Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  GolfBedste golfbaner i Palma

  Bedste golfbaner i Palma

  Med mere end 300 solskinsdage om året og en middeltemperatur på over 15 grader om året har Mallorca et dejligt og mildt golfklima. Vi kommer med et bud på de bedste golfbaner i Palma på Mallorca.

  Spil golf i Palma

  De seneste årtier er der blevet investeret store summer i Mallorcas golfklubber, hvilket kommer alle spillere til gavn. På trods af dette er greenfee flere steder fortsat noget, som de fleste pengepunge kan være med i.

  Læs mere om Golf på Mallorca. Er du ikke i Palma, men ønsker at spille golf, findes der også lækre golfbaner ved Andratx på Mallorca, golfbaner ved Alcúdia samt lækre golfanlæg i Cala d’Or området.

  Som regel er det altid muligt at medbringe dit eget golfudstyr, ellers kan du også leje. I højsæsonen kan det være nødvendigt at bestille greenfee-tider en rum tid i forvejen.

  Tjek ved hver golfklub, om du kan spille som nybegynder eller bør fremvise dit gyldige DGU-kort (medlemskab af en golfklub). Før du booker starttid, kan du nedenfor lade dig inspirere og læse mere om nogle af de bedste golfbaner i Palma.

  - Partner -

  Planlæg din egen golfferie på Mallorca

  Husk vores danske netværk for golfspillere på Mallorca, meld dig ind i facebookgruppen og find en golfmakker.

  Har du brug for at leje en bil på Mallorca, har vi en unik aftale med Ibacar, der giver dig rabat på billeje på Mallorca.

  Skal du selv planlægge din golfferie på Mallorca? Tag et kig på hoteller på Mallorca eller feriebolig på Mallorca, hvor du kan booke igennem vores partnere Hotels og Vrbo.

  Golf i Palma - golf på Mallorca - de bedste golfbaner i Palma - de bedste golfbaner på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Luftfoto af Golfklubben Son Gual lidt uden for Palma på Mallorca. Her er både udfordrende baner og en øvelsesbane, hvilket bl.a. er med til at gøre Son Gual til en af de bedste golfbaner i Palma. Foto: © Meinzahn Dreamstime.com

  Golf Son Gual – måske en af de bedste golfbaner i Palma

  Måske har du allerede set banen fra flyveren. Golf Son Gual er fra 2007 og ligger ikke langt fra Palma. Her er tale om en særdeles flot bane, der giver plads til flere niveauer. Når du ankommer er det tydeligt, at der har været fokus på det visuelle udtryk, og mere hundredvis af oliventræer pryder de 18 baner. Fra restauranten er der selvfølgelig smukt kig til anlægget.

  Golf Son Gual er opkaldt og bygget omkring den gamle finca af samme navn. Lad dig ikke forskrække af banens umiddelbare sværhedsgrad, som du kommer rundt til de forskellige huller, er her faktisk tale om et overkommeligt golfanlæg, der er velegnet til flere niveauer.

  - Partner -

  Spil golf i Calviá

  T Golf Calviá og T Golf Palma Puntiro er to bud på nogle af de bedste golfbaner i Palma mht. design. T Golf Calviá er fra 1978 men fornyeligt renoveret og fremstår funklende og udfordrende. Anlagt omkring søer får golfanlægget gerne besøg af ænder og fugle, mens bjergene står smukt i baggrunden.

  T Golf Palma Puntiro er fra 2006 og ligger blot 15 km fra Palma centrum. Måske har du allerede set banerne fra luften i din indflyvning til Palma lufthavnen. Golfanlægget byder på 18 huller og en slagbane med 42 pladser, der åben for offentligheden. Netop øve-banen er sjov, med greens og bunker og simulerer dermed fint et rigtigt spil.

  Son Vida har nogle af de bedste golfbaner i Palma

  Arabella Golf Son Vida blev anlagt helt tilbage i 1964, og er stadig et meget populært golfanlæg med den fuldvoksne skov og fuldstændige maleriske udsigt til Palmabugten, er med til at gøre golf i Son Vida meget attraktivt.

  Ligeledes i Son Vida ligger Arabella Golf Son Muntaner. Nu er vi i udkanten af Palma og helt tæt på de skønne og spektakulære bjerge. Golfbanerne her er noget komplekse og kan være hårde at spille hvis du har skavanker i ryg eller skulder.

