Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  CYKLING PÅ MALLORCA

  Mallorca er et cykelparadis. Det er perfekt for de øvede, men cykler du som turist eller for motionens skyld har du lige så gode vilkår. Cykling på Mallorca er for alle.

  INTRO TIL CYKLING PÅ MALLORCA

  Denne sektion udvider vi endnu mere i løbet af 2024, hvor vi vil præsentere mere spændende indhold om cykling på Mallorca – herunder gode cykelruter. Bær over med os, ambitionerne er store, og det tager måneder at loade alt indhold til en meget stor hjemmeside portal. Så siden vil løbende blive udviklet.

  Cykelhotel på Mallorca

  Ingen tvivl om at de gode cykelårstider på Mallorca er forår og efterår. Med en klar vægt mod foråret. Begge årstider strækker sig ind i vintermånederne, der gerne byder på mange gode cykeldage. Sommeren kan være for varm for mange, og her er cykling nok mest behageligt i de tidlige morgentimer. Læs mere om vejret på Mallorca.

  Særligt tidligt på foråret er den store charterturisme endnu ikke skudt i gang, og du kan være heldig at finde et godt tilbud på et cykelhotel på Mallorca. Mange vælger at slå sig ned i nærheden af bjergkæden Tramuntana. Det værende i Port de Pollensa, Andratx eller ligefrem midt i bjergene i Sóller.

  Cykling på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Cykling på Mallorca langs vandet om sommeren kan være en herlig aktivitet. Brisen fra Middelhavet virker kølende, mens benene tilbagelægger den ene kilometer efter den anden. Foto: © Alexandr Kornienko Dreamstime.com

  Tag et kig på vores samarbejde med Hoposa hotelkæden på Mallorca, der er et godt bud på et cykelhotel på Mallorca. Hvis du allerede, ved hvor du vil slå dig ned på Mallorca på dit næste cykelhotel, kan du med fordel søge blandt næsten alle hoteller på Mallorca via vores samarbejde med hotels.com

  Ønsker du mere frihed, egen pool, højt til loftet og måske en mulighed for at grille efter dagens cykling på Mallorca, bør du kigge på udvalget af ferieboliger på Mallorca via vores partneraftale med Vrbo.

  Cykelnetværk på Mallorca – cykelvenner på Mallorca

  Det anbefales, at du melder dig ind i vores danske cykelgruppe på Facebook, der kun omhandler cykling på Mallorca. Her kan du få gode tips til udlejning af cykler, cykelruter på Mallorca samt finde en kammerat eller to til at tage med ud på vejene. Måske har du allerede erfaring med at cykle i bjerge, hvis ikke kan det være en god idé at finde en gruppe at støtte dig lidt til først. Og er det ikke også altid sjovere at være afsted på et cykeleventyr med flere?

  Cykling på Mallorca er for alle - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Cykling på Mallorca er for alle. Ude i landsbyerne vil du møde flere og flere lokale, som bruger cyklen som en transportmiddel. Her er vi i landsbyen Campos, hvor de lokale er ude for at heppe på deltagerne i cykelløbet Mallorca Challenge. Foto: © Claraaa Dreamstime.com

  Cykelruter på Mallorca

  Cykling på Mallorca byder på mange spændende områder at cykle i. Asfalten er som regel god, og trafikken er vant til cykelfolket. På Mallorca kan du cykle på landeveje og suse forbi mandeltræer, vinmarker eller olivenlunde. Ude på Mallorcas flade land er vejene måske lidt smalle, men derimod er trafikken gerne beskeden.

  Nogle cyklister søger mod de stille og rolige landsbyer såsom Petra, Campos eller baglandet til Arta. Ønsker du at være tæt på vinmarkerne, søg da efter vinbyen Binissalem og de omkringliggende landsbyer såsom Santa Maria del Camí, Alaró og Orient, hvor du også vil få højdemeter i benene.

  Men selvfølgelig er der mange, der bliver tiltrukket af cykling på Mallorca grundet muligheden for at prøve kræfter med øens bjerge. Her byder Mallorca på både svære og moderate ruter. Ligesom du vil blive overrasket over den uberørte natur, de nærmest svimlende udsigtspunkter og det milde klima. Alt sammen er med til at gøre cykling på Mallorca til noget ganske særligt, og noget folk vender tilbage til igen og igen.

  Der er cykelruter, der går igennem bjergene ved Sóller, Deiá eller Valldemossa. Andre cyklister søger ud på vejene i området omkring Port de Pollensa, hvor en tur ud til Cap de Formentor eller Sa Calobra er et must for de fleste.

  I den anden ende af Mallorca findes også skønne cykelruter i bjergene ved Andratx, Sant Elm og Banyalbufar. Cykling på Mallorca kombineres let med lidt kultur eller blot en hurtig  gennemfart i nogle af de unikke landsbyer eller bjergbyer.

  Og så er der selvfølgelig Mallorcas største by Palma. Slår du dig ned i Palma på din cykelferie, kan du både køre op og ned langs kysten enten til Arenal eller den anden vej ud til Cala Mayor og videre ind i Calviá kommune med feriebyerne Palmanova, Magaluf og måske endda hele vejen til Santa Ponsa. Men fra Palma kan du også køre mod byer såsom Galilea, Puigpunyent eller Bunyola. Frem med kortet og opmål din næste cykelrute på Mallorca.

  Cykling på Mallorca - cykling i bjergene på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Mange cykleturister rejser til Mallorca for at prøve kræfter med bjergene. Du vil kunne finde ruter og stigninger i mange forskellige niveauer og sværhedsgrader. Foto: © Primozmarkovic Dreamstime.com

  Cykelferie på Mallorca

  Arrangerer du eller dit firma cykelferie på Mallorca, og mangler I et sted at få solgt de sidste pladser eller gjort cykelfolket opmærksom på jeres næste cykelferie på Mallorca, da kan I tage kontakt til rejstilmallorca.dk på nedenstående mail. Måske kan vi lave et samarbejde om cykelferie på Mallorca.

  For Potentielle partnere; kontakt os gerne på partner@rejstilmallorca.dk 


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på MallorcabyerMallorcas kulturinteressante udflugterMallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMASÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Partnere