Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Lej feriebolig i Port de Pollensa

  Lej feriebolig i Port de Pollensa og hold ferie på Mallorca med plads til hele familien. Privat pool, køkken og grill på terrassen er bare nogle af de fordele, der kan være ved at leje en feriebolig på Mallorca frem for at bo på hotel.

  Lej feriehus i Port de Pollensa

  Bella Mallorca udbyder omkring 400 ferieboliger på Mallorca, og der især mange at vælge imellem i Pollensa-området. Du kan vælge imellem ferielejlighed eller feriehus, de største boliger kan huse op til 24 personer, så er I et stort selskab, en familie eller måske flere venner eller flere familier, der skal på ferie på Mallorca, er det oplagt at leje feriehus igennem Bella Mallorca.

  LEJ FERIEBOLIG I PORT DE POLLENSA – BOOK HER!

  Du kan vælge at indkredse din ferieboligsøgning efter afstand til strand, restaurant eller indkøb. Ligeledes kan du vælge antal soveværelser, pool, internet, etc. Du vil hurtigt kunne se på billederne af diverse ferieboliger, at der er tale om boliger af høj standard og solid kvalitet.

  Tryghed når booker din feriebolig via Bella Mallorca

  Alle feriehusene, der udbydes via Bella Mallorca, er godkendt af myndighederne, og ejerne har licens til at udleje, hvilket er med til at skabe tryghed og sørge for, at der ikke opstår problemer før eller under din ferie. Der har desværre været sager på Mallorca med manglende tilladelser til turistudlejning medførende klækkelige bøder.

  Du kan vælge mellem 400 ferieboliger på Mallorca - Din Mallorca Guide af Rejstilmallorca.dk Bella Mallorca er et dansk feriebolig-udlejningsbureau, som har eksisteret siden 2008, og når du booker feriebolig via Bella Mallorca er det altså lig med sikkerhed og garanti, og ydermere har Bella Mallorca også en dansk kundeservice med telefontid alle hverdage, og de er meget servicemindede. Bella Mallorca tilbyder også 24 timer servicevagt på Mallorca samt ikke mindst en mødeservice, når man ankommer.

  Lej bil på Mallorca

  Når du har feriebolig på Mallorca, bør du selvfølgelig også leje en bil. Vi har lavet en danskeraftale med Ibacar, så du kan spare penge på billejen og leje igennem et familiedrevet og ærligt firma.

  Læs mere om leje af bil på Mallorca og få rabatkoden, så du kan spare penge på billeje på Mallorca og besøge nogle af områdets seværdigheder og naturområder.

  Lej feriebolig i Port de Pollensa – dette skal du opleve!

  Selv om du måske vælger at leje i en feriebolig med pool, er det oplagt at bruge en dag eller to på stranden, og her har Port de Pollensa noget specielt at byde på. Trygt beliggende i det nordlige Mallorca og med bjergene lige i ryggen har den lille havneby altid tiltrukket de kvalitetsbevidste turister.

  Havnebyen er især kendt for Pinewalken – en romantisk strandpromenade med pinjetræer og små badebugter på den ene side og restauranter på den anden side, men du kan selvfølgelig også bruge områdets andre bademuligheder. Port de Pollensa er nemlig hjemsted for flere, lange, hvide sandstrande.

  Tag også et smut forbi Playa de Formentor og en tur ud til fyret ved Formentor. Det er spektakulær og rå natur. Uberørt og lige til et postkort. Port de Pollensa er også kendt som et populært område for cyklister, ligesom mange vandrer i områdets bjerge.

  Cap de Formentor - Mallorcas nordligste punkt på Formentor-halvøen. Lej feriebolig i Port de Pollensa. Rejstilmallorca.dk - din Mallorca Guide
  Cap de Formentor – Mallorcas nordligste punkt på Formentor-halvøen. Lej feriebolig i Port de Pollensa. Rejstilmallorca.dk – din Mallorca Guide. Foto © Allard1 | Dreamstime.com

  Andre oplevelser bør nævnes Pollensa (Port de Pollensas hovedby). Pollensa ligger ca. 5 km tilbagetrukket, og ved indkørslen ser du den flotte “top” Puig De Maria, der er en ca. 300 meter høj bakke. Det kræver en indsats at nå toppen, men belønningen er det hele værd. På toppen ligger et kloster, og panorama-udsigten derfra er spektakulær og helt malerisk.

  Et besøg i den gamle by Alcúdia, også kaldet Alcúdia old town, er også et must på de egne. En historisk bykerne der er perfekt til en slentretur rundt i de små gader, en frokost på en af de mange restauranter eller måske en lille smuttur på byens marked.

  Læs mere om Mallorcas markeder.

  Læs mere om feriebyen Alcúdia.

  Puig de Maria Pollensa - en unik udsigt i Pollensa. Lej feriebolig i Port de Pollensa. Rejstilmallorca.dk - din Mallorca Guide
  Puig de Maria Pollensa – en unik udsigt i Pollensa. Lej feriebolig i Port de Pollensa. Rejstilmallorca.dk – din Mallorca Guide. Foto © Lunamarina | Dreamstime.com

  Lej feriebolig i Port de Pollensa –  udflugter med bil

  Ønsker du at tage på længere udflugter, mens du er i feriebolig på Mallorca er der et utal af muligheder med bil. Du kan fx køre forbi den smukke landsby Artà eller besøge læderbyen Inca. Er der nogle i selskabet som er interesseret i vin, da bør I besøge vinbyen Binissalem og læse mere om Mallorcas vin.

  Er du ude efter at opleve bjergene og livet i de små bjergbyer og dale, da bør I køre mod Appelsindalen Sóller eller måske kigge forbi kunstnerbyen Deiá eller tage på oplevelse i smukke Valldemossa.

  Og er I på udkig efter historie og kultur, da bør I køre ind til storbyen Palma og bruge en dag derinde. Palma byder også på Mallorcas bedste shopping, hyggelige kaffebarer og så er der Palmas spændende seværdigheder.

  Læs mere om dagsudflugter fra Alcúdia og busruten mellem Alcúdia og Formentor.

  Topbilledet til Lej feriebolig i Port de Pollensa: © Adreslebedev | Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at du kan følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den unikke ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCUDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores fantastiske Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser. Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen er forfatter til rejseartikler om Mallorca. Han er kommet på Mallorca i mere end 20 år og har været boligejer i Palma siden 2009, hvorigennem han har oparbejdet en omfangsrig ekspertise indenfor Mallorcas kultur, natur og traditioner. Derudover har han specifik viden om vandring på Mallorca, Palmas kultur og Mallorcas gastronomi. Han er administrator af facebookgruppen "Danskere på Mallorca", forfatter til diverse samtidsromaner samt professionsbachelor i fysioterapi.
  PARTNERE spot_img