Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  Cala DórGolf i Cala d’Or på Mallorca

  Golf i Cala d’Or på Mallorca

  Er du på ferie i Cala d’Or området og på jagt efter golfbaner, da er du kommet til rette sted. Her vil vi beskrive de forskellige muligheder for at spille golf i Cala d’Or på Mallorca, ligesom du vil få tips til andre golfbaner på Mallorca, samt viden om hvad du ellers kan se og opleve i Cala d’Or området.

  Spil golf i Cala d’Or på Mallorca

  Lad os starte med en af juvelerne, når det handler om at spille golf i Cala d’Or på Mallorca, nemlig golfklubben Vall d’Or Golf. Klubben er anlagt i overdådige omgivelser tæt på Middelhavet i det sydøstlige hjørne af Mallorca.

  Selve golfanlægget er fantastik anlagt. På de første 9 huller har du en unik udsigt over havet og kan gå mellem fyrretræer – af og til kan en bane sno sig stejlt ind i områdets bakker og særligt det 3. hul bliver af flere spillere beskrevet som blandt de 10 smukkeste golfhuller på Mallorca, blandt andet pga. den forhøjede tee og det svimlende view til Porto Colom bugten.

  Hele vejen rundt vil du blive godt udfordret og underholdet, og Vall d’Or Golf byder på et fint miks mellem fladt og kuperet terræn. Spiller du i sommerens eftermiddagshede, da kan du nyde godt af den kølende og forfriskende luft fra Middelhavet.

  Huller 18. Handicap; 36 mænd, 36 damer

  - Partner -

  Besøg Cala d’Or og oplev byen og området

  Få også et brugbart indtryk af byen Cala d’Or på Mallorca, der skiller sig ud fra andre havnebyer på Mallorca ved at have en særegen arkitektur, der henleder tankerne Ibiza. Det er forståeligt, at rejsende igen og igen vender tilbage til dette område på Mallorca. Vi har beskrevet de forskellige badebugter og kommer med bud på, hvor du kan spise og shoppe i byen.

  Vi har også skrevet om nogle af de mange spændende oplevelser og aktiviteter i Cala d’Or området, du kan tage ud på, mens du er på disse kanter af Mallorca. Læs fx om bådture eller gode udflugtsmål i Cala d’Or området, hvortil du både kan cykle eller vandre.

  Golf i Cala d'or på Mallorca - spil golf i Cala d'Or Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  At spille golf i Cala d’Or på Mallorca er en glimrende måde at få rørt sig på. Området som helhed byder på mange andre oplevelser, især badebugterne og det maritime liv fascinerer de besøgende. Foto: © Photogolfer Dreamstime.com

  Spil golf i nærheden af Cala d’Or på Mallorca

  Ikke langt fra den skønne lille landsby Artá finder du hele fire skønne golfanlæg, der alle groft sagt ligger i Capdepera området i det nordøstlige hjørne af Mallorca.

  Det første vi vil omtale er Pula Golf. Her er tale om en skøn golfbane med dertilhørende hotel og eksklusive faciliteter, hvor du kan indlogere dig i en renoveret finca fra ca. 1580. Golfanlægget er udfordrende og krævende, da alle hullerne er forskellige, ydermere giver søer og en vandløb udfordring på flere af banerne. På trods af dette kan golfspillere på flere niveauer være med.

  18 huller. Handicap; mænd 36, kvinder 36.

  - Partner -

  Ligeledes i samme området ligger Club de Golf de Son Servera. Her er tale om den næstældste golfbane på Mallorca, der oprindeligt var en 9 hullers bane, men efterfølgende er blevet udvidet til en udfordrende 18 hullers bane, der kræver god nøjagtighed af dig som golfspiller.

  I golfklubben Son Servera bliver hullerne 3 til 7 beskrevet som anderledes; her snor de smalle og træbeklædte fairways sig ind i bakkerne og i mellem søerne og fyrretræerne, hvilket gør denne strækning til en solid udfordring. De fyrretræsbeklædte bjerge beskytter banen mod de værste storme, og anlægget er kendt for at tiltrække mange mallorcinere i weekenden, og det forstår man, når man ser den herlige udsigt over bugten Cala Millor.

  Huller 18. Handicap; 34 mænd, 34 damer

  Spil golf i Cala d’Or på Mallorca - Mallorca golf - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Putting er en vigtig del af golf, da op mod næsten halvdelen af alle slag bliver sendt af sted på greenen. Heldigvis er golf på Mallorca lig med velplejede greens, og det kan du bl.a. opleve, når du spiller Golf i Cala d’Or på Mallorca. Foto: © Photogolfer – Dreamstime.com

  I golfklubben Capdepera Golf får du igen et helt unikt golfanlæg, der skiller sig ud ved at have rummelige greens og en god kombination af lange og brede fairways og hele 6 søer.

  De sidste 6 huller ligger lidt i skjul af Ártas bjerge, og er lig med en god udfordring. Overordnet set er Capdepera Golf et golfanlæg, der matcher mange forskellige alle niveauer. Det 15. hul i bjergene med panoramaudsigt helt ud til kysten er blevet kåret som det smukkeste hul på øen af ​​Mallorca Magazine.

  Ligeledes tilbydes her en velrenommeret golfskole. Husk også at spise i den skønne restaurant Roca Viva, der har en delikat menu.

  - Partner -

  18 huller. Handicap; 36 mænd, 36 damer

  Canyamel Golf er endnu en populær golfklub, og atter befinder vi os i Mallorcas nordøstlige område. Golfklubben er blevet kendt for at være en af de mere vanskelige golfbaner på Mallorca. Her vil selv erfarne golfspillere blive udfordret, blandt andet fordi flere klippevægge og de kuperede overflader, gør terrænet noget uforudsigeligt og dermed kræver opmærksomhed og god teknik.

  18 huller. Handicap; 28 mænd, 36 damer

  Golfferie i Cala d’Or på Mallorca

  Du kan sammensætte din egen golfferie i Cala d’Or. Fx kan du booke bil igennem vores partner og spare penge på billeje på Mallorca.

  Herefter kan du kigger efter hoteller på Mallorca eller feriebolig på Mallorca – ligeledes via vores partner, hvor du får et stort udvalg af indlogeringsmuligheder.

  Netværk når det handler om golf i Cala d’Or på Mallorca

  Uanset om du skal spille golf i Cala d’Or på Mallorca eller andre steder på øen, bør du melde dig ind i vores golfnetværk på Mallorca; facebookgruppen for golfdanskere på Mallorca, her kan du møde andre golfere og dele viden og stille spørgsmål til meget andet end golf i Cala d’Or på Mallorca.

  Andre muligheder end golf i Cala d’Or på Mallorca

  Golf på Mallorca byder på et utal af udsøgte oplevelser. Om end du vil spille golf i Palma området, der har det største tæthed af golfbaner på øen, er på udkig efter golf i Alcúdia eller golf i Andratx. Tag også et smut forbi vores side om Golf på Mallorca.

  Topbillede til artiklen Golf i Cala d’Or på Mallorca: © Hel080808 – Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med grundig viden om Mallorca og rejser til Mallorca. På vores side kan du læse om offentlig transport på Mallorca, Biludlejning på Mallorca med rabat og lufthavnstransfer.

  Vi har et helt tema om de mange imponerende Golfbaner på Mallorca, ligesom vi har beskrevet shopping i Palma og vandring på Mallorca.

  Læs også om hoteller på Mallorca eller ferieboliger på Mallorca, inden du booker din rejse. Vi har beskrevet mange af de lækre strande på MallorcaMallorcas kulturinteressante udflugter på MallorcaMallorcas byliv og alt andet, du har brug for at vide om Mallorca.

  Vi beskriver Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER, CALVIÀ og ALCÚDIA. Af andre større ferie- og badebyer vil vi gerne fremhæve Palmanova, Magaluf og Playa de Palma. Vi har også besøgt og beskrevet mange af de mindre byer såsom Valldemossa, Petra, Artá og Deiá, og på vores side for Mallorcas byer kan du læse om endnu flere.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca. Her er tale om et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om de dygtige kræfter bag projektet i om Rejs Til Mallorca.

  Mallorca Bolig af Rejs Til Mallorca 

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis, hvis du leder efter bolig på Mallorca, uanset om du købe, sælge eller leje bolig på Mallorca. Vi kan også hjælpe dig med at få de rette forsikringer på Mallorca til dig, din familie og jeres ejendele. Ydermere kan vi hjælpe med juridiske forhold på Mallorca.

  Læs Alt om bolighandel på Mallorcadet juridiske ved boligkøb og hvordan boligsalg på Mallorca foregår. Tag også et kig på vores andre artikler i serien om Mallorca Bolig, hvor du fx kan læse køb en lejlighed i Palma, køb en finca på Mallorca eller køb en bolig i Sóller.

  Følg os på de sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser af vores brugere.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca