Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Bo på hotel Daina i Puerto Pollensa

  Rejs Til Mallorca har indgået en aftale med den kendte hotelkæde Hoposa Hotels, som ejer de fleste af de bedste og mest kendte hoteller i livsnyderbyen Puerto Pollensa. Den unikke ferieby på det nordlige Mallorca ca. otte kilometer forbi Alcudia. Det er en aftale, som vi er rigtigt glade for at tilbyde vores læsere, da Hoposa hotellerne har høj kvalitet.

  Du opnår en rabataftale på en række af de lækre 4**** hoteller i Puerto Pollensa samt på et enkelt hotel tæt på Deiá. Du modtager din rabat på flere af hotelkædens hoteller, hvilke dog præsenteres i andre artikler. Du kan længere nede i artiklen se navnene på disse hoteller.

  Bo på hotel Daina i Puerto Pollensa med rabat

  Hvis du vil bo på hotel Daina i Puerto Pollensa, så bliver det nu nemt og lidt billigere. Det er et fremragende 4**** hotel, der hører til blandt de bedst beliggende i den uimodståelige havneby. Hvis du bestiller via vores link nedenfor til hotelkædens hjemmeside, så modtager du 10 % rabat plus 5 % ekstra rabat ved at benytte vores rabatkode REJSH ,og oven i modtager du en flaske vin ved ankomsten. Der kan være undtagelser for rabatten, hvis der er tale om specialtilbud. Hotel Daina er et voksen hotel, men med en nedre grænse på 14 år.

  BESTIL OPHOLD PÅ DAINA- BRUG RABATKODE REJSH

  Pinewalken i Puerto Pollensa

  Den meget børnevenlige Pinewalk - dusinvis af små badevige - Din Mallorca Guilde af Rejstilmallorca.dk
  Der findes familier som lever og ånder hele sommeren omkring Pinewalken i Puerto Pollensa. Meget børnevenlige små strande, med både sol og skygge, og kun den charmerende sti mellem dem og restauranterne. Foto: Rejstilmallorca.dk

  Hotel Daina ligger i begyndelsen af en meget smuk strandpromenade, som overordnet er kendt som “The Pinewalk” (Pinewalken). Den er ikke mindst blevet berømt grundet den britiske krimiforfatter Agatha Christie, som skrev bøger der. Herunder bogen ”Problem at Pollensa Bay” (med netop en karakter “Parker Pyne”, som menes at være opkaldt efter Pinewalken).

  - Partner-

  Samlet set er denne strandpromenade ca. 1.500 meter lang, og de sidste 1.000 meter stærkt influeret af pinjetræer og håndskårne fliser, som kræver lidt koordinering af bentøjet for ikke at snuble. Her tæller naturen mere end forbedringer og komfort for de titusindvis af turister som hvert år tager den smukke tur ud mod militæranlægget, hvor strandpromenaden slutter. Naturen er i centrum og den må vi leve i, synes at være den gængse politik i Pollensa kommune. Hvilket gør området til et paradis af autentisk charme og naturoplevelser.

  På vejen kommer du forbi det kendte hotel Illa dór, som mange besøger blot for at nyde en drink og udsigten. Dette hotel ejes i øvrigt også af Hoposa hotels.

  Militæranlæg og luksus ejendommen Fortaleza

  På vejen ud mod militæranlægget kan du også nyde udsigten til den kendte luksusejendom Fortaleza, som er beliggende på den yderste kant af pynten ved fyrtårnet. Dette er en ejendom som anno 2023 ejes af normanden Ivar Tollefsen efter en handel på omkring 470 millioner kroner i 2022. Mallorcas mest kendte sportsikon Rafael Nadal blev i 2019 gift på denne luksusejendom, der er beskyttet mod offentligheden. Fortaleza er et meget eftertragtet bryllupssted, for de som har pengene til det.

  Børnevenlige strande i Puerto Pollensa

  Pinewalken er ikke mindst en række meget børnevenlige små badevige med fint sand, og med restauranter og butikker blot 20 meter fra strandkanten. Familier lever og ånder hele somre bare på dette område. Børnene stortrives og restauranterne ligger umiddelbart foran stranden og promenaden, som i øvrigt domineres af autentiske huse og ikke moderne hoteller.

  Du finder ikke et meget bedre og lokalt hotel end nyrenoverede Daina, som byder på kvalitetsophold i flotte omgivelser, hvor der er lagt mange detaljer og design ind. Hotel Daina er en oplevelse i sig selv. Hvis du vil bo på hotel Daina i Puerto Pollensa, så benyt dig af nedenstående link og rabatkode.

  - Partner -

  BESTIL OPHOLD PÅ DAINA- BRUG RABATKODE REJSH

   

  Vandreturen på Pinewalken med udsigt mod Formentor halvøen - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk
  En vandretur på Pinewalken byder på udsigt ud mod Formentor, når man går mod nord, og når man går tilbage mod halvøen Victoria, som ligger bagved Alcudia. Begge halvøer er ualmindeligt smukke. Foto: Rejstilmallorca.dk

  Lækre omgivelser på Hotel Daina

  Selve området er særdeles velegnet, hvis du ikke er godt gående, og ikke ønsker udfordringer med bakker og besværligt terræn. Du har alt inden for et par hundrede meter. Herunder et flot poolområde på en “mole”, hvor der er udsigt over det meste af den flotte Puerto Pollensa bugt. Her er der også om sommeren levende musikunderholdning, en dejlig bar og hurtig og venlig adgang til at blive betjent med kølige drinks. Mens natten byder sig til, og du kun kan se lys i bugten. På toppen af hotel Daina findes også en lækker terrasse med “boblebad”.

  Udsigt i alle retninger fra toppen af Hotel Daina i Puerto Pollensa - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk
  På toppen af Hotel Daina findes der en fantastisk udsigt og spapool – hvor man kan hygge sig. Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk Foto: Hoposa Hotels.

  Morgenmad med udsigt på hotel Daina

  Hotellet har en vidunderlig morgenmadsrestaurant placeret en høj etage længere oppe, og et af de få steder i området, hvor du kan sidde og spise sin morgenmad med en fantastisk udsigt over bugten. Mange hoteller har jo kun morgenmad indendørs, men på hotel Daina er der plads til at trække luft og suge indtryk.

  Foran hotellet findes et dejligt stort og komfortabelt “skygge” område, så du kan komme lidt i skygge for sommerens sol. Men der er kun 20 meter ned til sol ved poolen eller på stranden.

  Lige uden for døren er der mindre end 100 meter til Puerto Pollensa´s hyggelige og charmerende torv, og der er nemt adgang til op imod 100 restauranter og barer i byen. På torvet finder du også byen kirke og familiernes centrale legeplads til børnene.

  - Partner-
  Udendørs morgenmad på hotel Daina - vidunderlig udsigt og fantastisk mad - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk
  En af de bedste oplevelser er morgenmaden på den flotte restaurant, som ligger en høj etage oppe over gadeplan. Her kan du gennem trænerne nyde maden mens man har en fantastisk udsigt over bugten. Foto: Hoposa Hotels.

  Puerto Pollensa er paradiset på det nordlige Mallorca

  Omkring 45 minutters transport fra Palma lufthavn og du kan nemt tage offentlig bus, shuttlebus eller leje en bil med rabat via en anden aftale med Rejs Til Mallorca. Området byder på fred og ro, der er ganske enkelt kun en enkelt natklub i området. Alt andet er hygge og kvalitet og i en venlig og problemfri atmosfære.

  Puerto Pollensa er også et cykelparadis, og fra hotel Daina har du direkte videre adgang ud til både kystvej og bjergene, hvis du ønsker at cykle. Lige som hotellet også har et fitness rum. Hvis du vil bo på hotel Daina i Puerto Pollensa, så benyt dig af nedenstående link og rabatkode.

  BESTIL OPHOLD PÅ DAINA- BRUG RABATKODE REJSH

  Flere kilometer strand foran døren på hotel Daina

  Der er sammenlagt omkring tre kilometer strande lige foran hotellet. Til venstre de helt små børnevenlige badevige ud mod Formentor, den anden vej ind mod Alcúdia et par kilometer med rimelig gode sandstrande. Du er kun omkring 8 kilometer fra den gamle by i Alcúdia og kun 5 kilometer fra den måske smukkeste landsby på øen, Pollensa, som er hovedbyen til havnebyen.

  Byens busstation ligger omkring 400 meter væk fra hotellet på den anden side af torvet. Tager du bussen, så er det nemt at gå lige igennem til hotel Daina.

  Du kan læse lidt mere om Puerto Pollensa her.

  Hotel Daina er flot renoveret og der er mange detaljer i hotellets udsmykning og opholdsområder - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk
  Hotel Daina har både stil og høj klasse, det gælder både fællesarealer inde og ude samt på værelserne. Foto: Hoposa Hotels.

  Bo på hotel Daina i Puerto Pollensa med rabat

  Hvis du vil bo på hotel Daina i Puerto Pollensa med en ekstra fordel, så skal du gøre følgende:

  Besøg hotellets hjemmeside og bestil dit ophold. Her vil du allerede få 10 % rabat på de normale priser ved at bestille direkte. Bruger du vores RABATKODE REJSH , så får du ekstra 5 %, så samlet 15 % rabat – samt du modtager en flaske vin som velkomstgave.

  BESTIL OPHOLD PÅ DAINA- BRUG RABATKODE REJSH

  Andre hoteller som er med i rabataftalen med Hoposa Hotels – hvilke bliver præsenteret i andre artikler:

  Hotel Uyal som ligger lidt længere ude af kystvejen ved den fine strand, Hoposa Villaconcha tæt på by og strand, Hoposa Cultural Boutique og Costa d’Or ved Deia.

  Billeder til artiklen Bo på hotel Daina i Puerto Pollensa er taget af Rejstilmallorca.dk og Hoposa Hotels.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCUDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere