Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha

  I den rolige havneby Puerto de Pollensa ligger dette familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha, der også er for de sportsaktive, da det byder på træningsmuligheder indenfor bl.a. svømning og cykling.

  Denne artikel indeholder reklamelinks med fordele til dette hotel.

  Sportshotel på Mallorca Hoposa Villaconcha

  Hoposa Villaconcha er meget mere end et familiehotel, da her er adskillige faciliteter for de sportsaktive, så alle kan have en spektakulær ferie lige ved Middelhavet. Her finder du bl.a. spa, jacuzzi, pool til svømmetræning (25 meters bassin), paddleboard, bordtennis og cykelværksted.

  Rejstilmallorca.dk har lavet en unik aftale med hotelkæden Hoposa, så du kan spare penge på din næste hotelbooking:

  BOOK FAMILIEHOTEL PÅ MALLORCA HOPOSA VILLACONCHA – RABATKODE REJSH

  - Partner-

  Tast rabatkoden REJSH i ”Promo Code” feltet og du får 5% rabat. Men vent, er du ikke til et sports- eller familiehotel, så er der andre hoteller i Hoposa-kæden, hvor du kan få sammen rabat.

  Læs mere om de andre hoteller nedenfor!

  Sportshotel på Mallorca - Hoposa Villaconcha - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  På sports- og familiehotellet Hoposa Villaconcha er der bassin til svømmetræning. Hotellet er også et godt spot for cykelfolket, både pga. beliggenheden tæt på Mallorcas bjergkæde, samt dets faciliteter såsom cykeludlejning, cykelværksted og cykelgarage. Foto: Hoposa Hotels.

  Familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha består af lejligheder og studios

  Hotellet ligger ca. 200 meter tilbagetrukket fra den fine strand i Puerto de Pollensa, og det er designet, så både familier og sportsentusiaster føler sig hjemme under deres ferie. Her er i alt 119 værelser, og der er tale om rummelige, lyse, komfortable lejligheder og studiolejligheder.

  Lejlighederne på familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha

  Hotellet har 99 lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, stue med sovesofa, køkken, balkon eller terrasse og badeværelse med bruser. Nogle af lejlighederne er duplex, mens andre er tilpasset personer med handicap.

  Hoposa Villaconcha - sports- og familiehotel på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Her ses den lyse køkken- og stueetage i en af Hoposa Villaconchas lejligheder. Se flere billeder af hotellets lejligheder, værelser og pools på Hoposas hjemmeside. Foto: Hoposa Hotels.

  Studios på familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha

  Her er tale om et lyst og luftigt rum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et fuldt udstyret køkken. Hotellets 20 studios har enten balkon eller terrasse, så du kan nyde øernes perfekte klima, når du vil.

  - Partner -

  Andre faciliteter på familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha

  Hotellet har fire udendørs swimmingpools, et omfattende underholdningsprogram og de bedste faciliteter for børn: Vandrutsjebaner, boldbane, minidiskotek, underholdningsprogram og hoppepude, ja kort sagt giver dette hotel både sjove og trygge rammer for en familieferie på Mallorca.

  Sportsentusiaster har adgang til en semi-olympisk udendørs swimmingpool (opvarmet til 28°C), et stort fitnesscenter, spa, service til cyklister.

  Sportsferie på Mallorca - træning på Mallorca - Hoposa Villaconcha - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Styrketræning er en af de mange træningsmuligheder på Familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha i Puerto de Pollensa. Foto Hoposa Hotels.

  Ydermere tilbyder familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha tilpassede menuer til atleter med deres Healthy Pleasures-mærke, til familiens yngste medlemmer, til personer med intolerance osv. Hos Hoposa tilpasser de sig til dig og dine behov.

  Familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha er også for cykelfolket

  Hotellet har en større cykelgarage med 228 kroge til rådighed. De er nemme at håndtere og 100 % sikre. Garagen er åben 24 timer i døgnet og har et avanceret overvågningskamerasystem.

  Desuden leverer de cykellåse (mod pant) og skabe til dine personlige ejendele. Du kan også bruge drikkevandsbeholderen, vaske- og tørrefaciliteter samt alt det cykelværktøj, du har brug for.

  Af andre faciliteter til cyklister kan nævnes indendørs cykeltræning, high-end cykler til leje, cykelværksted, vaskeplads og mekaniker (efter anmodning).

  - Partner-

  Ligeledes har hotellet fitness rum hvor du kan træne styrke- og konditionstræning. På området er der en sportsbutik med reservedele, sportstøj, energidrikke, geler, proteinbarer og vejkort. Vaskemaskine og tørretumbler.

  Familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha er også wellness og afslapning

  Efter at have brugt dagen på træning eller sammen med familien, er der ikke noget bedre end blot at kunne slappe af. Hotellets SPA byder bl.a. på jacuzzi med svanehals springvand, sauna, tyrkiske bade, pool, drikkevarer og håndklæder.

  Andre Hoposa-hoteller der er med i rabatordningen

  Beliggende på strandpromenaden i Puerto de Pollensa finder du Hotel Daina med havnen på den ene side og den romantiske Pinewalk på den anden side. Book Hotel Daina i Puerto de Pollensa.

  Midt på det centrale torv i Puerto de Pollensa ligger Cultural Boutique, der er et lille designerhotel, der mixer mallorcinsk arkitektur med elementer af industriel design. Cultural Boutique har bl.a. restaurant, penthouse terrasse, rooftop pool og babysitter service.

  Hotel Uyal, der ligger lidt længere ude af kystvejen og lige ud til den fine sandstrand i Puerto de Pollensa, har både pool inde og ude, sauna, turkisbad, jacuzzi, fitness og udlejning af cykler.

  I bjergbyen Deia finder du det stemningsfulde Hotel Hoposa Costa d’Or. Her er tale om et voksenhotel, der er beliggende helt unik på skråningen ud mod Middelhavet. På området er der træningscenter, indendørs og udendørs restaurant. Omkring den udendørs pool er der flere niveauer med liggestole og balinesiske senge. Hotellet er nyrenoveret og er meget autentisk mod mallorcinsk byggestil.

  Foto til artiklen: Familiehotel på Mallorca Hoposa Villaconcha: Hoposa Hotels.


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere