Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Udgifter ved boligkøb på Mallorca

  Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Din Mallorca Guide Rejstilmallorca.dk

  Når du har valgt område og boligtype, så er det tid til at kigge på budgettet, så du ved, hvilket prisniveau boligerne kan ligge på. Det anbefales, at du sætter dig grundigt ind i Udgifter ved Boligkøb på Mallorca, men inden du kigger på boligannoncer, kommer lidt introduktion til mæglerne.

  Ejendomsmæglere på Mallorca

  En bolig kan på samme tidspunkt være til salg hos flere mæglere til forskellige salgspriser. Det er normalt og lidt anderledes end i Danmark. I det hele taget kan valg af ejendomsmægler være svært. Der er mæglere rettet mod tyske, britiske, svenske og danske købere, og ét er sikkert, der findes et utal af ejendomsmæglere på det mallorcinske boligmarked.

  Vi kan hjælpe dig med denne proces med vores MALLORCA BOLIG hjemmeside, som netop er skabt for at hjælpe dig med processen med at købe og sælge samt at flytte til Mallorca.

  Da en sælger skal betale en ejendomsmægler, prøver mange boligejere også på at sælge boligen på egen hånd, hvilket kan være med til at gøre boligmarkedet lidt rodet.

  Mange boliger bliver slået op på Idealista.es, og det kan være et godt sted at starte med at kigge og få lidt inspiration og følge med i prisniveauet. Husk, at din tætte samarbejdspartner i boligkøbet skal være din advokat.

  “Købermæglere”

  “Købermæglere” er ikke en officiel titel, men det er en funktion, der er ret almindelig. Din mægler er din “searcher” og hjælper dig med at finde din bolig og bistår dig i dialogen med sælgers mægler. Din mægler betales af sælgers salær og er derfor “gratis” for dig, hvis ikke du er skrevet op hos alle øvrige mæglere.

  Udgifter oven i købsprisen

  Lad os tage et grundigt kig på Udgifter ved Boligkøb på Mallorca. Til købsprisen bør der lægges en vis procentdel. De mest optimistiske sælgere nævner måske blot, at der er lidt ekstra udgifter ved et boligkøb. Det kan gøre Udgifter ved Boligkøb på Mallorca til et svært emne at sætte sig ind i på forhånd.

  Omkostningerne afhænger af, om der er tale om nybyggeri (moms på 10% oveni) eller en gensalgsbolig (med ITP skat) samt, hvor kompleks købsprocessen er.

  Som hovedregel betaler du et sted mellem 12% og 15% oveni købsprisen.

  Disse ekstra udgifter kan bl.a. være notar, skøde, testamente, registreringsafgift, handelsskat til staten (kaldet ITP), afgift for tilslutning til forsyning el, vand og evt. gas.

  Lån til boligkøb

  Skal du optage lån til køb af bolig, skal du også indregne låneudgifter samt valuar, så banken har en fastsættelse af boligens pris og dermed kan rådgive om lånemulighederne.

  Låneprocessen kan være lidt anderledes end i Danmark, og den tager gerne et par måneder.

  Nykredit låner ud til boligkøb på Mallorca. Du kan låne op til 80% af købesummen eller af valuarvurderingen (laveste værdi af de to er grundlaget for beregningen af de 80%). Minimums lånebeløb er i skrivende stund 100.000 euro. Her får du god rådgivning, og de er vant til at navigere på boligmarkedet og har mange solide samarbejdspartnere.

  Skal du låne et mindre beløb, må du ind i en spansk bank eller måske kan du låne i din friværdi i Danmark. Det er altid en god idé at afsøge muligheden for at belåne friværdi i Danmark, da det ofte vil være en billigere løsning end lån i Spanien.

  Udgifter ved boligkøb på Mallorca - få hjælp til bolighandel på Mallorca af rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Få indblik i de forskellige udgifter ved boligkøb på Mallorca – læs med på rejstilmallorca.dk – din partner i bolighandel på Mallorca. Foto: © Firza Indrastata – Dreamstime.com

  Advokat til processen

  Det anbefales kraftigt, at du finder en advokat for at få professionel juridisk rådgivning. En advokat kan stå for dokumentarbejdet og give dig den fulde indsigt i købsprocessen og udgifterne. En advokat vil også være med hos notaren samt være et bindeled mellem dig og banken, eller mellem dig og ejendomsmægleren/sælger.

  Spørg ind til advokatens priser og erfaringer med boligkøb.

  Det er en god idé at sikre dig, at advokaten kun beskytter dine interesser, og dermed ikke har forbindelser til sælger eller bygherren.

  Spansk bank

  Nykredit tilbyder ikke en daglig konto i Spanien til betaling af løbende udgifter, da de fleste forsyningsselskaber ikke vil modtage betaling fra en dansk konto. Der bør derfor oprettes en konto i en spansk bank til betaling af diverse udgifter til selve boligkøbet samt udgifterne som boligejer på Mallorca.

  Allerede nu er det gået op for dig som læser, at det vil være en god ide at søge gratis hjælp på vores egen MALLORCA BOLIG.

  Besøg i øvrigt vores Danskere på Mallorca Gruppe på Facebook.

  Mallorca Bolig Sider

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca

  Udgifter ved Boligkøb på Mallorca

  Der er mange ting at skulle holde øje med, når du handler bolig på Mallorca. I vores serie af artikler bør du også læse vores introduktion Alt om bolighandel på Mallorca , Købsprocessen ved køb af bolig på Mallorca og tænke meget over valg af boligområde på Mallorca samt valg af boligtype på Mallorca. Det er også en god ide at sætte sig ind i udgifter ved boligkøb på Mallorca og ikke mindst udgifter som boligejer på Mallorca.

  Et andet vigtigt emne for boligejere er at få de rette forsikringer på Mallorca.

  Skal du sælge en bolig først, så læs også med omkring salg af bolig på Mallorca. Rejs Til Mallorca – Din Mallorca Guide – har skabt en serie af artikler, som du kan læse hver for sig eller samlet via vores menu til højre eller øverst.

  Samtidigt byder vi velkommen til at benytte vores MALLORCABOLIG. Her kan du blive gratis medlem og lære en masse om at flytte til Mallorca, købe eller sælge din Mallorcabolig samt leje eller udleje en bolig på øen.

  På vores MALLORCABOLIG vil du finde en masse hjælp, hvis du tænker på en fremtid på øen. Det gælder fx forsikringer, bil, sundhedsvæsen og meget mere. Topbilledet til artiklen Udgifter ved Boligkøb på Mallorca: © Artesiawells | Dreamstime.com


  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca