Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  FamilierFamilieferie på Mallorca

  Familieferie på Mallorca

  Hvordan kan I holde en sjov og oplevelsesrig familieferie på Mallorca? Læs med på Rejs til Mallorca og få brugbare input til jeres familieferie på Mallorca.

  Ingen tvivl om at solskinsøen i Middelhavet er et af de mest ideelle rejsemål, når det drejer sig om familieferie i Europa. Flyvetiden er omkring 3 timer, og Mallorca har både familievenlig indlogering og familievenlige oplevelser. Vi tager et kig på, hvor og hvordan I kan holde den bedste familieferie på Mallorca.

  Familieferie i Alcúdia Mallorca

  Hvor skal I bo, når I er på familieferie på Mallorca? Det er et svært spørgsmål at besvare. Mange tager det lette valg og slår sig ned på et familiehotel i nogle af de store områder såsom Alcúdia-bugten, der ligger ca. 60 km fra lufthavnen i Palma.

  I Alcúdia-bugten har I en 10 km sand strand, og generelt set er stranden børnevenlig – særligt helt nede ved havneområdet.

  Ydermere har I Alcúdias gamle bydel tæt på, hvis I vil opleve lidt mallorcinsk autenticitet. Her er tale om en skøn gammel by med restauranter, butikker og så er der marked to gange om ugen i byen, og det er altid et stort tilløbsstykke.

  - Partner -

  Området har adskillige udflugtsmål såsom Victoria halvøen, eller måske til Alcúdias vandland – Hidropark. Læs mere om oplevelser og aktiviteter i Alcúdia.

  Familieferie i Port de Pollensa – Mallorca

  Har I prøvet at holde jeres familieferie i Alcúdia, da kunne I også tage et kig på Puerto de Pollensa bugten på Mallorca. Her er ligeledes en lang bugt med sandstrand, hyggelig by med restauranter, butikker og generel lavere bebyggelse, hvilket er med til at give området dets charme.

  En gåtur langs den idylliske Pinewalk er et must. Alt er trygt og fredfyldt i dette hjørne af Mallorca, hvor mange tager bussen ud til det spektakulære Cap Formentor – måske med et stop på Formentor-stranden forinden.

  Familie ferie på Mallorca - familiehotel på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Der er et utal af familiehoteller på Mallorca. Her er vi ved stranden Muro i Alcúdiabugten, En ferie hvor det store spørgsmål bliver: “Skal vi hoppe i poolen eller gå på stranden? Foto: © Michael Mulkens Dreamstime.com

  Familieferie i Calviá på Mallorca

  Et af det andre helt store ferieområder på Mallorca er Calviá, der huser byer såsom Santa Ponsa, Magaluf og Palmanova. En familieferie i denne del af Mallorca appellerer nok til familier, hvor børnene er lidt ældre – måske teenagere.

  Tager vi et kig på Santa Ponsa-bugten, der ligger ca. 30 km fra lufthavnen i Palma, vil I få en 500 meter lang strand, der tilmed er dejlig bred. På stranden står der godt med pinjetræer og palmer, hvilket giver mulighed for skygge. Ligeledes er der rigeligt med liggestole, toiletter og brusere, og I kan købe mad og drikkevarer fra strandrestauranterne.

  - Partner -

  Byen byder på gode spisesteder, cocktailbarer og de klassiske shopping muligheder. Udflugter i området kunne gå til den lækre havn Port Adriano eller den arkæologiske park Puig de sa Morisca Archaeological Park.

  Læs mere om den charmerende ferieby Santa Ponsa på Mallorca.

  De andre muligheder i Calviá området kunne være Palmanova, der er beskrevet i særskilt artikel. I Palmanova får I flere strande, et godt restaurantionsmiljø og et hav af muligheder for aktiviteter. Både gokartbane, vandvand, minigolf og den skæve forlystelsespark Katmandu. Læs mere om den skønne Palmanova på Mallorca.

