Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Helsekost i Palma

  Er du på udkig efter helsekost i Palma, har storbyen mange forskellige tilbud. Vi tager et kig på nogle af byens helsekostbutikker, det lille økologiske madmarked og hvor du kan købe beautyprodukter.

  Butikker med helsekost i Palma

  Som mange andre steder i verden er bevidstheden omkring sund kost og klimavenlige produkter også voksende på Mallorca. I storbyen Palma findes adskillige butikker med helsekost.

  Disse butikker kan til tider kæmpe med omsætningen, hvorfor der gennem årene har været mange butikker med helsekost i Palma, der har åbnet og lukket igen. Vi har udvalgt et lille udpluk af de bedste butikker, som har eksisteret solidt igennem flere år.

  Søger du en kokosvand, en proteinbar eller grøntsagsjuice til byturen i Palma? Så tag et kig ind i de små butikker med helsekost i Palma. Her kan du også finde laktosefrie, glutenfrie og veganske produkter, samt få dækket dit behov for alle slags kosttilskud. Prisniveauet er som udgangspunkt lidt billigere end fx i København.

  Vil du læse mere om den alsidige shopping i Palma, har vi skrevet en hel guide hertil.

  - Partner-
  Helsedrikke kan købes i butikker og på helsemarkeder i Palma - Alt om Mallorca af Rejstilmalloca.dk
  Helsedrikke og lignende produkter kan købes på markedet og i butikker i Palma. Foto: David Tonelson | Dreamstime.com

  Biokalma – hjemmelavet takeaway og økobrød

  Ikke langt fra Plaza Mayor finder du den lille hyggelige helsekostbutik Biokalma. Biokalma ligger på Plaza del la Quartera, og den har fx deres eget hjemmelavede takeaway, økologisk brød, kefir og kombucha. Desuden holder butikken diverse foredrag og workshops/yoga.

  Urtehuset på Sindicato

  Et stenkast herfra finder du den gamle Maria Antonia Bergas fra 1890. Denne butik har gennem årene haft forskellige adresser, men for tiden ligger den på Sindicato 50 og tilbyder diverse helseprodukter fx korn, gryn og kosttilskud. Personalet er meget imødekommende, og du kan få lavet din egen personlige urteblanding mod fx søvnløshed, snue eller for meget mavesyre.

  Veritas – det økologiske supermarked i Palma

  Leder du efter en butik med et meget stort udvalg af helsekost i Palma, så er supermarkedskæden Veritas et rigtigt godt bud. Kæden findes flere steder på Mallorca, og selvfølgelige ligger der også en fin filial i Palmas centrum klods op af Palmas legendariske marked, Mercat d’Olivar. Veritas har stort set alt på hylderne som et traditionelt supermarked, men her er det hele 100% økologisk.

  Veritas har et bredt udvalg af grønt og frugt, kornprodukter i vej-selv format og en bagerafdeling. Supermarkedet har også flere kølemontre med bl.a. økologisk kød men også en bredt udvalg af fake meat produkter.

  På hylderne i supermarkedet står også et velassorteret udvalg af husholdningsprodukter og alt til personlig pleje. I Veritas kan du nemt gøre alle dine indkøb inden for helsekost i Palma.

  - Partner -
  Vegansk burger på rustikt træbord, med grøntsagsburger og kødsmag. Sund vegansk mad i Palma - Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
  Vegansk burger på rustikt træbord med grøntsagsburger og kødsmag. Sund vegansk mad i Palma. Foto: Roberto Junior | Dreamstime.com

  Det veganske charcuteri

  I Mercat d’Olivar ligger det veganske charcuteri Pasen y Vegan. Om end de oprindeligt gerne ville have haft deres veganske bod i grøntsagsafdelingen, endte den imellem slagterboderne. Nu ser de det som en fordel, fordi de viser markedets kunder, at der findes et alternativ til at spise kød.

  I Pasen y Vegan finder du fx veganske oste, grøntsagspølser og egen produktion af veganske hamburgere, patéer og kroketter. De har også hjemmelavede retter lige til at tage med hjem og lune. Du finder Pasen y Vegan i stand 62 – 63.

