Billeje

Transfers

Hotel

Mere
  Mallorca BoligHvor er det bedst at købe bolig på Mallorca

  Hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca

  Hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca? Mallorca Bolig tager et kig på nogle af øens forskellige områderne, og hvilke overvejelser du bør gøre dig inden et boligkøb på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis – hvis du overvejer at købe bolig på Mallorca.

  Læs også vores guide til alt om bolighandel på Mallorca.

  Er du mere til at leje en bolig på Mallorca, har vi også beskrevet det emne.

  Boligkøb på Mallorca hvor?

  Mallorca er en meget alsidig ø og dermed lig med mange valgmuligheder. Du kan købe en bolig, der ligger i bjergene, på landet eller ved kysterne. Så svaret på spørgsmålet, hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca, er selvfølgelig individuelt, ligesom svaret kommer meget an på, hvilke fritidsinteresser du har, hvilken boligtype, du leder efter og selvfølgelig også din økonomi.

  Hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca? Tramuntana-bjergene

  Mange starter med at forelske sig i bjergbyer som Deiá, Sóller, Valldemossa eller Bunyola. I bjergene er der især god mulighed for at vandre eller cykle, men de kunstneriske sjæle bliver også tiltrukket af bjergene. Der er spektakulær udsigt og generelt noget helt end, hvad du er vant til fra det mere flade Danmark.

  - Partner -

  Livet i en bjergby kan være meget forskelligt alt efter sæsonen – både hvad angår mennesker, butikker og leben men måske også mht. sollys. Kommer solen højt nok op på himlen i vintermånederne? Undersøg det evt. med et visit udenfor højsæsonen og find ud af hvordan livet i en bjergby dér.

  Læs mere om bjergbyerne på Mallorca her på rejstilmallorca.dk.

  Deia - en af Mallorcas unikke bjergbyer - også kaldet kunstnerbyen. Mallorca Bolig hjælper dig med alt indenfor bolighandel på Mallorca
  Deiá – en af Mallorcas unikke bjergbyer – også kaldet kunstnerbyen. Mallorca Bolig af rejstilmalloca.dk hjælper dig med alt indenfor bolighandel på Mallorca. Foto © Fotoandvideo | Dreamstime.com

  Hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca? Havn og strand

  Vil du bo tæt på et maritimt liv med strand og restauranter, bør du undersøge byer som Port de Pollensa, Port de Soller og Port de Andratx. Men også Santa Ponsa, Sant Elm eller Cala D’Or. Læs mere om havnebyerne på Mallorca her på rejstilmallorca.dk.

  Her er solrige somre, hvor alt er åbnet. Men igen bør du undersøge området udenfor sæsonen, det kan jo være området lukker for meget ned efter din smag. Undersøg også hvordan det er med offentlig transport både i og uden for sæsonen, hvis du ikke har bil til din rådighed.

  Leder du efter en by, der ligger tæt på vandet og som har åbent hele året, kunne storbyen Palma være en mulighed. Læs mere om Palmas forskellige områder i køb en lejlighed i Palma.

  - Partner -

  Øens store kyststrækninger ligger i Alcudia- og Pollensabugten, men tag også et kig på de to små byer Colónia Sant Jordi og Sa Rapita, de to byer ligger ved den hotelløse naturstrand Es Trenc. På den anden side af Palma finder du Palma Nova, Santa Ponsa og Sant Elm, der alle ligger lige ud til Middelhavet.

  Hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca? Mallorca Bolig hjælper dig med alt indenfor bolighandel på Mallorca.
  Hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca? Her er en af Mallorcas skønne Cala’er. Mallorca Bolig hjælper dig med alt indenfor bolighandel på Mallorca. © Fotoandvideo | Dreamstime.com

  Hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca? Landsbyerne

  Leder du efter de stille landsbyer, skal du nok ud på den flade del af Mallorca. De mindre byer er fx Alaró, Consell og Campos, og de større er Manacor, Binissalem og Inca.

  Er du interesseret i at købe en finca, bør du læse vores artikel om Finca på Mallorca. Igen kan du læse mere om de lokale byer på Mallorca her på rejstilmallorca.dk

  Hvis du er faldet for en by eller et område på en sommerferie, så tænk på hvordan det mon er om vinteren? Det er en god idé at besøge dit område på Mallorca på flere årstider, inden du beslutter dig.

  Hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca? Andre overvejelser

  Udforsk Mallorca grundigt. Valg af boligområde på Mallorca er vigtig og skal passe til din livsstil og dine behov.

  Hvilken stand skal boligen være i ved overtagelse? Håndværkertilbud kan være lokkende, men tænk over hvordan du vil få kontakt til håndværkere og styre renoveringen. Ligeledes bør du undersøge, om det er nødvendigt med byggetilladelser, før renoveringen kan påbegyndes?

  - Partner -

  Hvad du vil bruge din bolig til? Er det kun ferier, eller er den store drøm at flytte til Mallorca permanent på et tidspunkt? Der kan være forskel på, hvor og hvordan du vil bo på en ferie, og hvis du skal have din faste hverdag på øen.

  Tænk også over om din bolig primært skal være et sted for overnatning om sommeren, fordi du vil ud og opleve øen, eller skal den også kunne danne rammen for ”indendørsaktiviteter” om vinteren? Hvad kan du lide at lave i fritiden, og hvor tæt vil du bo på muligheder for at cykle på Mallorca, sejle, vandre på Mallorca, gøre indkøb, besøge Mallorcas strande eller spille tennis, padel eller golf? Vil du bo med udsigt? Og er det mange lyde fra ude fra byen, havnen eller stranden?

  Hvis du bor for isoleret, kan du ikke lige smutte ned på den lokale tapasbar, og alle indkøb skal gøres med bil eller offentlig transport på Mallorca. Til gengæld får du måske natur og fred og ro.

  Vælger du at bo tæt på bylivet, kan du nemt opsøge kultur, seværdigheder, spisesteder og lokale markeder på Mallorca.

  Palmas gamle bydel er altid stemningsfuld at gå en tur i og iagttage arkitekturen og måske sætte sig på en bar. Mallorca Bolig hjælper dig med alt indenfor bolighandel på Mallorca. Rejstilmallorca.dk din Mallorca Guide
  Palmas gamle bydel er altid stemningsfuld at gå en tur i og iagttage arkitekturen og måske sætte sig på en bar. Mallorca Bolig af Rejstilmallorca.dk hjælper dig med alt indenfor bolighandel på Mallorca. Foto © Carabiner | Dreamstime.com

  Valg af bolig på Mallorca skal passe til både økonomi, livsstil og behov. Lav en liste over de faciliteter, du gerne vil have i din bolig og en anden liste over, hvad du gerne vil bo tæt på. Fx køber mange en bolig, der ligger tæt på Mallorcas offentlige transport. Dermed er det ikke altid nødvendigt at leje bil. Udflugter planlægges og gøres billigt med øens tog eller bus, der kører op i bjergene, til stranden eller ud til øens landsbyer.

  Vi håber, at denne gennemgang af Mallorcas områder har givet dig lidt inspiration til at svare på spørgsmålet; hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca. Læs også om boligkøb i Soller, om hvilke overvejelser du bør gøre dig, hvis du vil købe en finca på Mallorca.

  Besøg også vores store gruppe på Facebook Danskere på Mallorca. Hvis du allerede har bolig på Mallorca, eller er fast besluttet på at erhverve dig en bolig på Mallorca, da bør du melde dig ind i vores gruppe for de Faste Mallorca danskere.

   

  Topbillede til Hvor er det bedst at købe bolig på Mallorca? © Allard1 | Dreamstime.com


  Mere om Mallorca Bolig på Rejstilmallorca.dk

  Mallorca Bolig er et projekt af Rejs Til Mallorca, som hjælper dig med alt, du har brug for at vide, når det handler om at købe, leje eller sælge bolig på Mallorca. Dertil kan du lære om diverse juridiske processer, økonomi ved bolighandel og få en grundig viden om, hvordan bolighandel på Mallorca foregår.

  Mallorca Bolig er din hjemmeside om at bo på Mallorca. Du kan læse mere om at leje en bolig på Mallorca. Tilmeld dig Mallorca Bolig gratis og få mere information og adgang til hjælp. Vi har gennem nogle år forfattet en række artikler og Alt om Bolighandel på Mallorca er et godt sted at starte. Dernæst følger dusinvis af artikler såsom Valg af boligområde på Mallorca - Valg af boligtype på Mallorca - Udgifter ved boligkøb på Mallorca - Bolig købsprocessen på Mallorca - Udgifter som boligejer på Mallorca - Salg af bolig på Mallorca samt flere andre spændende artikler.

  Det er naturligt, at vi også beskriver Forsikring på Mallorca og præsenterer en potentiel god og tryg løsning på dette område.

  Generelt indeholder vores hjemmeside Rejs Til Mallorca et af de mest udbyggede informationssystemer om Mallorca, og hjemmesiden er fortsat i daglig rivende udvikling. Vi udbygger løbende med artikler om områder og byer og livstilstemaer så som vandring på Mallorca, cykling på Mallorca samt Mallorcas mad og vin.

  Andre temaer som vi er gået i dybden med er golf på Mallorca, shopping i Palma og den offentlige transport på Mallorca.

  Find flere spændende artikler om at bo på Mallorca og bolighandel i artikler som: At flytte til Mallorca - Hvad koster det at købe en bolig på Mallorca - Hvordan køber jeg en bolig på Mallorca - Hvad koster det at eje en bolig på Mallorca - Køb lejlighed eller hus på Mallorca - Sælg bolig på Mallorca - Hvor er det bedst at købe en bolig på Mallorca - Køb en finca på Mallorca - Køb en lejlighed i Palma - Køb en bolig i Sóller - eller hvordan du skaffer et NIE nummer på Mallorca

  Følg med i vores udvikling og benyt dig ALTID ad vores viden og samarbejde med en række af de bedste på de forskellige markeder. Vi hjælper dig med tryghed og overblik på tværs af alle udbud.

  Tilmeld til Mallorca Bolig gratis. 

  - Partner -
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen
  Stinus Olesen - forfatter til rejseartikler om Mallorca - boligejer i Palma siden 2009. Han skriver om alt mellem Mallorcas kultur og natur, fx vandring på Mallorca, Palmas byliv samt Mallorcas mad og vin. Admin. i Facebookgruppen "Danskere på Mallorca", Forfatter til diverse samtidsromaner.

  Partnere

  Mallorca Bolig

  Tilmeld dig Mallorca Bolig Gratis - af Rejs Til Mallorca