæn, spejle og gamle parfumeflasker, ligesom du kan finde ure og smykker i glasmontre. Andre boder arbejder måske efter deres helt egen kaosteori. For nogle besøgende er tilløbsstykket nok mest den store grillbod, hvor familier sidder og spiser en velvoksen, ristet pølse.

  Loppemarked i Consell på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Loppemarked i Consell på Mallorca – rejstilmallorca.dk – din Mallorcaguide

  Når du først er kommet ind på markedet, handler det om at følge med strømmen af besøgende. Nogle købere er måske på jagt efter nye møbler, kunst eller en ny lampe. Andre er roder i bunker og stativer af billigt tøj. I boderne kan du også finde gamle redskaber fra landbruget, LP’er og elektroniske dimser, men her er også malerier og antikke trædører.

  Salgsboderne slanger sig ned ad sidegaderne i dette gamle industrikvarter, men du finder også mange loppefund udstillet i de store haller, og ét er sikkert; hvad der synes som skrald for den ene, kan være guld værd for den anden.

  - Partner -

  Mad og vin i Consell

  Når du har fået nok af loppemarked i Consell på Mallorca, kan du gå en tur gennem landsbyens gader i ro og mag. Pladsen omkring kirken i Consell er hyggelig, og hvorfor ikke gøre et stop for forfriskninger på en af ​​de lokale barer?

  Hvis du støder på en åben slagter, vil du måske købe noget ‘camaiot’, der er regionens pølsespecialitet, men Consell er også kendt for sin vin. Byens stolthed hedder Bodegas Ribas, og her er blevet fremstillet vin i over 300 år gammel, og Ribas bruger for det meste de mallorcinske druesorter i deres produktion såsom Mantonegro og Prensal.

  Læs mere om Mallorcas vin.

  Oplandet til Consell er populært blandt vandrere og cyklister, og de små landsbyer Biniali og Biniagual kan nås ad stille veje med mandeltræer og vinmarker.

  Consell - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Consell – rejstilmallorca.dk – din Mallorcaguide

  Har du ikke fået nok af at gå på marked, kan du tage et smut forbi Santa Maria del Camí. Byen ligger også på togstrækningen og her er et mere traditionelt marked hver søndag med mange lokale specialiteter indenfor fødevarer.

  Læs mere om Mallorcas markeder.

  - Partner-

  Billeder til Loppemarked på Mallorca: Rejs Til Mallorca.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere