Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  FERIEBOLIG PÅ MALLORCA

  Find din feriebolig på Mallorca sammen med Rejs Til Mallorca - Vi finder gode løsninger for feriegæster på den skønne middelhavsø.

  FERIEBOLIG PÅ MALLORCA

  Feriebolig på Mallorca skaber den perfekte ferie

  Når du skal holde ferie, kan du overordnet set vælge mellem at bo på hotel eller i en feriebolig på Mallorca. Rejs Til Mallorca hjælper dig med at finde de bedste løsninger, er du mest til hoteller på Mallorca, da kan du via vores hotelside booke ophold på et hotel på Mallorca.

  Er du derimod interesseret i noget mere privatliv, kan du booke din næste feriebolig på Mallorca via os, da vi har indgået et samarbejde med bookingportalen Vrbo. Et samarbejde der giver os en beskeden provision, som vi kan bruge til at drive vores hjemmesider, skrive artikler om Mallorca, filme og fotografere øens kendte og ukendte byer og natur. OBS! Din pris er den samme, om du booker via vores links eller andre hjemmesider, der henviser til bookingsider såsom Vrbo, Hotels og Expedia.

  Find Mallorca Feriebolig hos Vrbo gennem Rejstilmallorca.dk - Din Mallorcaferie hos Danmarks bedste Mallorca hjemmeside drevet af danskere.

  Feriebolig på Mallorca med pool - book på rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Feriehus eller villa på Mallorca med pool, så har du fred og ro. Måske endda placeret ude på landet, hvor der er højt til loftet, og vinmarkerne er tæt på. Foto © Gstrange Dreamstime.com

  Feriebolig på Mallorca giver frihed

  En feriebolig på Mallorca giver dig en stor grad af muligheder, når du er på ferie. Du kan selv planlægge dit ophold, du er ikke afhængig af at skulle spise på faste tidspunkter eller lægge øre til andres adfærd.

  Du kan gå på markeder eller i supermarkeder og købe lokale produkter og lave din egen mad – måske endda grille, mens Mallorca står i et gyldent skær fra aftensolen. Vælger du tilmed at leje bil på Mallorca, så har du også friheden til at selv at besøge øens strande eller tage på udflugter i bjergene. En bil og en feriebolig på Mallorca kan derved skabe den perfekte familieferie eller ferie med din partner eller venner.

  Ferielejlighed på Mallorca - book på rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Feriebolig med udsigt på Mallorca, her er vi i skønne Cala d’Or. Foto © Dorinmarius Dreamstime.com

  Book feriehjem på hele Mallorca

  I samarbejde med Vrbo præsenterer Rejs til Mallorca hundredvis af ferieboliger på øen. Så er du træt af at bo i en kuffert på et hotelværelse, eller har du lyst til at bo lidt mere ude i naturen, have en privat pool, eller bare kunne holde en ferie med familie og venner lige efter jeres ønsker, da er en feriebolig på Mallorca værd at overveje.

  Hvis du ikke kender så meget til Mallorca og først vil læse lidt om Mallorcas byer og områder, kan du med fordel forbyde dig i artikler på vores side, inden du booker din næste feriebolig på Mallorca. Det kan også være, at du slet ikke har bestemt dig for, om din næste ferie skal gå til Mallorca.

  I givet fald kan du læse mere om nogle af de mange spændende og særenge emner, Mallorca er kendt for. Vi har skrevet artikler om Mallorcas vin, vandring på Mallorca og besøgt Mallorcas markeder. Vil du opleve Palma, har vi et utal artikler om storbyen, fx gratis kultur i Palma, Palmas markeder og Palmas strande.

  Feriebolig på Mallorca - book på rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Ferielejligheder på Mallorca med pool. Så har du friheden og freden, når du er på ferie. Krydret med en bil, har du stor ulighed for selv til at tage på eventyr. Foto © Media Whalestock Dreamstime.com

  Find Mallorca Feriebolig hos Vrbo gennem Rejstilmallorca.dk - Din Mallorcaferie hos Danmarks bedste Mallorca hjemmeside drevet af danskere.

  Feriebolig på Mallorca Palma

  Vrbo tilbyder feriebolig rundt omkring på hele øen. Der er mange ferieboliger i Palma, hvor du kan få en storbyferie fuld af kultur, shopping, caféer og charme, men husk at du i Palma også har Middelhavet tæt på.

  I Palma kan du vælge at slå dig ned i centrum og dermed i den gamle bydel, hvor Katedralen, børsen La Lonja og alle de spændende handelsgader ligger. Eller du kan bo ude på Playa de Palma, hvor også Arenal og Can Pastilla befinder sig.

  I Palma-området kan du nemt få en uge eller to til at gå med kulturelle og gastronomiske oplevelser, men ønsker du at tage på udflugter fra Palma, er dette både muligt med bil eller med bus og tog. Læs mere om den offentlige transport på Mallorca.

  Læs mere om storbyen Palma. Vil du bo uden for centrum tag da et kig på Playa de Palma eller føromtalte Can Pastilla. Alle vores artikler indeholder ideer til ferien, det værende restauranter eller oplevelser eller markeder tæt på.

  Book feriebolig på Mallorca, og så vælger du selv, hvor du vil bo

  Søger du en ferie på stranden, kan du via Vrbo søge lejligheder eller villaer i områder så som Alcúdia eller Port de Pollensa. Ønsker du at bo i bjergene, kig da på de skønne by så som appelsindalen Sóller, den lille kunstnerby Deiá eller den charmerende bjergby Valldemossa.

  Du kan også finde mange ferieboliger i Calviá-området, det værende i den populære by Santa Ponsa eller den altid livlige Magaluf. I Calviá finder du også den familievenlige by Palmanova. Med andre ord; med en feriebolig på Mallorca er øen din! Og du får dermed ikke langt til Mallorcas strande, Mallorcas vinland, de mange vandreruter på Mallorca, men også øens små bugter med klipper på begge sider, kan blive omgivelserne for din næste Mallorcaferie.

  Billeje Rabat DANSKERE på Mallorca - Bedste billeje på Mallorca med rejstilmallorca.dk


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCUDIA. Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her. Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram. Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca. Topbillede til siden Feriebolig på Mallorca: Hdanne Dreamstime.com

  Partnere