  Müller – tysk helsekost i Palma

  Plaza de España ligger den store Müller butik, der fordeler sig på flere etager. Müller rummer både kosmetikafdeling med alle de kendte mærker indenfor makeup og parfume, men her er også et bredt udvalg af diverse helseprodukter.

  Butikken har fx mange glutenfri produkter, veganer kost, øl, vin og veganske produkter indenfor skønhedspleje.

  Økomarkeder og helsekost i Palma

  Hver tirsdag og lørdag fra kl. 8-14 er der økologisk madmarked på Plaça del Bisbe Berenguer de Palou. Her kommer de lokale bønder ind til byen for at sælge deres økologiske eller biodynamiske afgrøder. På pladsen er der også en hockeybane og en legeplads, ligesom der ligger flere restauranter, hvilket gør, at området altid summer af liv.

  Nogle af boderne tilbyder fx hjemmelavede empanadas og dadelkugler, men du kan også finde de klassiske markedsprodukter såsom frugt og grønt, brød, ost og mandler.

  - Partner-

  Vil du læse mere om Palmas markeder og Mallorcas markeder så har vi også separate artikler herom.

  Andre butikker med helsekost i Palma

  To andre butikker med helsekost i Palma er Mercasana Vegan Store, der ligger på samme plads som det lille økomarked i Palma, og ikke langt fra Plaza de España ligger den fine Organic Maggie.

  Flere og flere supermarkeder er også kommet med på helsebølgen, og i Palma kan du fx finde afdelinger i byens to El Corte Ingles stormagasiner, hvor der i deres underetager sammen med deres supermarkeder også er diverse helseprodukter. Udvalget er mest spændende i den store El Corte Ingles.

  Beautyprodukter og helsekost i Palma - Alt om Mallorca med Rejtilmallorca.dk
  Beautyprodukter og helsekost i Palma – Palma og Mallorca handler for mange om livsstil, og Mallorcas hovedstad skuffer ikke. Foto: Dmytro Zinkevych | Dreamstime.com

  Beautyprodukter og helsekost i Palma

  Traditionelt set har beauty branchen skabt produkter med mange kemiske stoffer, der har været testet på dyr. Tidsånden er nu en helt anden, og derfor har mange af de store brands indført helt eller delvist økologske produkter fri for fx parabener, parfume eller phtalater.

  På Sindicato ligger den store Sephora butik. Her kan du fx købe mærket Ilia Beauty, der er et miljøbevidst brand indenfor kosmetik. I Sephora finder du også Milk Makeup, der bryster sig af at være et “clean, vegan and cruelty free” mærke.

  Det store El Corte Ingles magasin har også beautyprodukter i stueetagen. Mærkerne på hylderne kender du måske fra de danske apoteker, så som La Roche Posay, A-Derma, Vichy, Rene Furterer og Aveda.

  I Müller butikken på Plaza de España finder du fx beauty brandet Weleda, Annemarie Börlind og Terra Naturi. Som beskrevet ovenfor har det økologiske supermarked Veritas også skønhedsprodukter, fx shampoo og cremer.

  Ovenstående er et lille kig på nogle af alle de beautyprodukter, du kan købe i diverse butikker med helsekost i Palma. Gå gerne selv på opdagelse i de små gader og stræder, hvem ved, hvad du finder?


  Har artiklen om helsekost i Palma givet dig mod på mere, så kan du her læse mere om hotel og restaurant i Palma. Vi har også artikler om Palmas seværdigheder, Palmas mange teatre, Palmas alsidige museer og Palmas strande.

  Søger du efter en park, hvor du kan sidde og spise din proteinbar eller drikke din grøntsagsjuice fra helsekostbutikken, kan du her læse om de gratis oplevelser i Palma.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Billedet til artiklen Helsekost i Palma : Photo 22678249 © Nicoleta Raluca Tudor | Dreamstime.com

  - Partner-
  Dianna Bjørnkjær Loft
  Dianna Bjørnkjær Loft
  Dianna Bjørnkjær Loft Redaktør. Administrator af Facebook gruppen "Danskere på Mallorca". Uddannet cand. psych.

  Partnere