Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  GolfGolfbaner ved Andratx på Mallorca

  Golfbaner ved Andratx på Mallorca

  Det giver rigtig god mening, at der er anlagt golfbaner ved Andratx på Mallorca. Golf falder godt i hak med havnemiljøet i Port d’Andratx og kunstcentret i hovedbyen Andratx.

  Port d’Andratx er som skabt til at slentre i de hyggelige smågader og bagefter sidde ved et af spisestederne langs havnepromenaden. I hovedbyen Andratx samles folk om det ugentlige onsdagsmarked, mens det danske kulturcenter CCA – Andratx står som en ledestjerne indenfor for kunst og god smag. Men kan de anlagte golfbaner ved Andratx på Mallorca hamle op med al den skønhed?

  Spil golf i Andratx på Mallorca

  Golf de Andratx ligger imellem feriedestinationerne Camp de Mar og Peguera, og dermed også relativt tæt på de Calviás feriebyer såsom Santa Ponsa, Palmanova og Magaluf.

  Rent visuelt snor de lækre golfbaner ved Andratx på Mallorca sig gennem et imponerende anlagt landskab. Her står gamle olivenlunde, mandeltræer og tørstensmure. Alt i alt giver omgivelserne et charmerende indtryk af det ægte Mallorca.

  Udfordrende golfbaner ved Andratx på Mallorca

  Tager vi et nærmere kig på de lækre golfbaner ved Andratx på Mallorca, springer de forskellige damme og søer i øjnene, og tilmed er der intet mindre end hele 60 sandbunkers.

  - Partner -

  Alt i alt betyder det, at her bliver du udfordret som golfspiller, og er der lidt bøvl med bentøjet, anbefales det at booke en golfbuggy, så du lettere kommer igennem det kuperede terræn. Buggyerne er med GPS system, da banen er en af de større på Mallorca.

  Fx er det her, at du finder en af Spaniens længste huller – kaldet det “The green monster”  – hul nr. 6 på 609 meter, par 5. Dette hul spilles op ad banke, og ved hvert slag skal du undgå enten sandbunker eller vandforhindringer. Hullet betragtes som et absolut højdepunkt for de ambitiøse golfspillere, der nok også vil insistere på at trave hele anlægget igennem, men så kan de også bede om en ekstra, velfortjent opfyldning i glasset bagefter.

  Handicap (mænd) 28. Handicap (kvinder) 36

  Besøg Port de Andratx på Mallorca - spil golf på Mallorca - de bedste golfbaner ved Andratx på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Selv om du er ude på de lækre golfbaner ved Andratx på Mallorca bør du også besøge havnebyen Port de Andratx, der emmer af luksus og overskud. Foto: © Pbpics Dreamstime.com

  Hvad kan du ellers lave i området omkring Andratx?

  Hvad med at besøge Mallorcas spændende markeder, dyrke vandring på Mallorca eller cykling på Mallorca? Er du mere til vin, tag da et kig på vores tema om vin og mad på Mallorca og få ideer til vinsmagning og lokale retter og Mallorcas specialiteter.

  Fik du ikke allerede læst om hovedbyen Andratx og havnebyen Port d’Andratx, da kan du også få mere viden herom på vores side. Ligesom et besøg på CCA – Andratx er et must, når du er i området.

  - Partner -

  Spil golf i Santa Ponsa

  Har du allerede prøvet de udfordrende golfbaner ved Andratx på Mallorca, bør du tage forbi Golf Santa Ponsa. Her er tale om et stort ferieresort med dertilhørende 4 stjernede hotel, der råder over tre baner. Som besøgende kan du dog kun spiller på den ene bane, da de to andre er for indlogerede gæster og medlemmer af golfklubben.

  Golf Santa Ponsa er fra 1977 og er et anlæg på i alt over 6,5 km. Golfbanerne er åbne og relativt ukomplicerede. Nogle spillere vurderer golfbanerne som blandt de nogle af lettere fairways på Mallorca, så her kan du nyde dit golfspil i et roligt og afslappet tempo, mens fyrre-, oliven- og mandeltræer står smukt placeret.

  Handicap (mænd) 36. Handicap (kvinder) 36.
  Læs mere om den charmerende by Santa Ponsa.
  Golfbaner ved Andratx på Mallorca - spil golf på Mallorca - golf i Andratx - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Er de skønne golfbaner ved Andratx på Mallorca ikke nok? Da kan du søge mod Palmaområdet, hvor der også der omkring 10 golfklubber. Her ses golfbanerne ved Bendinat. Foto: © Jcoll Dreamstime.com

  Spil golf i Bunyola

  Nu er vi er kørt lidt væk fra de før omtalte golfbaner i Andratx på Mallorca og Santa Ponsa og tager et kig på Golf Son Termes. Her er tale om en golfklub, der ligger i udkanten den lille bjergby på Mallorca – Bunyola. Golfanlægget har en bedårende beliggenhed ved bjergskråningerne, så dit golfspil bliver ledsaget af en fantastisk udsigt til Palmabugten.

  Golfbanerne åbnede i 1998, og i dag er de bedømt, som de mest økologiske på Mallorca. Nogle beskriver anlægget  som havende hurtige og glatte greens. Dog kan flere spillere let blive snydt af de træer, der snedigt skygger for anlæggets bunkers og søer. På Golf Son Termes får du brug for at gennemtænke dine slag grundigt, da det kuperede terræn er krævende.

  Handicap (mænd) 36. Handicap (kvinder) 36.

  Fra golfanlægget kommer du let til Palma, der ligger ca. 15 km væk.

  - Partner -

  Golf i Palma

  Ikke langt fra Andratx, Santa Ponsa og Bunyola finder vi storbyen Palma, hvor du også har et større antal af golfbaner i top kvalitet. De forskellige golfanlæg har vi beskrevet i en separat artikel – læs mere om alle de skønne golfbaner i Palma.

  På udkig efter hvad kan du ellers lave i Palma? Du kan besøge Palmas interessante madmarkeder, gå på opdagelse i kultur og historie, eller måske bruge en dag eller to på shopping i Palma. Ønsker du at hvile benene efter et par lange dage på golfbanerne, tag da et kig på de forskellige kaffebarer i Palma. Der er altid noget at opdage i Palma, der jo er en havneby og også har forskellige strande.

  Har du appetit på mere efter at have læst artiklen “Golfbaner ved Andratx på Mallorca” bør du også tage et smut forbi vores infoside om Golf på Mallorca. Mallorca byder på mange lækre golfanlæg både nær Palma, Andratx, Alcúdia/Pollensa og Cala d’Or.

  Golfferie og golfbaner ved Andratx på Mallorca

  Er du en planlæg-det-selv-person, når det kommer til golfferie på Mallorca? Da kan du via Rejs til Mallorca let planlægge din golfferie helt selv. Book hotel på Mallorca eller feriebolig på Mallorca via vores partnere Hotels eller Vrbo.

  Herefter kan du leje en bil med rabat på Mallorca via det respekterede og troværdige udlejningsfirma Ibacar, og så er du klar til at køre ud på dit næste golfeventyr på Mallorca.

  Husk også at melde dig ind i vores danske golfgruppe på Facebook, hvor du kan få fif til golf på Mallorca eller finde en makker at spille med.

  Topbillede til artiklen Golfbaner i Andratx på Mallorca: © Michael Turner Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du bør følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca.

  Vi hjælper dig med grundig viden om Mallorca og rejser til Mallorca. På vores side kan du læse om offentlig transport på Mallorca, Biludlejning på Mallorca med rabat og lufthavnstransfer.

  Vi har et helt tema om de mange imponerende Golfbaner på Mallorca, ligesom vi har beskrevet shopping i Palma og vandring på Mallorca.

  Læs også om hoteller på Mallorca eller ferieboliger på Mallorca, inden du booker din rejse. Vi har beskrevet mange af de lækre strande på MallorcaMallorcas kulturinteressante udflugter på MallorcaMallorcas byliv og alt andet, du har brug for at vide om Mallorca.

  Vi beskriver Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER, CALVIÀ og ALCÚDIA. Af andre større ferie- og badebyer vil vi gerne fremhæve Palmanova, Magaluf og Playa de Palma. Vi har også besøgt og beskrevet mange af de mindre byer såsom Valldemossa, Petra, Artá og Deiá, og på vores side for Mallorcas byer kan du læse om endnu flere.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca. Her er tale om et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om de dygtige kræfter bag projektet i om Rejs Til Mallorca.

  Mallorca Bolig af Rejs Til Mallorca 

  Mallorca Bolig hjælper dig med at finde dygtige og troværdige samarbejdspartnere inden for bolighandel, forsikring, lån og jura. Vi hjælper dig med al vigtig information om Mallorca. 

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis, hvis du leder efter bolig på Mallorca, uanset om du købe, sælge eller leje bolig på Mallorca. Vi kan også hjælpe dig med at få de rette forsikringer på Mallorca til dig, din familie og jeres ejendele. Ydermere kan vi hjælpe med juridiske forhold på Mallorca.

  Læs Alt om bolighandel på Mallorcadet juridiske ved boligkøb og hvordan boligsalg på Mallorca foregår. Tag også et kig på vores andre artikler i serien om Mallorca Bolig, hvor du fx kan læse køb en lejlighed i Palma, køb en finca på Mallorca eller køb en bolig i Sóller.

  Følg os på de sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser af vores brugere.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca