Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  GolfGolfbaner ved Alcúdia på Mallorca

  Golfbaner ved Alcúdia på Mallorca

  For mange er Alcúdia på Mallorca lig med strand og badeferie, men er du interesseret i golf har området noget ganske lækkert at byde på. Vi tager et kig på de forskellige golfbaner ved Alcúdia på Mallorca og kommer også med ideer til andre golfanlæg på Mallorca.

  Spil golf i Alcúdia på Mallorca

  Er du i Alcúdia og på udkig efter et af Mallorcas mest overdådige golfanlæg, da bør du besøge Club de Golf Alcanada. Golfklubben ligger stort set på skrænten i den eftertragtet Alcúdia bugt, der bekendt befinder sig i det nordlige Mallorca.

  Golfklubben er relativ nyåbnet (fra 2003), men alligevel har den allerede fået stor anerkendelse i golfmiljøet, og nogle vurderer de skønne golfbaner ved Alcúdia på Mallorca som blandt de smukkeste golfbaner i Europa. Skønheden kan måske skyldes, at du overalt på anlægget har udsigt til den lille ø Alcanada med det glansfulde fyrtårn, der da også er blevet en del af klubbens logo.

  På disse golfbaner ved Alcúdia på Mallorca vil du finde en alsidig variation af huller; det korteste på 145 meter (par 3) og det længste på 565 meter (par 5). I alt er anlægget på over 6,5 km, og du spiller golf stort set på skrænten men også blandt fyrretræer og olivenlunde, og flere spillere vurderer banen som udfordrende.

  Efter din runde er et besøg i klubbens restaurant et must. Den er drevet af Casa Gallega, og terrassen er et udsøgt sted at betragte det storslåede view til Middelhavet og det føromtalte fyrtårn, mens du nyder restaurantens delikate retter.

  - Partner -

  18 huller. Handicap; mænd 33, kvinder 35.

  Alcanada golf i Alcúdia - spil golf på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Fyret Alcanada fra 1861 ses her fra vandsiden. Ligeledes kan du skimte de lækre golfbaner ved Alcúdia på Mallorca. Det er let at falde for dette område, om man er til golf eller ej. Foto: © Dudlajzov | Dreamstime.com

  Spil golf i Pollensa på Mallorca

  En anden golfmulighed i samme område af Mallorca er golfbanerne i Pollensa. Golf Pollença er fra 1986, og her er tale om en 9 hullers bane. Efter en større renovering i 2000 fremstår anlægget i tip top stand, og det tiltrækker gerne spillere, der ønsker sig en rolig og fredfyldt dag på golfbanerne.

  Sværhedsgraden på banerne bliver vurderet som middel, de er dog noget kuperet og med adskillige træer og naturlige udfordringer. Greens bliver holdt i perfekt stand, og der er to søer og oprindelig vegetation såsom oliven- og fyrretræer.

  Læg mærke til det 5. hul. Det beskrives som en herlig udfordring med sin smalle fairway – delvist beklædt med træer, der fører op til en to-lags-green med bunkere til højre.

  Fra terrassen i klubhuset ses en vidunderlig udsigt over anlægget samt Pollensa-bugten.

  - Partner -

  9 huller. Handicap; 36 mænd, 36 damer.

  Hvad kan du ellers opleve i området omkring Pollensa?

  Læs mere om feriedestinationen Port de Pollensa, der er beskrevet på en hel separat side. Det er her, du finder den romantiske Pinewalk, et lækkert maritimt liv med gode spisesteder og skønne strande.

  Ikke langt fra Port de Pollensa (en kortere bustur) ligger den bedårende strand Playa de Formentor – og videre på samme busrute Cap de Formentor. Mange benytter også dette område til cykling på Mallorca, så er du til andet end golfbaner ved Alcúdia på Mallorca, har du mange gode muligheder.

  Tag også et kig på hotelkæden Hoposa på Mallorca, som  vi har et partnerskab med.

  Andre golfbaner ved Alcúdia på Mallorca

  Er du ikke lige i Alcúdia, eller søger du andre golfbaner på Mallorca, da har vi en del brugbart materiale, du bør læse. Mallorca er nemlig hjemsted for et utal af golfbaner.

  Tættest på de omtalte golfbaner ved Alcúdia på Mallorca finder du flere golfklubber i Cala d’Or området. Vi har beskrevet de eftertragtede golfbaner i Cala d’Or. Et område der især er kendt for dets små badebugter og maritime liv. Vi har også beskrevet byen Cala d’Or på Mallorca samt oplevelser og aktiviteter i Cala d’Or området.

  - Partner -

  Den største tæthed af golfbaner finder du dog i nærheden af Palma. Læs mere om de udfordrende golfbaner i Palma, hvor en golfferie let kombineres med kulturelle oplevelser i storbyen Palma. Tag også et kig på vores side golf på Mallorca.

  Sidst – men bestemt ikke mindst – vil vi også slå et slag for de forskellige golfbaner i Andratx på Mallorca. Andratx-området er kendt for dets høje finesse, udsøgte maritime liv samt det danskejet kulturcenter CCA – Andratx.

  Meld dig ind i vores golfnetværk – golf danskere på Mallorca.

  Golfbaner ved Alcúdia på Mallorca. Golf Mallorca - spil golf i Alcdia - Alacanada Alcúdia - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Golf er en social sport, der er ideel at dyrke i Mallorcas udeliv. Som golfer får du især trænet musklerne i arme, ryg og ben, oveni udfordrer du din koordinations-, balance- og koncentrationsevne. Vælger du at gå fremfor at leje buggy, får du nogle kilometer i benene og tit endda i kuperede terræn. Foto: © Mr.somchai Sukkasem – Dreamstime.com
  Læs med her, hvis du er til andet end golfbaner ved Alcúdia på Mallorca

  Vi har beskrevet byen og området Alcúdia på Mallorca på vores infoside om Alcúdia, hvor du kan læse mere om stranden, den gamle bydel, udflugter og oplevelser. Alcúdia er rejsemål for mange familier, blandt andet på grund af den lækre strand, der mange steder er meget børnevenlig.

  Besøg også vores side om udflugter på Mallorca, hvor vi kommer med adskillige gode tips til udflugtsmål på Mallorca. Ønsker du at leje en bil på Mallorca med rabat – har vi en god aftale med Ibacar, der er et trygt og sikkert firma at leje bil igennem på Mallorca. Oveni kan du få rabat på din billeje.

  Eller hvad med at tage på opdagelse i Mallorcas vin og mad, på vinsmagning eller måske ud og vandre på Mallorca? Mallorca bliver med rette vurderet som mulighedernes ø.

  Vi har også beskrevet de små og idylliske landsbyer, så som Petra på Mallorca – loppemarkedet i Consell og vinbyen Binissalem. Ligeledes kan du læse om de skønne bjergbyer, fx Valldemossa, Deiá eller Sóller. Find alle disse byer på vores side for områder og byer på Mallorca.

  Topbillede til artiklen Golfbaner ved Alcúdia på Mallorca: © Daniel Megias Del Pozo – Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med grundig viden om Mallorca og rejser til Mallorca. På vores side kan du læse om offentlig transport på Mallorca, Biludlejning på Mallorca med rabat og lufthavnstransfer.

  Vi har et helt tema om de mange imponerende Golfbaner på Mallorca, ligesom vi har beskrevet shopping i Palma og vandring på Mallorca.

  Læs også om hoteller på Mallorca eller ferieboliger på Mallorca, inden du booker din rejse. Vi har beskrevet mange af de lækre strande på MallorcaMallorcas kulturinteressante udflugter på MallorcaMallorcas byliv og alt andet, du har brug for at vide om Mallorca.

  Vi beskriver Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER, CALVIÀ og ALCÚDIA. Af andre større ferie- og badebyer vil vi gerne fremhæve Palmanova, Magaluf og Playa de Palma. Vi har også besøgt og beskrevet mange af de mindre byer såsom Valldemossa, Petra, Artá og Deiá, og på vores side for Mallorcas byer kan du læse om endnu flere.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca. Her er tale om et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om de dygtige kræfter bag projektet i om Rejs Til Mallorca.

  Mallorca Bolig af Rejs Til Mallorca 

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis, hvis du leder efter bolig på Mallorca, uanset om du købe, sælge eller leje bolig på Mallorca. Vi kan også hjælpe dig med at få de rette forsikringer på Mallorca til dig, din familie og jeres ejendele. Ydermere kan vi hjælpe med juridiske forhold på Mallorca.

  Læs Alt om bolighandel på Mallorcadet juridiske ved boligkøb og hvordan boligsalg på Mallorca foregår. Tag også et kig på vores andre artikler i serien om Mallorca Bolig, hvor du fx kan læse køb en lejlighed i Palma, køb en finca på Mallorca eller køb en bolig i Sóller.

  Følg os på de sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser af vores brugere.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca