Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Forsikring på Mallorca

  Forsikring på Mallorca - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk

  Hvis du bor fast på Mallorca eller måske har feriebolig på øen, så er det vigtigt, at du overvejer forsikring på Mallorca. Heldigvis kan Rejs Til Mallorca og vores Boligportal MALLORCA BOLIG hjælpe dig. I 2022 indgik vi nemlig et forretningssamarbejde med et af Spaniens mest velrenommerede forsikringsselskaber GENERALI , der ligger i toppen af forbrugertilfredshed. Hvilket betyder, at du kan få tryghed, når det drejer sig om forsikring på Mallorca.

  Men endnu vigtigere er, at vi har et personligt samarbejde med deres dansktalende og dansk-italiensk-spanske agent Pasquale Specchio, en dygtig og vellidt forsikringsmand blandt danskere i Spanien. Vi har talt længe om forsikring på Mallorca med Pasquale.

  Pasquale Specchio - Partner på forsikring med Rejstilmallorca.dk og Mallorcabolig.dk - Din Guide Mallorca

  Vi har nu et eksklusivt samarbejde, hvor danskere kan henvende sig til Pasquale og få en unik og god behandling, som ikke stopper ved et salg, men Pasquale er jeres repræsentant i hele forholdet. Vi er meget glade for, at vi gennem årene har hørt tilbage fra så mange tilfredse danskere, som er kunder hos Pasquale.

  Udfyld formularen nedenfor på siden om forsikring på Mallorca, og du vil blive kontaktet på dansk af Pasquale, det er helt uforpligtende. Få gode råd, få et godt tilbud og hvis du kan lide, hvad I sammen kommer frem til, så kan du vælge at bruge det. Ligesom mange andre danskere gør på Mallorca og i generelt i hele Spanien.

  Forsikringer på Mallorca er en vigtig del af at bo eller eje en bolig på Mallorca, og her læner vi os meget op af de løsninger, som mange danskere og skandinaver i forvejen bruger og anbefaler. Der er naturligvis flere forskellige typer af forsikringer, og du skal også overveje, om du ønsker at bruge en “forsikringsagent” eller en “forsikringsmægler”. Der ligger nogle forskelle som, vil blive beskrevet nedenfor.

  Vi skal gøre opmærksom på, at vi har et samarbejde med dén forsikringsagent og dét firma, der skrives om her på siden. Det er et forhold, som er opstået via erfaring og kundeforhold fra mange herboende på Mallorca. Det er på ingen måde et fravalg af andre, og vi anbefaler, at du altid undersøger forsikringsmarkedet, ligesom vi har gjort.

  En forsikringsagent eller en forsikringsmægler?

  En forsikringsagent repræsenterer et selskab og finder de bedste dækninger i dét selskab ud fra dine behov. En forsikringsagent er meget opdateret på produkterne i et forsikringsselskab, der kan have over 200 forskellige forsikringsprodukter. En forsikringsagent er den person, som samlet set hjælper dig, fra du tegner en forsikring og vedkommende kan også varetage din skadesanmeldelse og endda afhjælpe skaden hele vejen til en erstatningsløsning.

  En forsikringsmægler shopper derimod rundt imellem flere forsikringsselskaber for at finde den bedste løsning i forsikringsmarkedet. Det kan være en svær opgave for en forsikringsmægler at være opdateret i produkterne fra 7 – 8 forskellige forsikringsselskaber, men det kan måske betale sig for dig, som har et firma eller for dig, som har mange ting, du gerne vil have forsikret.

  Du bør dog være opmærksom på, at denne løsning kan adskille nogle af dine forsikringer mellem flere udbydere. Det er svært at se, at det skulle være en fordel for private personer. Derimod er det nemt at forestille sig konflikter. Fx kan der opstå en interessekonflikt mellem en bilforsikring og en boligforsikring, hvis din bil får en skade via et indbrud i din bolig. Du kan forestille dig mange andre tilfælde, hvor det vil være rart kun at have en forsikringsudbyder.

  Anciennitet og tillid – forsikring på Mallorca

  Det kan også være et spørgsmål om at opbygge anciennitet og tillid mellem forsikringstager og forsikringsudbyder. Det er naturligvis altid en god ide at forhøre dig hos flere udbydere, inden du tegner forsikring på Mallorca.

  Hvis du er privat, og du skal have bil-, bolig-, livs- eller hele familiens sygeforsikring, så anbefaler vi, at du vælger en forsikringsagent. Som sagt, har vi gennem de senere år fået anbefalet Pasquale Specchio, som på trods af det meget sydlandsk klingende navn taler dansk, da han har en dansk forælder.

  Pasquale varetager hundredvis af kunder på Mallorca. Han besøger fra tid til anden øen og stiller sig til rådighed for møder. Vi samarbejder med Pasquale – også om artikler og indhold til denne side. Vi anbefaler, at du medtager ham i dine overvejelser, som du jo dog 100 procent forhandler selvstændigt.

  Kontakt Pasquale for en selvstændig og uforpligtende samtale via vores kontaktformular.

  Udfyld denne formular og du vil blive kontaktet


  Forsikre dig på Mallorca

  Få ro i sjælen, vær tilfreds med at være godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Forsikring på Mallorca er noget, som mange glemmer, og det kan blive dyrt. Husk at det er helt uforpligtigende for dig at sende denne formular.

  Først når du har valgt et produkt og sagt ja til dette, har du indgået en aftale. Du vil blive tilbudt al information datapolitik og samarbejdsregler af forsikringsselskabet. En aftale som har opsigelse med en månedsvarsel til hovedstol.

  En eventuel aftale indgået er et direkte kundeforhold mellem dig og forsikringsselskabet, og vedrører ikke Rejs Til Mallorca. Vi har dog et forretningsmæssigt forhold.

  Forsikring på Mallorca - Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk hjælper dig med forsikring på Mallorca
  Uanset om du har et palæ, en finca, en lille lejlighed, bil eller båd på Mallorca, er det vigtigt at tænke over, om du har de rette forsikringer. Foto: © H368k742 – Dreamstime.com

  Forsikring på Mallorca

  Der er mange ting at skulle holde øje med, når du handler bolig på Mallorca. I vores serie af artikler bør du også læse vores introduktion Alt om bolighandel på Mallorca , Købsprocessen ved køb af bolig på Mallorca og tænke meget over valg af boligområde på Mallorca samt valg af boligtype på Mallorca. Det er også en god ide at sætte sig ind i udgifter ved boligkøb på Mallorca og ikke mindst udgifter som boligejer på Mallorca. Det er også vigtigt at forholde sig til forsikringer på Mallorca. Skal du sælge en bolig først, så læs også med omkring salg af bolig på Mallorca. Vi har også skrevet om udlejningsmarkedet, få gode råd inden du lejer bolig på Mallorca.

  Rejs Til Mallorca – Din Mallorca Guide – har skabt en serie af artikler, som du kan læse hver for sig eller samlet via vores menu til højre eller øverst. Samtidigt byder vi velkommen til at benytte vores MALLORCABOLIG. Her kan du blive gratis medlem og lære en masse om at flytte til Mallorca, købe eller sælge din Mallorcabolig samt leje eller udleje en bolig på øen. På vores MALLORCABOLIG vil du finde en masse hjælp, hvis du tænker på en fremtid på øen. Det gælder fx forsikringer, bil, sundhedsvæsen og mere.

  Besøg i øvrigt vores Danskere på Mallorca Gruppe på Facebook.

  Mallorca Bolig Sider

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca

  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca


  Topbilledet til artiklen Forsikring på Mallorca:  © Buliga | Dreamstime.com