Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  Cala Dór5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca

  5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca

  Læs med om de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca, hvor vi tager et kig på, hvad du kan opleve, mens du besøger byen. Om end du er til grotter, naturpark, hesteryg eller ønsker en tur til søs, vil du kunne finde spændende indhold, og ét er sikker, det kan være svært at vælge blandt de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca.

  Besøg Cala d’Or på Mallorca

  Det er klart, at mange rejser til Mallorca for at tage på stranden og bade, dase og måske læse en god bog, der foregår på Mallorca. Netop strandene er blandt de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca, men områdets strande er dog beskrevet i en vores hovedartikel om Cala d’Or Mallorca, hvor du kan læse mere om de lækre badevige, byen, marinaen og få ideer til din indlogering, og hvor du kan spise godt.

  Du kan også spørge i vores facebookgrupper. Måske har andre nogle anbefalinger. Meld dig ind i vores store og unikke Danskere på Mallorca eller restauranter og barer på Mallorca.

  Grotter nær Cala d’Or

  En god familieudflugt kan være at gå på opdagelse i Mallorcas grotter, og i området omkring Cala d’Or finder du adskillige grotter. Det er både mindeværdigt at besøge naturens egne kunstværker og ikke mindst kølende i de varme sommermåneder.

  Grotter på Mallorca - 5 bedste oplevelser i Cala d'Or Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Et besøg i nogle af Mallorcas grotter kan sætte tankerne i gang om, hvor underfundig vores klode er både udvendig og indvendig. Grotter er et godt bud på en af de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca Foto: © Dorinmarius – Dreamstime.com

  Dragegrotterne på Mallorca

  Lidt længere oppe ad kysten finder du havnebyen Porto Cristo, det er her, de berømte Dragegrotter ligger. Dragegrotterne er 25 meter dybe og mere end 1 km lang. De er labyrintiske og spækket med drypsten og har en lagune for enden. Rundturen i Dragegrotterne tager ca. en times tid og inkluderer klassisk musik, lysshow og sejltur på søen.

  - Partner -

  En af de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca: Gå på opdagelse i dragegrotter.

  Hams grotterne på Mallorca

  Lidt uden for Porto Cristo finder du grotterne Hams. Her er tale om en stor og underjordisk drypstenshule. Selv om Hams grotterne har 10 millioner år på bagen, var det først i 1905, at de blev opdaget, og i 1910 blev de som de første grotter i Spanien åbnet for offentligheden. I dag er Hams grotterne en af Mallorcas store turistattraktioner med lys, musik og en lille botanisk have.

  En af de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca: Gå på opdagelse i Hams grotterne.

  Grotter i Artá

  Andre grotter på kyststrækningen er ”Cuevas de Arta” i den lille by Artá. Disse grotter er måske endda de bedste grotter at besøge med børn.

  Læs mere om den smukke by Artá og grotterne i Arta.

  - Partner -
  Bådtur Mallorca - sejltur Mallorca - 5 bedste oplevelser i Cala d'Or Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  At se Mallorcas kyst fra søsiden er altid en stor oplevelse. Her er Starfish-båden på vej ud i det blå. Måske får gæsterne øje på delfiner derude på Middelhavet. Foto: © Nemesio Jimenez Jimenez – Dreamstime.com

  Sejltur på Mallorca – en af de fem bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca

  Ønsker du en sejltur omkring kysten, da er Cala d’Or perfekt placeret. Her kan du nemt tage på en tur med sejlbåd eller katamaran. Denne kyststrækning på Mallorca er skøn at betragte fra vandsiden pga. de mange klipper, de skjulte bugter og flere små, romantiske fiskerhavne. Da flere af katamaranerne har glasbund, kan du tilmed opleve livet i havet og havbundens vegetation.

  Bestil sejltur på Mallorca i Cala d’Or med Starfish.

  Vandring i Cala d’Or Mallorca

  En af de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca må være at vandre. Om end de fleste vælger at vandre i Mallorcas bjerge, og vi har et helt team om Vandring på Mallorca, kan du også finde gode vandreruter og vandremål omkring Cala d’Or.

  Mange vælger at vandre til Es Fortí, der er en gammel fæstning. Fæstningen er fredet og en del af den nationale kulturarv. Es Fortí ligger på spidsen ved Cala Llonga, og herfra er der panoramisk udsigt til Middelhavet.

  Et andet udflugtsmål kan være Santuari de la Mare de Deu de Consolacio, der ligger i ca. 200 meters højde, og hvorfra der er en pragtfuld udsigt over landet og kysten. Trapperne skal nok give mange vandrere sved på panden.

  Vil du ud og vandre i Mallorcas natur, bør du besøge naturparken Mondragó. Her er markerede ruter og stier i en nærmest eventyrlig skov. Husk badetøjet. Læs mere om Mallorcas gamle naturparker.

  - Partner -
  Strande på Mallorca - naturparken Mondrago - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  En vandretur i naturparken Mondragó kan kombineres med en badetur på stranden. Mallorca har flere naturparker, hvor du kan opleve en næsten uberørt natur. Foto: © SimonDannhauer – Dreamstime.com

  Andre oplagte vandremål kan være en af de andre kystbyer, fx den hyggelige Porto Petro, der har et charmerende liv omkring havnen.

  Du kan også besøge landsbyen Santanyí, hvor der er marked onsdage og lørdage med mange fine boder. Her er afholdes marked i Santanyí.

  Læs mere om Mallorcas alsidige markeder.

  Spil Golf i Cala d’Or på Mallorca

  For golfentusiaster ligger golfbanen Vall d’Or Golf blot ti kilometer væk. Her er tale om en lækker golfbane med 18 huller. Golfbanens charme kommer fra placeringen oppe i bakkerne, hvilket giver en helt unik udsigt over Middelhavet, tilmed står der mange pinjetræer og anden vegetation rundt om banen.

  Læs mere om Vall d’Or golf på Mallorca

  En tur på hesteryg kan være en af de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca

  I nabobyen Porto Petro finder du staldene Rancho Jaume. Her bliver arrangeret hesteturer, fx til stierne i den skønne naturpark Mondragó. Hestene er rolige, og der tilbydes både for begyndere og øvede. Spørg efter ponyture for børnene.

  Læs mere om hestetur på Mallorca.

  Ikke nok med de 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca?

  Det bør nævnes, at cykling også er en god oplevelse på denne del af Mallorca, og via de mange landeveje kommer du hurtigt af sted. Trafikken er som regel til at overskue, og af kortere ture kan du sigte mod landsbyen Santanyí eller stranden Cala Santanyí. Søger du lidt længere ture kunne det være til landsbyerne Felanitx eller Campos.

  Tag også et kig på Santuari de Sant Salvador, der ligger på en bjergtop i over 500 meters højde. Her er tale om en kirke og tidligere kloster, der oprindeligt blev bygget som et tilflugtssted, så folk kunne komme væk fra pesten. I området ses også det spektakulære kors (se artiklens topbillede) samt Kristus, og heroppefra er en svimlende udsigt over østkysten og den flade af Mallorca, og på klare dage kan du endda skimte Ibiza mod syd.

  Topbillede til artiklen 5 bedste oplevelser i Cala d’Or Mallorca © Paolo Giovanni Trovo Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med grundig viden om Mallorca og rejser til Mallorca. På vores side kan du læse om offentlig transport på Mallorca, Biludlejning på Mallorca med rabat og lufthavnstransfer.

  Vi har et helt tema om de mange imponerende Golfbaner på Mallorca

  Læs også om hoteller på Mallorca eller ferieboliger på Mallorca, inden du booker din rejse. Vi har beskrevet mange af de lækre strande på Mallorca, Mallorcas byerMallorcas kulturinteressante udflugter på MallorcaMallorcas byliv og alt andet, du har brug for at vide om Mallorca.

  Vi beskriver Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER, CALVIÀ og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca. Her er tale om et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om de dygtige kræfter bag projektet i om Rejs Til Mallorca.

  Mallorca Bolig af Rejs Til Mallorca 

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis, hvis du leder efter bolig på Mallorca, uanset om du købe, sælge eller leje bolig på Mallorca. Vi kan også hjælpe dig med at få de rette forsikringer på Mallorca til dig, din familie og jeres ejendele. Ydermere kan vi hjælpe med juridiske forhold på Mallorca.

  Læs Alt om bolighandel på Mallorcadet juridiske ved boligkøb og hvordan boligsalg på Mallorca foregår. Tag også et kig på vores andre artikler i serien om Mallorca Bolig, hvor du fx kan læse køb en lejlighed i Palma, køb en finca på Mallorca eller køb en bolig i Sóller.

  Følg os på de sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser af vores brugere.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i facebookgruppen "Danskere på Mallorca",

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca