Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Pirates Adventures Shows i Magaluf med rabat

  Pirates Adventures shows i Magaluf har i årtier henrykket og glædet Mallorca turister i alle aldre. Har du ikke haft fornøjelsen endnu, så må det være på tide. Sammen med Rejs Til Mallorca endda til særpris.

  Underholdning for alle i Magaluf

  Lad os lige først forklare, at der reelt findes tre forskellige typer shows, så du skal ikke blive forvirret. Det originale Dinner Familie show går mere end tre årtier tilbage, og er noget af en oplevelse for både børn og voksne. Der er med tiden udviklet varianter af de så velkendte Pirates of the Caribbean karakterer, som henvender sig til andre typer turister også – men det holdes helt adskilt. Der findes nu også Pirates shows til voksne og endda yderlige en særlig udgave som nærmest er et natklub rave show. Vi tager det en ting af gangen. Lad os begynde med familierne – men følg også med, også hvis du leder efter en lidt mere voksen udgave.

  Pirates Adventures Shows i Magaluf til familier – og med rabat

  Det berømte familie show i mere end tre årtier henvender sig til børnefamilier og showet er baseret på de verdenberømte pirater fra Caribbean, som alle børn elsker – ja og voksne med. Verdensklasse akrobater og gode skuespillere udgør stammen i dette show, som afholdes som et “dinner show” altså med mad og drikke.

  Der er også interaktion med publikum, og skal man have en rigtigt god oplevelse med hjem fra sin familieferie på Mallorca, så vil man i hvert fald aldrig glemme dette fantastiske show. Du kommer med vores link til en bestillingsside, hvor du vælger det show, som du gerne vil besøge. Hvis en familie, så vælger du Pirates Adventure show, vælger kategori for placering, dato og tid og så er der en række valg i løbet af processen. Brug vores rabatkode “sommer2022” og spar penge, når du til sidst betaler. Der er en mase information på siden også, billeder og endda videos fra de kendte shows.

  JA JEG VIL BRUGE RABATKODE SOMMER2022

  - Partner-

   

  Pirates Reloaded kun til voksne shows

  Pirates Reloaded voksenhow i Magaluf - Alt om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Pirates Reloaded show – kun for voksne i Magaluf – en super aften i byen med andre voksne, hvis man er på ferie uden børn.

  Er du på Mallorca uden børn, så er der to shows at vælge imellem, kun til voksne. Det første Pirates Adventures Shows i Magaluf for voksne kaldes Pirates Reloaded. Det er en aften i byen baseret på samme show – MEN den skubbes lige op i voksengear med DJ, musik og en lang aften med en fantastisk atmosfære til dem, som virkeligt vil nyde en aften for voksne. Pirates Reloaded har i årevis været et af de mest populære voksenshows på Mallorca.

  I øvrigt er du tæt på disse shows, hvis du også vil bo på et af de Voksenhoteller vi har særaftaler med MSH Senses hotellerne – få rabat på Senseshoteller i Palmanova og Santa Ponsa – begge hoteller er inden for få minutter af Pirates.

  Bestil en fantastisk aften i byen med Pirates Reloaded – husk at du skal gennem en bestillingsproces, hvor du til sidst benytter vores rabatkode “Sommer2022”.

  JA JEG VIL BRUGE RABATKODE SOMMER2022

  - Partner -

   

  Skal du bruge PARTY versionen – Gringos i Magaluf ?

  Pirates Gringo show i Magaluf - Alt om Mallorca med Rejstilmallorca.dk
  Pirates Gringo show kun for voksne – Partyudgaven i Magaluf.

  Skal den have endnu mere gas, så skal du have fat i partyversionen af Pirates Adventures Shows i Magaluf, som kaldes Gringos. Så er der fuld gas på hele showet, som det passer sig for de yngre i Magaluf. Men under velordnede forhold. Gringos er Mallorcas eneste Rave-Bingo-aften, der samler præmier, stå-på-sædet-hymner og en festatmosfære uden sidestykke fra nogen anden aften på øen.

  Forvent en unik oplevelse og en aften, som man ikke vil slippe. Igen kan du bruge vores rabatkode “Sommer2022” og spare nogle penge, som du kan bruge på en god morgenmad næste dag.

  JA JEG VIL BRUGE RABATKODE SOMMER2022

   

  Pirates Adventures Shows i Magaluf tilbyder altså shows til alle, og “teatret” ligger i udkanten af Magaluf, hvor det også er muligt at parkere. Vælg en aften med Pirates Adventures Shows i Magaluf , som passer til dig.

  - Partner-

  Se placeringen af Pirates her.

  Husk at læse vores artikler Slut med fri alkohol i Magaluf og Få rabat på natklubber i Magaluf.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

  Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Følg os på sociale medier
  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Alle billeder til artiklen Pirates Adventures Shows i Magaluf er leveret af vores partnere bag Pirates shows.

  - Partner-
  Jan Amtrup
  Jan Amtrup
  Fastboende Mallorca ekspert med + 25 års erfaring i udvikling og drift af onlinemedier samt redaktionelt arbejde. Uddannet i Marketing & PR, Virksomhedsøkonomi og Turisme. Har udforsket Mallorca siden 1980 med research og ophold i alle områder, boet på hundreder af hoteller og besøgt tusindvis af restauranter.

  Partnere