Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Forsikring på Mallorca

  Forsikring på Mallorca - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk

  Hvis du bor fast på Mallorca eller måske har feriebolig på øen, så er det vigtigt at du overvejer forsikring på Mallorca. Heldigvis kan Rejs Til Mallorca og vores Boligportal MALLORCA BOLIG hjælpe dig. Vi har tidligere i 2022 indgået et forretningssamarbejde med et af Spaniens mest velrenommerede forsikringsselskaber GENERALI , som også ligger med i toppen af forbrugertilfredshed.

  Men endnu vigtigere er, at vi har et personligt samarbejde med deres dansktalende og dansk-italiensk-spanske agent Pasquale Specchio, en dygtig og vellidt forsikringsmand blandt danskere i Spanien. Vi har talt længe om forsikring på Mallorca med Pasquale.

  Pasquale Specchio - Partner på forsikring med Rejstilmallorca.dk og Mallorcabolig.dk - Din Guide Mallorca

  Vi har nu et eksklusivt samarbejde, hvor danskere kan henvende sig til Pasquale og få en unik og god behandling, som ikke stopper ved et salg, men Pasquale er jeres repræsentant i hele forholdet. Vi er meget tilfredse med gennem det sidste år at have hørt tilbage fra så mange glade danskere, som er kunder hos Pasquale.

  Udfyld denne formular om forsikring på Mallorca, og du vil blive kontaktet på dansk af Pasquale – det er helt uforpligtende, få gode råd, få et godt tilbud og hvis du kan lide, hvad du ser og hører, så kan du vælge at bruge det. Lige som rigtigt mange andre danskere gør på Mallorca og i Spanien.

  Udfyld denne formular og du vil blive kontaktet


  Forsikre dig på Mallorca

  Få ro i sjælen, vær tilfreds med at være godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Forsikring på Mallorca er noget som mange glemmer, og det kan blive dyrt. Husk at det er helt uforpligtigende for dig at sende denne formular og senere blive kontaktet. Først når du har valgt et produkt, har du indgået en aftale. Du vil blive tilbudt alt information datapolitik og samarbejdsregler af forsikringsselskabet. En aftale som har opsigelse med en månedsvarsel til hovedstol. En eventuel aftale indgået er et direkte kundeforhold mellem dig og forsikringsselskabet, og vedrører ikke Rejs Til Mallorca. Vi har dog et forretningsmæssigt forhold.

  Forsikring på Mallorca

  Der er mange ting at skulle holde øje med, når du handler bolig på Mallorca. I vores serie af artikler bør du også læse vores introduktion Alt om bolighandel på Mallorca , Købsprocessen ved køb af bolig på Mallorca og tænke meget over valg af boligområde på Mallorca samt valg af boligtype på Mallorca. Det er også en god ide at sætte sig ind i udgifter ved boligkøb på Mallorca og ikke mindst udgifter som boligejer på Mallorca. Det er også vigtigt at forholde sig til forsikringer på Mallorca. Skal du sælge en bolig først, så læs også med omkring salg af bolig på Mallorca.

  Rejs Til Mallorca – Din Mallorca Guide – har skabt en serie af artikler, som du kan læse hver for sig eller samlet via vores menu til højre eller øverst. Samtidigt byder vi velkommen til at benytte vores MALLORCABOLIG. Her kan du blive gratis medlem og lære en masse om at flytte til Mallorca, købe eller sælge din Mallorcabolig samt leje eller udleje en bolig på øen. På vores MALLORCABOLIG vil du finde en masse hjælp, hvis du tænker på en fremtid på øen. Det gælder f. eksempel forsikringer, bil, sundhedsvæsen og meget mere.

  BOLIG LINKS

  Mallorcabolig.dk - Din Guide til at flytte til Mallorca - Bo og leve på Mallorca - Rejstilmallorca.dk

  Mallorcabolig.dk - Din Guide til at flytte til Mallorca - Bo og leve på Mallorca - Rejstilmallorca.dk


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Topbilledet til artiklen Forsikring på Mallorca:  © Buliga | Dreamstime.com