  Er der nogle i selskabet, som ønsker at gå lidt i byen, tag da et kig på livlige Magaluf, der ligger i gåafstand fra Palmanova. Magaluf har måske haft et lidt blakket ry, men området byder på lækre hoteller, cocktailbarer og I får praktisk talt de samme aktivitetsmuligheder i Palmanova, da de to områder, som sagt, ligger ganske tæt.

  Familieferie på Mallorca tæt på Palma

  Ønsker I at være tæt på storbyen Palma, der byder på Mallorcas bedste shopping og store kulturoplevelse, kunne det være en idé at kigge på området Playa de Palma. Her er transitten til og fra lufthavnen overstået med et knips.

  Playa de Palma på Mallorca byder på en mere end 5 km lang strand. Der er lækre spisesteder langs promenaden og bus ind mod Palma. I kan også leje cykler og cykle hele vejen ind langs vandet. Herefter vil I møde historiske seværdigheder i Palma, et par af dem er katedralen La Seu og børsen La Lonja.

  - Partner -

  Læs mere om det andet ferieområder tæt på Palma Can Pastilla på Mallorca.

  Familiehotel på Mallorca

  På Mallorca er familiehotellerne gerne gearet til at rumme familiens behov med pools, madbuffeter og underholdning. Her kan børn lege på kryds og tværs, og måske kan der tilkøbes en udflugt eller to på hotellet, ellers kan nogle dage med en lejet bil på Mallorca også være en mulighed for at udforske øen lidt nærmere.

  Book jeres næste familiehotel på Mallorca via Rejs til Mallorca – via vores samarbejdspartner får du adgang til et hav af familiehoteller på Mallorca.

  Læs mere om de skønne Hoposa hoteller – hvor I kan få rabat på jeres næste familieferie på Mallorca.

  familieaktiviteter på Mallorca - familieoplevelser på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  En familieferie på Mallorca kan byde på aktiviteter for hele familien. I de små bugter, hvor vandet er krystalklart, kan der dykkes, mens børnene skubbes af sted. Foto: © Dorinmarius Dreamstime.com

  Familiehus på Mallorca – villa til hele familien

  Andre vælger en lidt mere tiltrukket og rolig familieferie på Mallorca i et feriehus. Vi anbefaler at booke igennem vores partner Vrbo, der tilbyder hundredvis af ferielejligheder og ferieboliger på Mallorca.

  Læs mere om at booke feriebolig på Mallorca, du kan booke i alle områder på Mallorca, vi har skrevet om nogle af de mere eftertragtede byer, men du kan også finde ferieboliger i Palma, Sóller eller Port de Andratx.

  Læs mere om feriebolig i Alcudia, feriebolig i Cala d’Or eller feriebolig i Port de Pollensa.

  I en villa kan familien samles om poolen, der kan hygges med grill og andre aktiviteter på grunden, og familien kan ”være sig selv” på en anden måde end på et stort familiehotel.

  Selvfølgelig skal der laves lidt flere måltider, men måske er der en eller to i familien, som ligefrem holder af at køre i supermarked eller tage på Mallorcas markeder, hvor det er nemt at gå på opdagelse i frugt og grønt, fisk og skaldyr, kød og ost. Og ja, måske kan der også bedre tages hensyn til en allergiker eller lidt kræsenhed.

  Familieferie på Mallorca ideer til udflugter og oplevelser

  Er I en aktiv familie og ønsker at udforske Mallorca under jeres ophold, kommer her nogle forslag til naturoplevelser, lidt sjov og spas samt sport.

  Familieferie på Mallorca – grotter

  Grotter på Mallorca er som regel en stor familieoplevelse, og noget alle vil huske tilbage på, når ferien er slut. Vi har skrevet om grotterne i Manacor og grotterne i Arta, hvor de sidstnævnte måske er bedst egnede til familieferie på Mallorca.

  Familieferie på Mallorca – badeland

  Skulle det ikke være nok med hotellets eller feriehusets pool, findes deres flere badelande på Mallorca tag fx et kig på badelandet i Magaluf, badelandet i Playa de Palma eller badelandet i Alcúdia.

  Familieferie på Mallorca – sport

  Er der en tennisfan i familien, kan det være en speciel oplevelse at besøge Nadals tennisakademi i Manacor. Anlægget rummer utallige tennisbaner og museet med Nadals meritter er overvældende.

  I kan også læse om cykling på Mallorca eller golf på Mallorca, hvis der skulle være nogle i familien som er bidt af disse to aktiviteter. Mallorca giver jer store muligheder for at dyrke de aktiviteter. Søg også ind i vores facebookgrupper herom – henholdsvis: Golf på Mallorca og Cykeldansker på Mallorca.

  Familieferie på Mallorca – appelsintoget

  En anden udflugt, familien kan samle sig om, er at tage Appelsinruten fra Palma til Sóller. Husk at bestille billetter i god tid i højsæsonen. Det gamle veterantog mellem Palma og Sóller er en speciel og gammeldags måde at lade sig transportere på. Fortsæt måske med sporvognen til Port de Sóller og tag en svømmetur på stranden eller en frokost langs havnepromenaden.

  Vandring med børn på Mallorca - familieferie på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Tag på udflugt med familie på Mallorca. Når du er på Mallorca med din familie er der mange muligheder for at opleve øens skønne og rustikke natur. Foto: © Anna Lurye Dreamstime.com

  Familieferie på Mallorca – vandring og bjergbyer

  Mallorcas små bjergbyer er ganske særlige og giver et indtryk af livet i gamle dage. De små stenhuse, de smalle gader og den fantastiske udsigt, er bare nogle af de ting i kan opleve i bjergene i Mallorca.

  Besøg fx kunstnerbyen Deiá, smukke Valldemossa, den lille Bunyola eller bjergbyen Estellensc. Er I i Sóller-området kunne en smuttur til den lille unikke Biniaraix også være en fin mulighed, og når I nu alligevel er i bjergene er der mange naturoplevelser, fx har vi skrevet flere artikler om vandring på Mallorca.

  Familieferie på Mallorca – vin og kultur

  Skulle der være familier, der søger efter lidt anderledes oplevelser på Mallorca, kunne en tur til vinbyen Binissalem være en stor oplevelse. Læs mere om Mallorcas vin og mad.

  Topbillede til familieferie på Mallorca: © Dotshock – Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med grundig viden om Mallorca og rejser til Mallorca. På vores side kan du læse om offentlig transport på Mallorca, Biludlejning på Mallorca med rabat og lufthavnstransfer.

  Vi har et helt tema om de mange imponerende Golfbaner på Mallorca, ligesom vi har beskrevet shopping i Palma og vandring på Mallorca.

  Læs også om hoteller på Mallorca eller ferieboliger på Mallorca, inden du booker din rejse. Vi har beskrevet mange af de lækre strande på MallorcaMallorcas kulturinteressante udflugter på MallorcaMallorcas byliv og alt andet, du har brug for at vide om Mallorca.

  Vi beskriver Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER, CALVIÀ og ALCÚDIA. Af andre større ferie- og badebyer vil vi gerne fremhæve Palmanova, Magaluf og Playa de Palma. Vi har også besøgt og beskrevet mange af de mindre byer såsom Valldemossa, Petra, Artá og Deiá, og på vores side for Mallorcas byer kan du læse om endnu flere.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca. Her er tale om et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om de dygtige kræfter bag projektet i om Rejs Til Mallorca.

  Mallorca Bolig af Rejs Til Mallorca 

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis, hvis du leder efter bolig på Mallorca, uanset om du købe, sælge eller leje bolig på Mallorca. Vi kan også hjælpe dig med at få de rette forsikringer på Mallorca til dig, din familie og jeres ejendele. Ydermere kan vi hjælpe med juridiske forhold på Mallorca.

  Læs Alt om bolighandel på Mallorcadet juridiske ved boligkøb og hvordan boligsalg på Mallorca foregår. Tag også et kig på vores andre artikler i serien om Mallorca Bolig, hvor du fx kan læse køb en lejlighed i Palma, køb en finca på Mallorca eller køb en bolig i Sóller.

  Følg os på de sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser af vores brugere.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca