Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Lej feriebolig i Cala d’Or

  Lej feriebolig i Cala d’Or og hold ferie på Mallorca med plads til hele familien. Privat pool, køkken og grill på terrassen er bare nogle af de fordele, der kan være ved at leje af feriebolig på Mallorca frem for at bo på hotel.

  Lej feriehus i Cala d’Or

  Bella Mallorca udbyder omkring 400 ferieboliger på Mallorca, og der er især mange at vælge imellem i Cala d’Or-området. Du kan vælge imellem ferielejlighed eller feriehus – de største med plads til op til 24 personer, så er I et stort selskab, en familie eller måske flere venner eller flere familier, der skal på ferie på Mallorca, er det oplagt at leje feriehus igennem Bella Mallorca.

  LEJ FERIEBOLIG I CALA D’OR – BOOK HER!

  Du kan vælge at indkredse din ferieboligsøgning efter afstand til strand, restaurant eller indkøb. Ligeledes kan du vælge antal soveværelser, pool, internet, etc. Du vil hurtigt kunne se på billederne af diverse ferieboliger, at der er tale om boliger af høj standard og solid kvalitet.

  Du kan vælge mellem 400 ferieboliger på Mallorca - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk

  Tryghed når du booker din feriebolig via Bella Mallorca

  Alle feriehusene, der udbydes via Bella Mallorca, er godkendt af myndighederne, og ejerne har licens til at udleje, hvilket er med til at skabe tryghed, og sørge for, at der ikke opstår problemer før eller under din ferie. Der har desværre været sager på Mallorca med manglende tilladelser til turistudlejning medførende klækkelige bøder.

  Bella Mallorca er et dansk feriebolig-udlejningsbureau, som har eksisteret siden 2008, og når du booker feriebolig via Bella Mallorca er det altså lig med sikkerhed og garanti, og ydermere har Bella Mallorca også en dansk kundeservice med telefontid alle hverdage, og de er meget servicemindede. Bella Mallorca tilbyder også 24 timer servicevagt på Mallorca samt ikke mindst en mødeservice, når man ankommer.

  Cala Dór har en vidunderlige lystbådehavn med restauranter og liv - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk
  Cala Dór har en vidunderlig lystbådehavn – der finder du restauranter og liv lidt væk fra strandene. Foto: Rejs Til Mallorca.

  Lej feriebolig i d’Or – dette skal du opleve!

  Selv om du måske bor i en feriebolig med pool er det oplagt at bruge en dag eller to på stranden, og har Cala d’Or et stort udvalg af små bugter og strande. Er den ene lidt fyldt, kan du hurtigt køre til en anden.

  Cala d’Or omfatter fem små, vidunderlige strande. Alle er placeret langt inde i små bugter og omgivet af klipper på begge sider. De to største strande er den centrale Cala Gran og den nordlige Cala Ferrera. Cala Esmeralda er mellemstor, mens Cala d’Or (ligesom byen) og Cala Serena er små.

  Alle fem strande byder på fint sand og mulighed for at leje liggestole og parasoller. Vandet er utrolig klart og turkis. Uanset hvilken af ​​strand, du vælger, vil den være perfekt til en god svømmetur.

  I højsæsonen er pladsen nok begrænset, så det kan betale sig at ankomme tidligt – eller leje en bil og køre til en af ​​de naturlige strande i nærheden, såsom den store S’Amarador eller Cala Sa Nau nord for byen. Vil I opleve en af Mallorcas uberørte strande så bør I køre til Es Trenc.

  S´Amarador er en vidunderlig strand i et naturreservat ikke så langt fra Cala Dór. Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk
  S´Amarador er efter vores mening en af de bedste strande at bade fra på Mallorca – du finder den i Naturreservatet Cala Mondrago ikke langt fra Cala Dór. Billede af Rejs Til Mallorca.

  Lej bil på Mallorca

  Når du har feriebolig på Mallorca, bør du selvfølgelig også leje en bil. Vi har lavet en danskeraftale med Ibacar, så du kan spare penge på billejen og leje igennem et familiedrevet og ærligt firma. Læs mere om leje af bil på Mallorca.

  Lej feriebolig i Cala d’Or –  udflugter med bil

  Ønsker du at tage på udflugter, mens du er i feriebolig på Mallorca, er der et utal af muligheder med bil. Du kan fx køre forbi den smukke landsby Arta eller besøge læderbyen Inca. Er der nogle i selskabet som er interesseret i vin, da bør I besøge vinbyen Binissalem og læse mere om Mallorcas vin.

  Er du ude efter at opleve bjergene og livet i de små bjergbyer og dale, da bør I køre mod Appelsindalen Sóller eller måske kigge forbi kunstnerbyen Deiá eller tage på oplevelse i smukke Valldemossa.

  Og er I på udkig efter historie, kultur og shopping, da bør I køre indtil storbyen Palma og bruge en dag derinde.

  Læs mere om dagsudflugter fra Alcudia og busruten mellem Alcudia og Formentor.

  Topbilledet til artiklen Lej feriebolig i Cala d’Or : Rejs Til Mallorca.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen er forfatter til rejseartikler om Mallorca. Han er kommet på Mallorca i mere end 20 år og har været boligejer i Palma siden 2009, hvorigennem han har oparbejdet en omfangsrig ekspertise indenfor Mallorcas kultur, natur og traditioner. Derudover har han specifik viden om vandring på Mallorca, Palmas kultur og Mallorcas gastronomi. Han er administrator af facebookgruppen "Danskere på Mallorca", forfatter til diverse samtidsromaner samt professionsbachelor i fysioterapi.
  PARTNERE spot_img