Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  Mallorca BoligNIE nummer på Mallorca

  NIE nummer på Mallorca

  Info om NIE nummer på Mallorca

  Mallorca Bolig kan hjælpe dig med at få et NIE nummer på Mallorca. Alternativt kan du ansøge om et NIE nummer via den nærmeste politistation – Policía Nacional. Mallorcabolig af Rejstilmallorca.dk er din loyale partner, når det drejer sig om bolighandel på Mallorca.

  Et NIE nummer står for Número de Identificación de Extranjero, og det er dit personlige spanske identitetsnummer. For de fleste boligsøgende er det et af første skridt i deres boligproces at anskaffe sig et NIE nummer på Mallorca. Det er nemlig nødvendigt at have et NIE nummer for at kunne købe bolig i Spanien, og dermed også hvis du vil købe en bolig på Mallorca.

  Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis.

  Hvordan får jeg et NIE nummer på Mallorca?

  Den nemmeste måde at erhverve dig et NIE nummer på Mallorca er at bruge Mallorcaboligs kontaktformular, så ansøger vi for dig. Hav en mente, at der kan være en ekspeditionstid på 4 til 6 uger, derfor er det en god idé at ansøge om dit NIE nummer tidligt i din boligkøbsproces.

  Alternativt kan du ansøge om dit NIE nummer på Mallorca via Policía Nacional, hvor de har en “Extranjería afdeling”. Vær opmærksom på, at Spanien har 3 typer politi. Er du ikke spansktalende, og skal du navigere i det spanske system for første gang, bør du få assistance i din ansøgningsproces.

  - Partner -

  Dette skal du medbringe, når du ansøger om et NIE nummer på Mallorca, når du har lavet aftale:

  Ansøgningsskema, kopi af pas, betalingsformular for NIE nummer. Besøg enhver spansk bank inden aftalen for at betale ansøgningsgebyret. Medbring kvitteringen, når du ansøger om et NIE nummer på Mallorca.

  I nogle tilfælde vil der blive bedt om en bekræftelse af motivet til din ansøgning (ønske om køb af bolig), men dette er ikke rutine.

  Hvad bliver et NIE nummer brugt til?

  Du får brug for et NIE nummer på Mallorca, hver gang du skal i kontakt med de offentlige myndigheder. Fx er det nødvendigt at have et NIE nummer for at åbne en bankkonto på Mallorca, hvis du skal købe, sælge eller forsikre en bolig på Mallorca, når du skal registrere en bil i dit navn, når du skal betale skatter i Spanien, etc.

  Mere om dit NIE nummer på Mallorca

  Dit spanske NIE nummer starter med et bogstav, og det er efterfulgt af syv tal og et andet bogstav til sidst (fx Z7654324-B). Ethvert NIE nummer er et unikt nummer for en person, og det er dermed ikke overførbart til en anden person.

  - Partner -

  Mallorcabolig af rejstilmallorca.dk er mere end NIE nummer

  Har du allerede et spansk NIE nummer og ønsker at købe eller sælge bolig på Mallorca, er Mallorcabolig din loyale partner i din boligproces. Vi kan også hjælpe dig med forsikringer på Mallorca.

  Er du interesseret i at vide mere om, hvordan bolighandel foregår på Mallorca, da bør du læse vores guide til alt om bolighandel på Mallorca. Du kan læse om den juridiske proces og få et indtryk af hele økonomien, når du køber, ejer eller sælger bolig på Mallorca.

  Mere nysgerrig på Mallorca

  Er du ikke helt sikker på, om du skal være boligejer på Mallorca? Vil du gerne lære øen lidt bedre at kende, inden du beslutter dig? Da bør du bruge lidt tid her på vores Mallorcaportal – rejstilmallorca.dk, hvor du kan blive klogere på, hvorfor så mange mennesker er blevet forelsket i denne skønne ø midt ude i Middelhavet. Læs fx om Mallorcas natur, kultur eller Mallorcas strande. Vandring på Mallorca, Mallorcas vin og mad, Cykling på Mallorca og alle Mallorcas store og små byer.

  Besøg også vores store gruppe på Facebook Danskere på Mallorca. Hvis du allerede har bolig på Mallorca, eller er fast besluttet på at erhverve dig bolig på Mallorca, da bør du melde dig ind i vores gruppe for Faste Mallorca danskere.

  Ansøg om NIE nummer på Mallorca - Rejstilmallorca.dk hjælper dig med alt inden for bolighandel på Mallorca
  Har du besluttet dig for at købe en bolig på Mallorca, da bør du ansøge om et NIE nummer på Mallorca. Her ses den lille, skønne fiskerby Porto Petro. Foto © Artesiawells | Dreamstime.com

  Værd at vide om NIE nummer på Mallorca

  • Et NIE nummer er dit personlige, spanske identifikationsnummer.
  • Det er nødvendigt at have et NIE nummer for kunne købe bolig på Mallorca.
  • Ansøg om NIE nummer tidligt i din boligproces.
  • Er du ikke god til at navigere i det spanske system bør du få hjælp til at ansøge om dit NIE nummer.
  Juridisk hjælp på Mallorca til bolighandel - Rejstilmallorca.dk er din loyale boligpartner på Mallorca
  Kontakt Mallorcabolig af rejstilmallorca.dk, hvis du har brug for juridisk hjælp på Mallorca til bolighandel. Her er en af Palmas mange hyggelige pladser med udeservering og leben. Foto: © Mistervlad | Dreamstime.com

  (Topbillede til NIE nummer på Mallorca: © Maksymiv7 | Dreamstime.com)

  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  - Partner -

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca