Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Hotel Hoposa Costa d’Or i Deia

  Book Hotel Hoposa Costa d’Or i Deia med rabat. Der er tale om et hotel kun for voksne beliggende på toppen af ​​bakken i Llucalcari omgivet af bjerge og med Middelhavet lige nedenfor. Læs med om det 4 stjernede hotel, hvordan du booker med rabat og få tips til den lille bjergby Deiá.

  Hotel i Deiá

  Hotel Hoposa Costa d’Or i Deiá er beliggende nok et af de smukkeste steder på Mallorca. Her finder du en autentisk oase af fred og naturlig skønhed. Du kan drive rundt i en pool med havudsigt, ligge og læse på balinesiske senge eller opleve de storslåede solnedgange, og fra deres udendørsrestaurant er der et spektakulært view til det turkis middelhav.

  Solnedgang på Mallorca fra 4-stjernede voksenhotel i Deia. Hotel Hoposa Costa d’Or i Deia byder på autentisk mallorcinsk byggestil, pool og adskillige terrasseniveauer. Rejstilmallorca.dk – din Mallorca guide. Foto: Hoposa Hotels.

  Hotel Hoposa Costa d’Or i Deiá byder på 41 værelser, og hotellet er designet efter mallorcinsk stil med træbjælker i loftet og synlige sten i konstruktionen. Hotellet har netop været igennem en renovering og fremstår indbydende og friskt. Fra mange af værelserne vil du kunne falde i svime over den unikke udsigt til Tramuntana-bjergkæden, Middelhavet eller bakken Llucalcari.

  Derudover byder Hotel Hoposa Costa d’Or i Deiá på morgenmadsbuffet, à la carte menu og loungebar med snackservice ved middagstid. Har du brug for at trække dig lidt tilbage, er her også en hyggelig læsestue og konferencerum til møder. Desuden tilbyder hotellet gratis Wi-Fi, 24-timers reception, pool-håndklæder, tennisbane, udlejning af cykler og et mindre fitnessrum.

  BESTIL OPHOLD PÅ HOTEL HOPOSA COSTA D’OR I DEIÀ – BRUG RABATKODE REJSH

  - Partner-

  Besøg hotellets hjemmeside og bestil dit ophold. Her vil du allerede få 10% rabat på de normale priser ved at bestille direkte. Brug vores RABATKODE REJSH og så får du ekstra 5%, altså samlet 15 % rabat. Oveni modtager du en flaske mousserende vin som velkomstgave.

  Læs også med nedenfor om de andre hoteller i Hoposa-kæden, hvor du kan bruge samme rabatkode. Herunder flere luksushoteller i Puerto de Pollensa.

  Voksenhotel i Deia med pool og udsigt til bjerg, himmel og hav. Hotel Hoposa Costa d’Or i Deia – rejstilmallorca.dk – din Mallorca guide. Foto: Hoposa Hotels.

  Bo på Hotel Hoposa Costa d’Or i Deiá – dette skal du opleve

  Den lille bjergby Deiá på Mallorca har alle dage tiltrukket kunstnere, livsnydere og de kvalitetsbevidste rejsende. Lige fra forfatteren Robert Graves, hvis hus stadig står som nærmest uberørt, til de helt store verdensstjerner så som Mick Jagger, Robbie Williams og Prinsesse Diana.

  Bo på Hotel Hoposa Costa d’Or i Deiá og bade i Middelhavet

  Nedenfor Hotel Hoposa Costa d’Or ligger Cala Llucalcari, der er en stenbugt med bademulighed for de gode og stærke svømmere – svøm ikke alene her. Husk badesko – og vær varsom, da der kan være bølger og understrøm. Gåturen fra hotellet og ned tager ca. 15 minutter og byder på smuk udsigt undervejs.

  Du kan også snuppe en dukkert inde i Cala Deiá, der igen er en stenstrand, der virker mere tryg og rolig. Gåturen fra hotellet og ind til Cala Deiá er ca. 45 minutter. På denne side af bjergene er alt nærmest stenstrande. Du skal hen til Puerto de Sóller for at finde den nærmeste sandstrand. Hvilket i øvrigt er en de specielle vandreruter på Mallorca, der følger tørstensruten Ruta de Pedra en Sec GR-221.

  - Partner -
  Voksenhotel i Deia med terrasse og rigeligt med liggestole, parasoller og en magisk udsigt. Hotel Hoposa Costa d’Or i Deia – rejstilmallorca.dk din Mallorca guide. Foto: Hoposa Hotels.

  Deiá by

  Når du er inde i selve Deiá by, da bør du tage et kig for Robert Graves hus på Mallorca, der nu fungerer som museum. Alt i huset står uberørt, ja det virker som om han bare lige er nede efter lidt brød og vin i den lokale butik. Men hvis du senere går forbi Deiás lille kirkegård, vil du se hans gravsten og sikkert også skyde et par foto af det unikke view ud over bjergene, Middelhavet og ja hele egnen.

  Læs mere om bjergbyen Deiá på Mallorca.

  BESTIL OPHOLD PÅ HOTEL HOPOSA COSTA D’OR I DEIÀ – BRUG RABATKODE REJSH

  Vandrig i området ved Hotel Hoposa Costa d’Or i Deiá

  At trave fra Deiá til Soller er den oplagte vandretur. Her vil du opdage mange sider af Mallorcas natur, såsom skov, Middelhavet, bjergstier, oliventræer og får. Ruten er omkring 9,2 km og vil nok vare tre timer for mange. Ruten er til vandrere med nogen erfaring og vil være moderat udfordrende, og husk godt fodtøj. Det anbefales ikke at vandre i klipklappere.

  En anden rute kunne være til Valldemossa. Denne rute er dog noget mere udfordrende. Om end der er god skiltning med GR221, anbefales det, at du opsøger lidt mere viden om emnet end ovenstående.

  Voksenhotel i Deia. Hotel Hoposa Costa d’Or i Deia byder her på et værelse med udsigt til både bjerg og Middelhavet. Rejstilmallorca.dk – din Mallorca guide. Foto: Hoposa Hotels.

  Udflugter med bil fra Hotel Hoposa Costa d’Or i Deiá

  Det er oplagt at leje en bil under dit ophold i Deiá. Rejstilmallorca.dk har lavet en unik rabataftale med det velrenommerede biludlejningsfirma på Mallorca Ibacar. Du kan afhente og aflevere bilen i lufthavnen, og i vores artikel om Ibacar kan du finde rabatkoden. Sådan får du rabat på billeje på Mallorca.

  - Partner-

  Det er oplagt at tage et smut forbi nogle af de andre bjergbyer. Start med Appelsindalen i Sóller, der både har arkitektur, veterantog og en helt unik bymidte med sporvogn henover torvet.

  Valldemossa der bl.a. byder på kendisser og det gamle kloster hvor George Sand og Chopin boede, som nogle af de første turister på Mallorca.

  Og hvorfor ikke køre et smut ind til mægtige Palma, der bl.a. byder på snævre gader, kultur, shopping og et nærmest uendeligt udbud af spisesteder.

  Andre hoteller, der er med i rabataftalen med Hoposa Hotels bliver præsenteret i andre artikler, men du kan allerede nu bruge samme bookingkode REJSH

  Beliggende på strandpromenaden i Puerto de Pollensa finder du Hotel Daina med havnen på den ene side og den romantiske Pinewalk på den anden side. Book Hotel Daina i Puerto de Pollensa.

  Midt på det centrale torv i Puerto de Pollensa finder du Cultural Boutique, der er et lille designerhotel, der mixer mallorcinsk arkitektur med elementer af industriel design. Cultural Boutique har bl.a. restaurant, penthouse terrasse, rooftop pool og babysitter service.

  Hotel Uyal, som ligger lidt længere ude af kystvejen og lige ud til den fine sandstrand i Puerto de Pollensa, har både pool inde og ude, sauna, turkisbad, jacuzzi, fitness og udlejning af cykler.

  Sports og familiehotellet Hoposa Villaconcha ligger ca. 200 meter tilbagetrukket fra stranden. Her finder du spa, jacuzzi, pool til børn og pool til svømmetrænning, paddleboard, bordtennis, og cykelværksted.

  BESTIL OPHOLD PÅ HOTEL HOPOSA COSTA D’OR I DEIÀ – BRUG RABATKODE REJSH

  Billeder til Hotel Hoposa Costa d’Or i Deia: Foto – Hoposa Hotels.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCUDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i facebookgruppen "Danskere på Mallorca",

  Partnere