Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  KulturCasa del Arte Palma

  Casa del Arte Palma

  Som en naturlig forlængelse af vores fokus på storbyen Palma, byens kulturhistorie samt moderne kunstscene retter vi nu blikket på et kunstgalleri i den gamle bydel – nemlig Casa del Arte Palma, der har en dansker ved roret.

  I Casa del Arte Palma møder vi danske Heidi Toft. Galleriet har for tiden streetart på væggene lavet af kunstneren TTurban og udført i digitale prints, der er farverige og sjove.

  Besøg hjemmesiden for kunstgalleriet Casa del Arte Palma.

  Kunstscenen i Palma er vildtvoksende og anderledes

  Når du har set de berømte seværdigheder i Palma som katedralen og børsen La Lonja, og når du har drukket kaffen, spist frokosten og shoppet færdig, bør du kigge forbi nogle af Palmas alsidige kunstgallerier.

  Byen, som har sin egen kunstfestival om efteråret kaldet “La Nit de l’Art”, er selvfølgelig også hjemsted for et utal af spirende og nysgerrige kunstgallerier.

  - Partner -

  Da Palma er samlingspunkt for et stort miks af nationaliteter, er udbuddet af kunstværker og stilarter nok også mere vidtrækkende, end hvis kunstnere og publikum primært havde én oprindelse. Måske er det netop derfor, at kunstscenen i Palma hele tiden overrasker og provokerer os, da gallerierne i Palma konstant udstiller nye, fremmede kunstnere og derved skubber til vores (hjemlige) konformitet.

  Læs mere om storbyen Palma.

  Kunstgalleri i Palma - Casa del Arte Palma - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  I galleriet er der både plads til fordybelse og tid til at suge indtrykkene til sig. Et besøg i galleriet er en spændende oplevelse i Palma. Foto: Casa del Arte Palma.

  Oplev kunst i Palma

  I hjertet af den gamle bydel finder vi Casa del Arte Palma. Galleriet er fra 2022 og en del af den knopskydning af gallerier, som Palma oplever i disse år. Med sin unikke beliggenhed ud til en af byens travle handelstrapper, udstiller Casa del Arte Palma forskellige kunstnere og stilarter.

  Her finder du det spændende kunstgalleri Casa del Arte i Palma.

  Casa del Arte Palma sigter efter at huse samtidskunst, der endnu ikke er blevet vist for publikum. Det betyder, at kan du opleve det ukendte og det dugfriske, men de udstiller dog også de etablerede kunstnere.

  - Partner -

  Kunsten i Casa del Arte i Palma kommer i mange former og udtryk; fx fotografier, malerier, skulpturer og prints. Ydermere ønsker galleriet at tilbyde nye og flittige kunstnere en platform, hvor de kan fremvise deres kunst til et bredt publikum i form af både fysiske og digitale udstillinger – via ARTBOXY (læs med nedenfor).

  Entreen er selvfølgelig gratis I Casa del Arte Palma, ligesom at besøget er uforpligtende, og er der få kunder, kan du nærmest få en personlig rundvisning, og hvem ved, måske forelsker du dig i et værk. Galleriet er vant til at have kunder over hele verden, så sikker transport af kunst er en hel normal procedure for dem.

  Dansker på Mallorca - Heidi Toft i Casa del Arte Palma - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Heidi i galleriet i Palma. På væggen ses lidt af det streetart, der fortiden udstilles. Foto: Casa del Arte Palma.

  Dansker arbejder på kunstgalleri i hjertet af Palma

  Besøger du Casa del Arte Palma, vil du højst sandsynligt støde ind i danske Heidi Toft. Hun arbejder fuldtid i galleriet, og kommer fra 20 års erfaring i den danske eventbranche, hvor hun fx var med til at skabe nye cocktailbarer og arrangere koncerter med tusindvis af gæster, men en dag skulle der ske noget helt nyt!

  ”Jeg har altid villet flytte til enten Italien eller Spanien, men det har aldrig været det rigtige tidspunkt” fortæller Heidi og fortsætter:

  ”Efter en aften med venner gik det op for mig, at vi alle sad lidt fast i et hamsterhjul med alt for meget arbejde, og drømme der kun forblev drømme. Så jeg gik hjem og fandt et kort over Spanien, lukkede øjerne og dér, hvor fingeren landede, skulle jeg bo. Det blev Mallorca! To uger senere stod jeg i Palma og skulle til at starte et helt nyt liv fra bunden.”

  I Palma ville Heidi lave noget andet rent arbejdsmæssigt. Hun fandt et stillingsopslag på Facebook, hvor der blev søgt en Galleri Manager, og hun blev ansat!

  - Partner -

  ”At flytte på den måde har været en af de mest skræmmende, men også bedste beslutninger i mit i liv. Jeg har aldrig været gladere for mit arbejde og mit private liv end her på Mallorca!”

  Casa del Arte Palma er mere end et galleri

  Foruden at have skiftende udstillinger i galleriet, afholder Casa del Arte Palma også fysiske events for samlere, kunstnere og de kunst-nysgerrige.

  Ejerne bag er et Schweizisk familie drevet firma, og de afholder også udstillinger i hele verden, fx har de i december 2023 deltaget i Miami Art Week, og i april 2024 skal de deltage i La Biennale di Venezia i Venedig.

  Kunst i Palma - Casa del Arte Palma - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Galleriet Casa del Arte Palma er i flere niveauer og fremviser for tiden streetart. Galleriet har en moderne atmosfære og en lækker indretning. Foto: Casa del Arte Palma
  ARTBOXY – hvad er det?

  Ejerne råder over et community – ARTBOXY. Ved første øjekast er ARTBOXY digitale udstillinger, men kunstnerne har derigennem også en mulighed for at få en fysisk udstilling på gallerier eller kunstmesser over hele verden. ARTBOXY er en innovativ måde for kunstnere at forbinde med kunstelskere, gallerier og kunstsamlere.

  Er du selv producerende kunstner, kan du oprette en profil på ARTBOXY, udstille dine værker digitalt og på sigt måske også få dem vist fysisk i galleriet.

  Topbillede til artiklen Casa del Arte Palma © Casa del Arte Palma


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca