Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  LOKALGUIDER PÅ MALLORCA

  Lokalguider på Mallorca kan skabe bedre oplevelser for turister på øen. Vi ønsker at være med til at forbedre oplevelsen, og søger derfor samarbejde med Lokalguider.

  LOKALGUIDER PÅ MALLORCA

  OBS: Der kræves en uddannelse som Lokalguide eller at man samarbejder med en sådan. Lokalguider på Mallorca er uddannet til deres arbejde.

  Denne sektion åbner på et relevant tidspunkt – hvor vi vil præsentere spændende indhold. Bær over med os, ambitionerne er store, og det tager måneder at loade alt indhold til en meget stor Hjemmeside Portal. Så siderne vil løbende blive udviklet.

  Lokalguider på Mallorca til vandring på Mallorca

  I et par artikler har vi beskrevet nogle af de muligheder, du allerede har nu for at komme ud og vandre enten på egen hånd via vores tema om vandring på Mallorca, eller i følge med en dansk guide på Mallorca.

  Læs også om vandreruter i Sóller, hvor du også kan finde en af de lokalguider på Mallorca, som samarbejder med Rejs til Mallorca.

  Vi hører gerne fra lokalguider på Mallorca, som vil være med til at arbejde for bedre oplevelser til danske turister på ferieøen. Læs mere om Rejs Til Mallorca.

  Lokalguider på Mallorca - vandring på Mallorca med guide - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  I hvilken retning skal vi gå? Vandring på Mallorca er populært som aldrig før. Med øvelse og træning hjemmefra klarer mange de små, lette vandreruter, mens de længere og sværere vandreruter kræver god planlægning og måske brug af lokalguider på Mallorca. Foto: © Florian Schuetz Dreamstime.com

  Områder og byer på Mallorca

  Skal I selv være jeres egne lokalguider på Mallorca, kan I hente inspiration til den næste udflugt på Mallorca eller tage et kig på vores side områder og byer på Mallorca, hvor store som små byer bliver beskrevet.

  Læs fx om de store lange badestrande i Alcúdia, de store feriebyerne i Calviá eller de små bjergbyer så som Deiá eller Valldemossa.

  Den altid populære og spektakulære Palma byder på store kulturoplevelser, Mallorcas bedste shopping, kaffebarer, et utal af hyggelige og lokale pladser og parker, samt et rigt maritimt liv og strande.

  Læs mere om hele Mallorcas centrum – storbyen Palma.

  Lokalguider på Mallorca - sightseeing i Palma på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Byvandring i Palma. Her er vi på Plaza Mayor i centrum af den gamle by. Selv om de fleste vælger at begive sig ud i sightseeing på egen hånd, kan lokalguider på Mallorca også give dig en stor byoplevelse. Foto: © Richard Mc Nab Dreamstime.com

  Udflugter med vinsmagning på Mallorca

  Flere og flere besøgende får øjnene op for Mallorcas vin og mad. Nogle kaster sig ud i at prøve de lokale egnsretter, andre nøjes med vinen og tager på vinsmagning på Mallorca. Måske er det en god idé at sætte jer lidt ind i Mallorcas spændende vine, inden I begiver jer afsted som jeres egne lokalguider på Mallorca.

  Rejs til Mallorca er på de sociale medier

  Husk at besøge vores Facebook Gruppe Danskere På Mallorca – den originale og store gruppe af danskere, hvor du kan være med til at diskutere og lære mere om Mallorca. Vi har også grupper for cykling på Mallorca, golf på Mallorca og restauranter og barer på Mallorca.

  For Potentielle partnere; kontakt os gerne på partner@rejstilmallorca.dk 

  Du er også velkommen til at benytte denne formular  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Partnere