  Arabella Golf Son Quint ligger også i Son Vida området i Palmas udkant. Ligeledes får du et skønt kig til bjergene og de nøje velplacerede bunkers kan udfordre selv de mest erfarne golfspillere. De forskellige tee-box positioner kan give en stor variation i golfspillet. Ligeledes findes her en pitch and putt bane, der er ideel for nybegyndere, der ønsker at optræne deres teknik. Pool og restaurant er prikken over i’et efter dagens runde.

  Golf på Mallorca - de bedste golfbaner på Mallorca - spil golf i Palma på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Her ses den elegante golfbane i Bendinat, der er blandt en af de bedste golfbaner i Palma området. Foto: © Jcoll Dreamstime.com

  Er Real Golf de Bendinat det mest eksklusive anlæg?

  Når snakken falder på hvilket golfbaner der er blandt de mest ekslusive blandt de bedste golfbaner i Palma, bør vi nævne Real Golf de Bendinat, der ligger vest for Palma. Golfbanerne er anlagt i det lækre og eftertragtet boligkvarter Bendinat, og anlægget er særligt attraktivt for feriegæster i Portals Nous, Bendinat, Cala Mayor, Palma Nova og Palma. De forskellige greens er lange og designet med en del skråninger, så her får du brug for et følt og præcist put. Klubhuset tilbyder fantastiske udsigt over havnepromenadens yachts.

  - Partner -

  Golfbaner i Arenal Palma

  Ikke langt fra det store Playa de Palma finder du Golf Maioris. Anlægget er fra 2006 og anlagt mellem fyrre- og oliventræer midt i det skønne middelhavslandskab. Af banens udfordringer bør nævnes de med fire søer og to ø-greens.

  På Golf Son Antem får du to baner i et golfanlæg på Mallorca

  Omkring 20 km øst for Palma ligger Golf Son Antem beliggende på en slette på Mallorca, så jorden er ikke særlig kuperet. Her er tale om to 18 huls baner, anlagt i et typisk middelhavslandskab og bygget på flad grund, hvilket gør dem behagelige at spille på. I baggrunden af banerne ses Randabjerget. Klubbens faciliteter byder derover på et stort og luksuriøst klubhus med pool, spa og butik.

  Topbillede til artiklen Bedste golfbaner i Palma: © Photogolfer – Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med grundig viden om Mallorca og rejser til Mallorca. På vores side kan du læse om offentlig transport på Mallorca, Biludlejning på Mallorca med rabat og lufthavnstransfer.

  Vi har et helt tema om de mange imponerende Golfbaner på Mallorca, ligesom vi har beskrevet shopping i Palma og vandring på Mallorca.

  Læs også om hoteller på Mallorca eller ferieboliger på Mallorca, inden du booker din rejse. Vi har beskrevet mange af de lækre strande på MallorcaMallorcas kulturinteressante udflugter på MallorcaMallorcas byliv og alt andet, du har brug for at vide om Mallorca.

  Vi beskriver Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER, CALVIÀ og ALCÚDIA. Af andre større ferie- og badebyer vil vi gerne fremhæve Palmanova, Magaluf og Playa de Palma. Vi har også besøgt og beskrevet mange af de mindre byer såsom Valldemossa, Petra, Artá og Deiá, og på vores side for Mallorcas byer kan du læse om endnu flere.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca. Her er tale om et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om de dygtige kræfter bag projektet i om Rejs Til Mallorca.

  Mallorca Bolig af Rejs Til Mallorca 

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis, hvis du leder efter bolig på Mallorca, uanset om du købe, sælge eller leje bolig på Mallorca. Vi kan også hjælpe dig med at få de rette forsikringer på Mallorca til dig, din familie og jeres ejendele. Ydermere kan vi hjælpe med juridiske forhold på Mallorca.

  Læs Alt om bolighandel på Mallorcadet juridiske ved boligkøb og hvordan boligsalg på Mallorca foregår. Tag også et kig på vores andre artikler i serien om Mallorca Bolig, hvor du fx kan læse køb en lejlighed i Palma, køb en finca på Mallorca eller køb en bolig i Sóller.

  Følg os på de sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser af vores brugere.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca