Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  ForsideMyndighederDanske konsulat Mallorca

  Danske konsulat Mallorca

  Danske Konsulat Mallorca:
  Danmark har et konsulat på Mallorca, som kan hjælpe danskere, som oplever større problemer på deres rejse til øen. Danmark har naturligvis også en ambassade, som dog ligger i Madrid.
  Rejs Til Mallorca – og vores mange Facebookgrupper for danskere på Mallorca, vil i fremtiden forsøge at arbejde tættere sammen med både konsulatet og ambassaden, da vi som det helt store Mallorca projekt for danskere på øen, ser en forpligtigelse til at hjælpe. Det kan være omkring turisters rejser, men også kulturfremstød og hjælp til firmaer på sigt. Vi vil informere om indhold af dette senere.

  Hjælp fra konsulat på Mallorca

  På det danske konsulat i Palma, kan man f. eks. få hjælp, hvis man har mistet sit pas. Man kan få udstedt et nødpas, eller få et eksisterende pas forlænget. Børn under 12 år kan til enhver tid bestille et nyt pas på konsulatet og to gange om året, vil biomitrioptag til nye pas være muligt på konsulatet, denne service bliver tilbudt på en nærmere fastlagt dato.

  Danske konsulat Mallorca

  Den danske konsul på det danske kongelige konsulat i Palma, er Borja Casasnovas, som har ovrtaget efter den mangeårige konsul Anne-Dorthe Kring
  Konsulatet ligger på adressen (link åbner på Google Maps) Avda. Jaime III, 3, 2º, pta.1, 07012 Palma
  Åbningstider er 10:00 – 13:00 på alle hverdage.

  Vi vil løbende hjælpe med information

  Rejs Til Mallorca vil i fremtiden løbende hjælpe med information fra de danske myndigheder, så vi er med til at skabe en ekstra tryghed, når danskere opholder sig på Mallorca.

  Vi vil også hjælpe med at markedsføre danske kulturfremstød, og vi prøver at finde metoder til også at hjælpe danske firmaer. Måske firmaer som har behov for at etablere sig på Mallorca.

  Få hjælp ved sygdom og tolk

  Rejs Til Mallorca yder som en egen service også hjælp på en dansksproget hjælpelinje, hvis du skulle komme ud for sygdom og behøve hjælp til at kontakte læge og hospitaler, eller have brug for hjælp til at tolke i forhold til sundhedssystemet. I forhold til sygdom, samarbejder vi med læger, hospitaler og sundhedsorganer, som er godkendte af danske rejseforsikringer.

  Opstår der problemer med myndigheder, hvor du kan have brug for hjælp på spansk eller catalansk, så kan vi hjælpe med dette. F. eks. hvis du har behov for at besøge og tale med politiet. Denne tolkeservice har en mindre udgift, som kan oplyses ved behov. I mange tilfælde vil en hjælp være dækket af din rejseforsikring.

  Vore hjælpelinje, som kun bør benyttes ved absolut behov for hjælp : +34 626 181 078

  Rejs Til Mallorca Projektet

  Rejs til Mallorca Projektet er et stort projekt, som med hjemmeside, Facebookgrupper og andre medier har en intention om at hjælpe danskere på Mallorca. Herunder sætte fokus på og markedsføre Mallorca over for danskere. Vi ønsker at være bindeled mellem Danmark og Mallorca på næsten alt.

  Herunder hjælper vi også danskere med gode aftaler til billeje, anden transport, hoteller og oplevelser. Vi vil med glæde også informere løbende fra den Danske konsul på Mallorca.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Topbilledet til artiklen Danske Konsulat Mallorca: Dreamstime.com

  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere