Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Lej feriebolig i Alcúdia

  Lej feriebolig i Alcúdia og hold ferie på Mallorca med plads til hele familien. Privat pool, køkken og grill på terrassen er bare nogle af de fordele, der kan være ved at leje en feriebolig på Mallorca frem for at bo på hotel.

  Lej feriehus i Alcúdia

  Bella Mallorca udbyder omkring 400 ferieboliger på Mallorca, og der især mange at vælge imellem i Alcúdia-området. Du kan vælge imellem ferielejlighed eller feriehus – de største med plads til op til 24 personer, så er I et stort selskab, en familie eller måske flere venner eller flere familier, der skal på ferie på Mallorca, er det oplagt at leje feriehus igennem Bella Mallorca.

  LEJ FERIEBOLIG I ALCÚDIA – BOOK HER!

  Du kan vælge at indkredse din ferieboligsøgning efter afstand til strand, indkøb eller restaurant. Ligeledes kan du vælge antal soveværelser, pool, internet, etc. Du vil hurtigt kunne se på billederne af diverse ferieboliger, at der er tale om boliger af høj standard og solid kvalitet.

  Tryghed når booker din feriebolig via Bella Mallorca

  Alle feriehusene, der udbydes via Bella Mallorca, er godkendt af myndighederne, og ejerne har licens til at udleje, hvilket er med til at skabe tryghed, og sørge for, at der ikke opstår problemer før eller under din ferie. Der har desværre været nogle sager på Mallorca med manglende tilladelser til turistudlejning medførende klækkelige bøder.

  Du kan vælge mellem 400 ferieboliger på Mallorca - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk

  Bella Mallorca er et dansk feriebolig-udlejningsbureau, som har eksisteret siden 2008, og når du booker feriebolig via Bella Mallorca er det altså lig med sikkerhed og garanti, og ydermere har Bella Mallorca også en dansk kundeservice med telefontid alle hverdage, og de er meget servicemindede. Bella Mallorca tilbyder også 24 timer servicevagt på Mallorca samt ikke mindst en mødeservice, når man ankommer.

  Lej feriebolig i Alcúdia – dette skal du opleve!

  Når du holder ferie i Alcúdia området på Mallorca er det oplagt at tage et smut ind forbi Alcúdias gamle by. Alcúdia “Old Town” er en smuk landsby med en fantastisk forsvarsmur bygget i det 14. århundrede og selve byen rummer et utal af smalle gader med butikker og restauranter. Byen ligger ca. 800 meter tilbagetrukket fra vandet, og det tager 15 minutter på gåben fra havnen. I byen er der ugentlig marked tirsdage og søndage. Læs mere om Mallorcas markeder.

  Alcúdia by er en af de seværdigheder, der er værd at opsøge på Mallorca. Rejstilmallorca.dk - din Mallorca Guide.
  Alcúdia by er en af de seværdigheder, der er værd at opsøge på Mallorca. Rejstilmallorca.dk – din Mallorca Guide. Foto © Rasmus Ursem | Dreamstime.com

  Selv om I måske bor i en feriebolig med pool, kan det være oplagt at tage en dag eller to ved stranden, og her er meget at vælge imellem på strækningen fra havnen i Alcúdia og til havnen i Can Picafort. Midt imellem de to punkter ligger der uafbrudt en 10 km fin sandstrand, den bliver dog en smule mere vild, som man kommer ud mod Can Picafort. Midt imellem Alcudia og Can Picafort ligger den berømte strand Platja de Muro, som af mange bliver betragtet som en af de fineste strande i Europa. Men de 1000 meter strand, der ligger foran Can Picafort er også uimodståelig.

  Er du på udkig efter en vandretur er La Victoria et fint område, og Ermita de la Victoria er et godt mål at have for turen. Bagved den gamle by Alcúdia kan du komme videre ud på Victoria halvøen, hvilket nok er blandt de smukkeste oplevelser på den nordlige del af Mallorca.

  Læs mere om Alcúdia på Mallorca.

  Vandring på Victoria-halvøen er en af de store naturoplevelser i Alcudia-området. Rejstilmallorca.dk - din Mallorca Guide
  Vandring på Victoria-halvøen er en af de store naturoplevelser i Alcudia-området. Rejstilmallorca.dk – din Mallorca Guide. Foto © Dudlajzov | Dreamstime.com

  Lej bil på Mallorca

  Når du har feriebolig på Mallorca, bør du selvfølgelig også leje en bil. Vi har lavet en danskeraftale med Ibacar, så du kan spare penge på billejen og leje igennem et familiedrevet og ærligt firma. Læs mere om leje af bil på Mallorca.

  Lej feriebolig i Alcúdia –  udflugter med bil

  Ønsker du at tage på udflugter, mens du er i feriebolig på Mallorca er der et utal af muligheder med bil. Du kan fx køre forbi den smukke landsby Arta eller besøge læderbyen Inca. Er der nogle i selskabet som er interesseret i vin, da bør I besøge vinbyen Binissalem og læse mere om Mallorcas vin.

  Er du ude efter at opleve bjergene og livet i de små bjergbyer og dale, da bør I køre mod Appelsindalen Sóller eller måske kigge forbi kunstnerbyen Deiá eller tage på oplevelse i smukke Valldemossa.

  Og er I på udkig efter historie, kultur og shopping, da bør I køre indtil storbyen Palma og bruge en dag derinde.

  Læs mere om dagsudflugter fra Alcudia og busruten mellem Alcudia og Formentor.

  Top billede til Lej feriebolig i Alcúdia: © Lunamarina | Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCUDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen er forfatter til rejseartikler om Mallorca. Han er kommet på Mallorca i mere end 20 år og har været boligejer i Palma siden 2009, hvorigennem han har oparbejdet en omfangsrig ekspertise indenfor Mallorcas kultur, natur og traditioner. Derudover har han specifik viden om vandring på Mallorca, Palmas kultur og Mallorcas gastronomi. Han er administrator af facebookgruppen "Danskere på Mallorca", forfatter til diverse samtidsromaner samt professionsbachelor i fysioterapi.
  PARTNERE spot_img