Billeje

Transfers

Hotel

Mere

  Dansk guide på Mallorca

  Leder du efter en dansk guide på Mallorca? Kristine Oxlund er uddannet turistguide, hun har boet i Puerto de Pollensa siden 1996 og har i alle disse år arbejdet i turistbranchen på Mallorca. Kristine har et meget alsidigt kendskab til Mallorca, hun kender både de klassiske seværdigheder såsom grotter og bjergbyer, men hun kender også øens gemte hemmeligheder.

  Som noget nyt tilbyder Kristine nu personlige, guidede ture via sit guidefirma Bluebirdmallorca, så du kan få en dansk guide på Mallorca til at vise dig rundt i den historiske storby Palma, eller til at arrangere lokale vinsmagninger på Mallorca eller hvad med en eksklusiv helikoptertur henover Mallorcas bjergkæde?

  For at sikre at alle får en individuel og personlig opmærksomhed, er Kristines ture primært planlagt for små grupper, om end booking af ture til større forsamlinger dog også er en mulighed.

  Dansk guide på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Kristine Oxlund er en dansk guide på Mallorca, der tilbyder guidede ture via sit firma bluebirdmallorca.com. Foto: Kristine Oxlund.

  Dansk guide i Palma på Mallorca

  Kristine er en dansk guide på Mallorca, som kan tage dig med på en hyggelig byvandring i storbyen Palma. En tur der både er for dig, som aldrig har været i Palma før og gerne vil se byens store attraktioner, men det er også en tur for dig, som har besøgt Palma men synes, at byen bare virker som en mystisk labyrint af snævre passager. Kristine kan få de fleste til at spærre øjnene op og lytte.

  Du kan vælge om Palmaturen skal vare en eller to timer, samt om du vil spise brunch eller frokost på en tagterrasse i hjertet af byen med et skønt view til Middelhavet og katedralen La Seu. Byvandringen kan også planlægges efter dine interesser og behov.

  - Partner-

  Læs mere om seværdigheder i Palma.

  I skrivende stund starter priserne fra 19 euro for en times guidet tur i Palma. Booking af Palma City Tour foregår direkte via Kristines hjemmeside bluebirdmallorca.com

  Vintur med dansk guide på Mallorca

  Kristine tilbyder også udflugt til lokale og autentiske vingårde på Mallorca. Så er du nysgerrig på at smage på nogle af Mallorcas vine, er en vintur med dansk guide på Mallorca lige noget for dig.

  Vingårdene ligger i den nordligste del af øen ved Pollensa og kan kombineres med en rundtur oppe i de smukke Tramuntana bjerge, et besøg til klosteret i Lluc eller Campanet grotterne. Turene kan arrangeres til en enkelt vingård eller med besøg på flere på samme dag. Priserne med besøg til to vingårde ligger i skrivende stund på 249€.

  Læs mere om vin på Mallorca.

  - Partner -
  Helikoptertur på Mallorca - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Cuber-søen i Tramuntana-bjergene er et af de unikke steder, du kan fascineres af på en helikoptertur. Kristine Oxlund er en dansk guide på Mallorca, der kan sørge for, at du får en helt unik oplevelse på øen. Foto: © Anotherpass | Dreamstime.com

  Helikoptertur på Mallorca

  En privat helikoptertur på Mallorca er for dig, der søger helt ekstraordinære oplevelser, som du aldrig vil glemme. Du kan fx blive fløjet gennem Tramuntana-bjergene og opleve Mallorcas vandreservoirer og bjergtoppe, eller du kan flyve henover Mallorcas vinmarker.

  Alt bliver aftalt og tilrettelagt efter dine private ønsker, og ét er sikkert; du vil med garanti falde i svime over, hvor spektakulært landskabet på Mallorcas er set fra en helikopter.

  Der kan max være 3 personer på en helikoptertur på Mallorca, varigheden er omkring 45 minutter, og i skrivende stund ligger prisen fra 640,- euro. Der er afgang og hjemkomst lidt uden for Palma. Privat transport er inkluderet i denne udflugt.

  Udflugt på Mallorca med dansk guide - rejstilmallorca.dk - din Mallorcaguide
  Er der noget mere fredfyldt og harmonisk end at være ude på landet på Mallorca? Kristine kender de smukke steder på øen. Foto: Kristine Oxlund.

  Dansk guide på Mallorca kan designe dine ferieoplevelser

  Igennem sine mange år på Mallorca har Kristine oparbejdet et omfangsrigt netværk. Et netværk hun gør brug af, så hun kan designe udflugterne lige efter dine ønsker. Hun kan fx leje en bus med chauffør, og hun har desuden kontakter inden for det maritime miljø.

  Med andre ord; Kristine arrangerer ikke kun guidede byvandringer i Palma eller spektakulære helikopterture, hun kan også tilbyde sine gæster at komme ud at sejle på Middelhavet, hvor destinationen kan være en turkisblå bugt eller solbadning på en afsidesliggende strand.

  Kristine kan også arrangere en køretur rundt i Mallorcas bjergkæde – Serra de Tramuntana, der er på Unesco-verdenskulturarv. Du har altså muligheden for at have en dansk guide på Mallorca, der kan vise dig de maleriske bjergbyer så som Valldemossa, Sóller eller Deiá. Kontakt Kristine via Bluebirdmallorca – så I sammen kan planlægge helt unikke oplevelser på Mallorca. Bluebirdmallorca har en stående invitation, der giver mening for enhver nysgerrig turist:

  - Partner-

  ”Lad os udforske øen sammen!”

  Topbillede til artiklen Dansk guide på Mallorca: © Ivan Hlobej | Dreamstime.com


  Rejs Til Mallorca foreslår

  Husk at følge Rejs Til Mallorca, hvis du vil lære mere om denne skønne ø, og få det bedste ud af din næste ferie til Mallorca. Vi hjælper dig med viden om Mallorca og rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, Mallorcas kultur, interessante udflugter, Mallorcas byliv og alt andet du skal vide om Mallorca.

  Vi beskriver også Mallorcas største feriemål som f.eks. PALMA, SÓLLER og ALCÚDIA.

  Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca, – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere. Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller fordele og rabatter på Mallorca hoteller.

  Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

  Er du interesseret i at leje en feriebolig, så laver vi også aftaler med udlejere, du kan læse mere om Feriebolig på Mallorca her.

  Følg os på sociale medier

  Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab.

  Følg os også på Instagram.

  Du kan også benytte dig af vores Facebook gruppe Restauranter og barer på Mallorca, hvor du finder helt unikke anmeldelser.

  Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

  - Partner-
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i facebookgruppen "Danskere på Mallorca",

  Partnere