Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  LOKALGUIDER PÅ MALLORCA

  Lokalguider på Mallorca kan skabe bedre oplevelser for turister på øen. Vi ønsker at være med til at forbedre oplevelsen, og søger derfor samarbejde med Lokalguider.

  LOKALGUIDER PÅ MALLORCA

  OBS: Der kræves en uddannelse som Lokalguide eller at man samarbejder med en sådan. Lokalguider på Mallorca er uddannet til deres arbejde.

  Denne sektion åbner i begyndelsen af 2022 – hvor vi vil præsentere spændende indhold. Bær over med os, ambitionerne er store, og det tager måneder at loade alt indhold til en meget stor Hjemmeside Portal. Så siderne vil løbende blive udviklet.

  Vi hører gerne fra lokalguider på Mallorca, som vil være med til at arbejde for bedre oplevelser til danske turister på ferieøen. Læs mere om Rejs Til Mallorca.

  Husk at besøge vores Facebook Gruppe Danskere På Mallorca – den originale og store gruppe af danskere, hvor du kan være med til at diskutere og lære mere om Mallorca.

  For Potentielle partnere; kontakt os gerne på partner@rejstilmallorca.dk 

  Du er også velkommen til at benytte denne formular  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.